Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
MERGETIME]
gledam ste se razbobotele za Falkao i vamu ja gledav so stripovi za fudbal temata mi tekna edna ideja da napraam ja nesto u moj stil u paint sto mislam so falkao kako sto dali treba da dojde dali da se prodade nekoj i taka natamu (y) zosto vikaat 1 slika 1000 zborovi plus ako ima tekst preracunajte a ne da praeme drzh ne drzh ti rekov mi reche muabeti ko vas, ja so edna slika ce ve pobijam sve muabetive i ce vikate :cuc: . plus ja ne spustam od internet, jas sum aftentichen! tie so se ponachitani znaat drugite zapamtite deka aftentichen znachi nesto koga tebe prvo ti teknalo. pa mi tekna da ve prasam da li znaete Shpanski? Posto sakam na shpanski da go napraam kako zborat a ne na makedonski da izgleda porealno a ne ko na telma koj ce gledas film i rusive zborat amerikanski :facepalm: odma znaesh deka te dupat vzdraf mozok :tapp: Ama ne e problem i da ne znaete shpanski ce napisham odozdola TITLOVI, koj gledal filmovi spusteni od internet znae za sto zboram toa ti se edni sto gi spustas od internet i se vlechat od strana vo filmov za da imash prevod samo ja prevodov ce go napisam odozdola. Sea ne e isto ako ne razbirate shpanski, i ja ne razbiram perfeto shpanski ama znam zborovi tuk tamu ipak za Real Madrid navijam i treba da znaes po nesto plus porano sum gi gledal i kasandra, esmeralda, zlobnica, zabraneta ljubov, mladi buntovnici, angeli, ruzna leti, Rubi, nevestinski prevez, prijateli po noz, angeli, mladi buntovnici i red drugi da ne sakas ce naucis. Ne deka sum rasist sum gledal i hrvatski se ce biti dobro, ponos ratkajevi, dolina sunca, zakon ljubavi, zauvlek zaljubljeni, mjesoviti brak, izdaja a osobeno ljubav u zaledja (ljubov vo ofsajd). E ovoj posledniov beshe zhiva komedija :pos: Bese so fudbal demek ofsajd ama vrska nemase so fudbal... so toj glaven eden namurten shto sedi u zatemneta prostorija nonstop shto glumi u sekoj film nesto menagjer se praese gazda na lokal isto bese praese crni biznisi. Mu obeti na fudbaler ce go prodade u stranski klub so go vide od bilten go izlaza, a ovoj fudbalerov mesto da go slusa tatko mu na ovoj mu poveruva, a tatko mu bivs fudbaler i trener demek ama pak bese tutulebale site go motaa kako sakaa, a zena mu Goca Goca mu se ebeshe so toj namurteniot :pos: Abe haos beshe pojce spletki ebenja i kurvalok imase nego li fudbal fudbal vo ofsajd drapaj si madinja :facepalm: Ama pak dobro na kraj izgleda u Mancester zavrsi ovja (ne se secaam bas neka me popravi nekoj) i ovja namurteniov umre ama doniral u humanitarni akcii pak dobar coek ispadna samo ete malce pernat vo mozokot takov apash.

sea vishe ne gledam sfativ gluposti kolku bile ete burhan i sherezad so onur gi gledav, polat i ezel od turskive, a sea samo lejla i menderes ponekogas ama ne mozham se nerviram mnogu so djihan psihopatot :mad: da i kazese menderes od pocetok deka e zenet nemase tolku da se gnjavat ama ajde da ne odime vo oftopik sto vikaat nekoi po forumive znaci prasanjeto mie dali znaete spanski barem kolku tolku da razberete po nesto da mozam da go napraam stripot?
Во Евертон го бараа тој од љубов во офсајд, не ти текнуе ?

Во Евертон го бараа тој од љубов во офсајд, не ти текнуе ?
da be izgleda everton angliska ekipa znam bese. Toj Marko Marusic se vikase glavniot a toj namurteniot Frenki go vikaa sto ja ebese majka mu Goca stara bese ama jaka :vozbud: orospija prava kako go lazese maz i. Toj frenki imase vrski i so gradonacalnikot so licese ko Koce Trajanoski neznam kako se vikase i nonstop praese nekakvi dalaveri mestea tenderi. A ovoj fudbalerot bese sutpetko ko tatko mu na kraj zavrsi so taa Nina slikarkata, na nea pa sve nesto i falese i cmizdrese taa plavata pojaka mu bese ama ovaa imase karakter. Dur im bese toj Petar Malek trener se drzese ekipava, dobar bese imase harizma sea ne ko Murinjo ama za hrvatski trener zadovolitelno. Abe cel film ne se znaese koj pie koj placa :facepalm: ama se zalazav na pocetok fudbal ofsajd ova ona i vise koga si gi zajal gomnata... Treba da se napra saglam film so fudbal taktiki utakmici transferi jaki pa treninzi i zivotot nadvor sto pravat u slobodno vreme ili nesto ko Pelezinjo crtanot sto bese. Uste mi teknuva epizodata pelezinjo koj dozna toj deka se drogira so apcinja i mu gi smeni so bonboni i ovja pak uboo igrase deka mislese apcinja pie znaci ne e do apcinjata do psihata e, zatoa Ronaldo ima koeficient na intilegencija 135 (y)

погрешни луѓе пишуваат колумни во македонија,те молам конурирај во вечер или гостувај на една емисија на Јанко или Жанко исти к.

da be izgleda everton angliska ekipa znam bese. Toj Marko Marusic se vikase glavniot a toj namurteniot Frenki go vikaa sto ja ebese majka mu Goca stara bese ama jaka :vozbud: orospija prava kako go lazese maz i. Toj frenki imase vrski i so gradonacalnikot so licese ko Koce Trajanoski neznam kako se vikase i nonstop praese nekakvi dalaveri mestea tenderi. A ovoj fudbalerot bese sutpetko ko tatko mu na kraj zavrsi so taa Nina slikarkata, na nea pa sve nesto i falese i cmizdrese taa plavata pojaka mu bese ama ovaa imase karakter. Dur im bese toj Petar Malek trener se drzese ekipava, dobar bese imase harizma sea ne ko Murinjo ama za hrvatski trener zadovolitelno. Abe cel film ne se znaese koj pie koj placa :facepalm: ama se zalazav na pocetok fudbal ofsajd ova ona i vise koga si gi zajal gomnata... Treba da se napra saglam film so fudbal taktiki utakmici transferi jaki pa treninzi i zivotot nadvor sto pravat u slobodno vreme ili nesto ko Pelezinjo crtanot sto bese. Uste mi teknuva epizodata pelezinjo koj dozna toj deka se drogira so apcinja i mu gi smeni so bonboni i ovja pak uboo igrase deka mislese apcinja pie znaci ne e do apcinjata do psihata e, zatoa Ronaldo ima koeficient na intilegencija 135 (y)

Абе како е можно филмот за Харчестер да не си го видел?! ц ц ц и ми се правиш стручњак :D

Повикани за утре со Селта:

Goalkeepers: Casillas, Adán y Jesús.
Defenders: Varane, Pepe, Ramos, Carvalho, Arbeloa y Nacho.
Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Alonso, Essien, Modric, Callejón y Di María.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.

Повикани за утре со Селта:

Goalkeepers: Casillas, Adán y Jesús.
Defenders: Varane, Pepe, Ramos, Carvalho, Arbeloa y Nacho.
Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Alonso, Essien, Modric, Callejón y Di María.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.
Зошто ги вика Кедира , Алонсо , Озил , Роналдо не знам јас .. место нив да им даде шанси на Хосе родригез , на Хесе , на Черишев , Aлекс , Хуанфран ..

Абе како е можно филмот за Харчестер да не си го видел?! ц ц ц и ми се правиш стручњак :D
Ou sum go gledal be kako ne sea mi tekna :facepalm: ama toa na mtv izgleda idese i angliski bese. ama i toa nesto ko ova hrvatskovo bese ednas edna zenska gazdarica im bese dobra bese izgleda se ebna so nekoj fudbaler, pa imase ednas eden koj im bese igrac i trener interesno bese. imase eden flecer ko od mancester imase pojce fudbal u ova interesen bese ama ne se secavam tolku ne znam zosto dali terminot ne mi odgovaral pa i ne sum go pratel tolku, a i deka na angliski poglupo ti e. ama pak pojce se vrtese okolu ebenje, vrti suci fudbal ovao na toa se izgovori. ne deka ja nejcam da ima ama sredi uboo prvo teren taktiki da izgledaa uboo koj igraat ne se poznava od daleku deka im mestat da dadat gol, napraj ubai sansi sto da im kaze trenerot koj kaj da se dvizi pa posle neka ebat manekenki fudbalerive a ne vaka fudbal fudbal 5% fudbal 95% ebenje vino nosi voda pij pravo sedi krivo zbori :facepalm:

a be ne mi kazavte uste kako stoite so spanski jazik da znam so da praam so stripot dur e aktuelno? :)

Зошто ги вика Кедира , Алонсо , Озил , Роналдо не знам јас .. место нив да им даде шанси на Хосе родригез , на Хесе , на Черишев , Aлекс , Хуанфран ..

За да обезбеди сигурна победа утре, за да може на реваншот да ги пушти нив.

За да обезбеди сигурна победа утре, за да може на реваншот да ги пушти нив.
И со овие ќе обезбедиме сигурна победа . Него Кака ако го остави пак на клупа нека си ебе матер Мурињо .

секој друг тренер ќе го повикаше дечково али ај ќе се прајме пишман ко секогаш ко ќе дава голој за Челси( како Мата на пример)

секој друг тренер ќе го повикаше дечково али ај ќе се прајме пишман ко секогаш ко ќе дава голој за Челси( како Мата на пример)
И после се чудиме во репрезентација што ги викаат копиљаците од барса а не викаат наши деца .. Најдобар играч до 21 година на европското првенство , најдобар стерелец и пак нема изиграно утакмица во првиот тим .

E не видов дека имаат натпревар .. али ај пак ќе речам и за тоа на Мората не го игра на повеќето туку го чува на клупа или не е воопшто на клупа а не им го остава на кастиља каде им е потребен на повеќето натпревари .

И после се чудиме во репрезентација што ги викаат копиљаците од барса а не викаат наши деца .. Најдобар играч до 21 година на европското првенство , најдобар стерелец и пак нема изиграно утакмица во првиот тим .
e па ете жив пример е Делуфеу генерација со Хесе
почна да игра во прв тим и одма го спомна Дел Боске а нашиов веќе бил комплетен не требало да го викаат во првиот тим многу брзо ќе се развиел :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom