Пронајди, помогни и добиј!

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Локација
Скопје
Пред три дена украден е велосипед Polar Mirage Pro (бело-зелена боја), па сопственикот решил со креативно решение да си помогне со што објавил видео запис на youtube од камерата на влезот на која јасно се забележува човекот кој го извршува делото, според многумина е добро познат по ваквите и слични дела.
Еве еден зум од Крадецов кој може нека му помогне сите детали ги имате во видеото
kradec.jpg

Го знам човеков т.е одеше кај мене на работа додека не го избркавме и од пред 3 месеци можеби и повеќе го немам видено :) мислам дека е зависник од спортска и се вртка околу обложувалнициве само мене не мие јасно како е можно да го украл точакот? o_O

па ете го знае кој е човекот, нека го пријави во полиција.

Го знам човеков т.е одеше кај мене на работа додека не го избркавме и од пред 3 месеци можеби и повеќе го немам видено :) мислам дека е зависник од спортска и се вртка околу обложувалнициве само мене не мие јасно како е можно да го украл точакот? o_O
е како е можно кој знае за колку пари го дал а точаков вреди тоа е гревота мене ми украдоа и затоа сега сакам да му помогнам на човеков кој и да е
ако имаш некој информација контактирај го

е како е можно кој знае за колку пари го дал а точаков вреди тоа е гревота мене ми украдоа и затоа сега сакам да му помогнам на човеков кој и да е
ако имаш некој информација контактирај го
Прашањето ми беше како може да го украде ако точакот е соодветно заклучен :)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom