Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
M

Mario Gómez

Гостин
Џабе неможит со Манчини. Он и налето шал чуват. :icon_mrgr: А за облекување there is only one king, Јоги Лев секогаш е у стил облечен.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Добар е Јоги, имам и ДФБ шал ама поради неуспешноста на репрезентацијата ќе си стои во фиока :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.967
Поени од реакции
67.756
Џабе неможит со Манчини. Он и налето шал чуват. :icon_mrgr: А за облекување there is only one king, Јоги Лев секогаш е у стил облечен.
Гвардиола е секогаш скоцкан, кога веќе зборувате облека.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380

Што му фалит на Клоп, едино краватана му е малце лежерно средена али на свадба не е ;)

M

Mario Gómez

Гостин
Добар е Јоги, имам и ДФБ шал ама поради неуспешноста на репрезентацијата ќе си стои во фиока :icon_mrgr:
Кога сме кај шалови имам Deutschland - England 4-1 и ми стои закачен на ѕидот под на Баерн шалот и над германското знаме, прав шваба. :icon_mrgr:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Кога сме кај шалови имам Deutschland - England 4-1 и ми стои закачен на ѕидот под на Баерн шалот и над германското знаме, прав шваба. :icon_mrgr:
Чувај го, историски момент беше :icon_mrgr:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Според Clark Whitney демек Сити ќе понуделе пари плус Џеко за Левандовски WTF? Јес да Левандовски е топ али пари плус Џеко е топ пошто Левандовски летово ќе има само уште 1 година од договорот дури и директна замена Џеко-Левандовски би им одговарало на ДОрмтунд нарамно доколку Левандовски сака да си оди. Е сеа платата на Џеко е друга ствар зема околу 8 мил во Сити а Дортмунд дали ќе му понуди макс 5 мил ако беше за повеќе ќе му ги понудеа тие пари на Левандовски за да остане

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Дортмунд до лето ќе проба да го продолжи договорот со Левандовски. Убеден сум дека му дале понуда за плата како што земаат Геце, Ројс и Хумелс. Па сега до него е. Досега во Дортмунд не постигнала понуда. Вацке изјави дека до лето ако нема ништо ново, треба да се размисли што како, посебно од економски аспект. Целта на Дортмунд е редовно да игра ЛШ пошто тука може да зема 25-30м ЕУР минимум. Значи, испод оваа цена Дортмунд нема да го пушти влето, пошто толку им вреди на Дортмунд. Плус има многу (демек) заинтересирани екипи па може да побара таа сума. Ија го читав тоа со Џеко и мислам дека е опција, и прошлото лето за него имаше шпекулации, но има голема пречка а тоа е платата. Ако прифати да игра за помала плата тогаш станува повероватно, можеби и Сити ќе му ја плати разликата. Без овие услови не треба да се размисли за Џеко. Но од страна на Сити па не ми е јасно ваков трансфер Лева за Џеко, квалитетно сигурно се на слично ниво.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.828
Поени од реакции
12.270
Дортмунд до лето ќе проба да го продолжи договорот со Левандовски. Убеден сум дека му дале понуда за плата како што земаат Геце, Ројс и Хумелс. Па сега до него е. Досега во Дортмунд не постигнала понуда. Вацке изјави дека до лето ако нема ништо ново, треба да се размисли што како, посебно од економски аспект. Целта на Дортмунд е редовно да игра ЛШ пошто тука може да зема 25-30м ЕУР минимум. Значи, испод оваа цена Дортмунд нема да го пушти влето, пошто толку им вреди на Дортмунд. Плус има многу (демек) заинтересирани екипи па може да побара таа сума. Ија го читав тоа со Џеко и мислам дека е опција, и прошлото лето за него имаше шпекулации, но има голема пречка а тоа е платата. Ако прифати да игра за помала плата тогаш станува повероватно, можеби и Сити ќе му ја плати разликата. Без овие услови не треба да се размисли за Џеко. Но од страна на Сити па не ми е јасно ваков трансфер Лева за Џеко, квалитетно сигурно се на слично ниво.
Не. Левандовски е подобар :coffee: Само и двајцата имаат фаца презимиња. Џеко и Левандовски. :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom