OSHO-Lover
Konecno Sloboden...
Ај не ме копирај... биди оригинален...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај не ме копирај... биди оригинален...
Да ни имаш авторски права за facepalm-от?Ај не ме копирај... биди оригинален...Пример како дечково над тебе... го опнал крстон а ни сам не знае што преставува симболиката негова... битно да се припаѓа во некое стадо...
Немам...Да ни имаш авторски права за facepalm-от?
Од каде знаеш дека не го знае значењето членот?
Проблемот е кај тебе што не знаеш ти каде припаѓаш.
![]()
Епа што тврдиш дека членот незнае што претставува крстот?Немам...
Одкаде знам, знам мој проблем... а ти го знаеш ли...?
Јас нигде не припаѓам, од сегде ме избркаа... никој не ме сака... се од љубомора...
А инаку припаѓам овде и сега...каде на друго место и време би припајџал(ако ме разбираш ама тешко...) Повели![]()
Абе ти да не си психолог или нешто слично... доброто е што јас знам дека сум изгубен во просторвремето(т.е. според Ајнштајн 4димензија) а ти бе баче знаеш ли, свесен ли си дека си изгубен и заборавен...?Епа што тврдиш дека членот незнае што претставува крстот?
Ошо ти си еден многу контрадикторен,изгубен во просторот и времето човек.
Тресеш зелени само.
Незнаеш во што веруваш,но битно да се каже нешто,да се влезе во муабет не за друго покус да не останеш.
![]()
Ne mnogu. Ma, ich.а бе фркаат мисли у стилу ти си ова ти си она, т нипо не знаеш, ти си заспан.....пропуштив нешо?
Џурџо бега од мене како вампир од крст.Sea Џурџо ко че ви се пушти, маф че ве сторе.
Едно обично прашање нема да заврши работа......цел живот треба да го насочиш кон барање на одговори, затоа што замрсена е работата до максимум.Неколку прашања имам за вернициве
1.Зошто се молите?
2.Дали ви се исполнуваат молитвите?
3.Од каде потекнува религијата и зошто сте толку сигурни дека постоел Исус или Мухамед или Буда.
Ако ве научиле мама и тато (испрале мозокот) дали значи треба да продолжиме со таа верба или треба да застанеме и да се запрашаме дали има вистина во тоа?
Доста бе Ошоист еден...Немам...
Одкаде знам, знам мој проблем... а ти го знаеш ли...?
Јас нигде не припаѓам, од сегде ме избркаа... никој не ме сака... се од љубомора...
А инаку припаѓам овде и сега...каде на друго место и време би припајџал(ако ме разбираш ама тешко...) Повели![]()
Боди, тука и сега, важи праволиниски секој момент.Едно обично прашање нема да заврши работа......цел живот треба да го насочиш кон барање на одговори, затоа што замрсена е работата до максимум.
1. Не се молиме, веруваме.Неколку прашања имам за вернициве
1.Зошто се молите?
3.Од каде потекнува религијата и зошто сте толку сигурни дека постоел Исус или Мухамед или Буда.
Ако ве научиле мама и тато (испрале мозокот) дали значи треба да продолжиме со таа верба или треба да застанеме и да се запрашаме дали има вистина во тоа?
Брат...јаки аргументи имаш...не смеам со тебе да влезам во дискусија...нози ми се тресат....Џурџо бега од мене како вампир од крст.
(сеа ќе изникне од негде и ќе каже:кој бега бе)
Неколку прашања имам за вернициве
1.Зошто се молите?
Да и иронијата е во тоа што после животи пројдени во потрага по одговорите сваќаш дека уствари нема одговори ниту пак прашања... едино што останува е овој момент и ти во него присутен... ама за тоа мора да се пројдат многу животи во барање на одговори кои не постојата на прашања кои се илузорни...Едно обично прашање нема да заврши работа......цел живот треба да го насочиш кон барање на одговори, затоа што замрсена е работата до максимум.