Стреличарство (Archery)

• Креатор на темата Креатор на темата OSHO-Lover
  • Време на започнување Време на започнување
Bujrum.
http://www.facebook.com/groups/Valsodararchery/?fref=ts

Epics,ako moze prati mi slika od lakot i kolku pari baras za nego?
Лесно се изработуваат барем сеа во вакво време. Побарај на интернет, имаш 1000000 туториали и видеа ја YouTube. Барем јас имам правено вавки слични. Само ти треба малце време, труд и желба и ПРЕЦИЗНОСТ.

бтв покрај тоа што сум обожавател на Катани, лаковите и стрелите ми се на 2ро место :)

Znam drugar, ama sega zasega slobodnoto vreme go posvetuvam na nozevite....a edna granka od bagrem od 190cm se susi i ceka pogoden moment.

Еве ја отварам темава оти планирам да купам лак и стрела... па ме интересира дали има некој на форумов кој се занимава или како хоби со стрелаштво со лак и стрела... ако има некој некакви информации каде би можел да најдам лак и стрели добро изработени може и рачна изработка во македонијава... Па од кога ќе купам ке пишам нешто повеќе во врска со хобиво...:) Ако има некој искуство нека пише слободно... може и некој совет и техники на стрелање да објасни...(y)

п.с. и не мислев на овие лакови како антени што се...
Olympics+Day+6+Archery+-jQat-yt3gYl.jpg

туку дрвени...
bow-and-arrow.jpg
:)

Извести ме за цени кога ќе најдеш. Ако сакаш.

Колку отприлика одат 1 лак и 1 стрела ? ? :) Паричиња мислев :) :)

Колку отприлика одат 1 лак и 1 стрела ? ? :) Паричиња мислев :) :)

bow-and-arrow.jpg

Јас пред 2 години купив ист лак како на сликата ( изработен од дрво ), заедно со две стрели прилично ефтино.

Од каде, и отприлика колку пари бато а ? ?

Бев на одмор во Хрватска и со братучед ми решивме да посетиме едно селце, и имаше еден тип кој изработуваше лакови од дрво, можеше и по нарачка.

Јас бев ептен занесен тогаш, и морав да купам.

Цените се движат различно, тој тогаш ме праша колку сум спремен да потрошам за да ми изработи квалитетен лак, он рачно ги изработува, мислам дека го платив 2300 денари.

Ама стварно многу јака и квалитетна изработка е.

Бев на одмор во Хрватска и со братучед ми решивме да посетиме едно селце, и имаше еден тип кој изработуваше лакови од дрво, можеше и по нарачка.

Јас бев ептен занесен тогаш, и морав да купам.

Цените се движат различно, тој тогаш ме праша колку сум спремен да потрошам за да ми изработи квалитетен лак, он рачно ги изработува, мислам дека го платив 2300 денари.

Ама стварно многу јака и квалитетна изработка е.
Уф, фрлив пари на нинчаки,ескрими, ножеви, шурикен, секири само уште лак ми фалиииии.....а немам толку пари моментално :) :)

Уф, фрлив пари на нинчаки,ескрими, ножеви, шурикен, секири само уште лак ми фалиииии.....а немам толку пари моментално :) :)
Можам јас да ти го продадам лакот ако сакаш, не го користам и онака, само стрелите ми фалат, ги изгубив :(

За многу поефтина цена.

Ејјјјј јас прв си прашав... чекајте си на ред... или ке се наддаваме... леле 1000-че ти си луд... кажи каде живееш доваѓам одам...:)
Пријателе 1000 - че ама само лак, стрелите ги изгубив :/

Иначе ефтино го давам зашто повеќе не го користам, ми помина меракот, а и само прашина ми фаќа, вака барем знам дека некој ќе го користи, или ќе му биде мерак да го има.

Иначе од Центар сум.

Пријателе 1000 - че ама само лак, стрелите ги изгубив :/

Иначе ефтино го давам зашто повеќе не го користам, ми помина меракот, а и само прашина ми фаќа, вака барем знам дека некој ќе го користи, или ќе му биде мерак да го има.

Иначе од Центар сум.
Кажи ми колку е голема(долга) и колкав и е дометот... колкава снага има, дали е одржувана добро... оти мене ми треба нешто што ке ми користи добро да не биде некоја онака детска што би рекле:)... и ако случајно ја купувам мора прво да најдам стрела да ја испробам дали ке ми фане око...(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom