Subscribe за Subscribe на YouTube

• Креатор на темата Креатор на темата TM88
  • Време на започнување Време на започнување
Еј дај ти се молам не ми турај некакви ретардирани фаци кога само си го кажав мислењето, а тоа што безделничиш цел ден низ дома и си го ебеш драгоценото време тоа си е твој проблем!!

Јас го правам ова од хоби, и од љубов кон музиката, "онлајн албум" од моите омилени песни, дали тоа значи дека си го трошам времето?

Јас го правам ова од хоби, и од љубов кон музиката, "онлајн албум" од моите омилени песни, дали тоа значи дека си го трошам времето?

Батали ај неам намера да се замарам шо сакаш праи

Не се замараш ти, него пробуваш нас да не замараш, има разлика.

Пази само што пиша еј....:facepalm::cuc:

Мислам за џабе си го трошите времето со ова неможам сеа да објаснувам ме мрзи али ако ме праша некој нема проблем зашто и како се ќе му објаснам..
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 11:08 ---
Еј дај ти се молам не ми турај некакви ретардирани фаци кога само си го кажав мислењето, а тоа што безделничиш цел ден низ дома и си го ебеш драгоценото време тоа си е твој проблем!!

Звучиш како да си ми татко или незнам како мајка по ова што викаш дека седам дома и си го ебам драгоценото време по што искрено само тие знаат дали седам дома и си го губам времето а реално ти не си ми ни татко ни мајка ни па ме познаваш па да знаеш што правам o_O

Ти мавнав субскрајб :)
Еве го мојот канал https://www.youtube.com/user/TheDoctorDokins
Па кој сака нека субскрајбне, враќам со субскрајб :D
суб.
И да те прашам, може ова со обично пенкало, на пример rexpen метално (позлатено)?

Edit: Неможе, го разбудив син ми сега ќе изгубам 2 часа во шетање низ дома со тег од 7кг...

суб.
И да те прашам, може ова со обично пенкало, на пример rexpen метално (позлатено)?
--- надополнето: 11 декември 2012 во 13:52 ---

Имаш и од мене суб. Ти пратив ПП за какво пенкало би ти било најдобро за почеток.

--- надополнето: 9 јануари 2013 во 05:41 ---
Кликни тука за Subscribed!

Прво што правев беше видеа со музика и сл. но бидејќи од јутјуб тргаат видеа ненормално сега се повеќе тргнав на видеа за игри gameplay и такви работи и смешни видеа и сл. кој сака нека кликне Subscribed :) и ќе ви вратам исто.

--- надополнето: 9 јануари 2013 во 05:42 ---

--- надополнето: 9 јануари 2013 во 05:45 ---
Спортски канал за ракомет воглавно видеа на Кирил Лазаров :)
http://www.youtube.com/user/panchowho?feature=guide
Субнато кај сите 4 :)
Ако сум прескокнал некој нека пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom