Christian Lovato
stonecold
- Член од
- 2 април 2012
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 272
Еве ми ги очите...како ке стои плаво? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и моите сегашни се така! Ама само на светло, такаа ако отидеш во сенка ќе станат зелени!познавам едно девојче, опнало дреч сини ленти, и изгледаат толку вештачки, што ако не си убаво наспиен, има да те извадат од памет
А какви ти се природни?и моите сегашни се така! Ама само на светло, такаа ако отидеш во сенка ќе станат зелени!Еве ги
Некое време мама нејќеше у очи да ме погледне на вамппир сум ха потсетувал!МУахахаха
![]()
темно кафени, скоро црни, ама на светло па се како пожолтени, а иначе стварно ја покриваат бојата леќиве!Аи леќиве се како вистински сини очи варират на светлина на зелено, на темно сино, на сиво...А какви ти се природни?
немаш лоша боја на очитемно кафени, скоро црни, ама на светло па се како пожолтени, а иначе стварно ја покриваат бојата леќиве!Аи леќиве се како вистински сини очи варират на светлина на зелено, на темно сино, на сиво...од септември ке си земам топаз сини! Потемни се ама по-секси!
Инаку во видеото горе ан странат со окото мое е , такви ми се очите под светлина од ламба! Инаку многу потемни се!
А од каде ги имаш купено? од ск си или....темно кафени, скоро црни, ама на светло па се како пожолтени, а иначе стварно ја покриваат бојата леќиве!Аи леќиве се како вистински сини очи варират на светлина на зелено, на темно сино, на сиво...од септември ке си земам топаз сини! Потемни се ама по-секси!
Инаку во видеото горе ан странат со окото мое е , такви ми се очите под светлина од ламба! Инаку многу потемни се!
ВелесА од каде ги имаш купено? од ск си или....
Супер се, и не изгледаат страшноЕве ми ги новитеее, овој пат не се сини туку зелени, арни се??
![]()
![]()
Fala. pa mama se uplashi i reche deka ko vampir i izgledamСупер се, и не изгледаат страшнопатем тебе шо боја ти се очите природно?
I know, носам плави и стварно се creepy ! XD Имам и зелени,ама онака дреч, и тие се creepy!Имав вакви искуства порано, прво со Freshlook а после и со Acuvue. Freshlook искрено ми беа многу добри, не се ни осеќаа на окото додека Acuvue ужасно ме боцкаа. На моите кафени очи секогаш бирав сивкасти и многу природно делуваше окото, ни сино ни зелено туку нешто измеѓу. Пробав плави, занигде, страшило. За кафени очи само зелени (не дреч) или сиви леќи препорачувам, додека плави очи нема потреба да мењат боја они се природно хепи![]()
Хехее крипи викаI know, носам плави и стварно се creepy ! XD Имам и зелени,ама онака дреч, и тие се creepy!Ај да дособерам уште пари сиви ќе си земам.
![]()
Бауш и Ломб и уште едни на...нз. како беше нешто Кристал Колор,инаку плавите ми се при крај,а сакам да ги вратам зелените неможело, несака окото да ми ги прифати,како некој со игли да ми брца внатре!Хехее крипи викаАј па ти, еднаш се живее
Пробај сивки, ќе ти се бендиса.
Еве пример од обичните сиви (Grey) врз темни очи како изгледаат на блиц
а еве ги какви се на дневна светлина
Ако по природа си сакаш подречливи побарај си Sterling grey, тие се од поновите и маваат повеќе на плаво. Ова е за Freshlook, од други не знам како имаат...
Ти од кои имаш земано досега? Изгледа брзо ти се прилагодуваат на окото. Јас едни утнав, и сеа малку сум скептик за овие работи, ама ќе видам натаму, можи пак ќе се решам...![]()