Добро бе на форумов има ли некој лекарско уверение дека е ментално здрав или сите си ги купиле уверенијата со пари ..........."Albancite , svetski poznati kako simbol na belata rasa,
kako star domacin na severozapadniot del na grckiot ostrov"
Albancite se od odlicna rasa , od najstarite i najcistite , potomci na ilirite i epirotite
па нормално дека се најчисти, кога си го прават натиго-дајмиго меѓу блиски роднини. брат, сестра, братучеди и вујковци, а богами и поблиска рода затоа се чистиДобро бе на форумов има ли некој лекарско уверение дека е ментално здрав или сите си ги купиле уверенијата со пари ...........
Албанците симбол на белата раса ........... јес да сте бела раса никој не го спори тоа ......... ама дека сте биле симбол на белата раса и дека сте биле стар и чист народ .........
Мене овие Албанциве на сликиве не ми личат баш како симбол на белата раса, а пак уште помалку како расно најчисти...
Ахххааааааааааа ........... сеа укапирав ........... фала што ми објасни детално ............. докторе .......па нормално дека се најчисти, кога си го прават натиго-дајмиго меѓу блиски роднини. брат, сестра, братучеди и вујковци, а богами и поблиска рода затоа се чисти
Ахххааааааааааа ........... сеа укапирав ........... фала што ми објасни детално ............. докторе .......па нормално дека се најчисти, кога си го прават натиго-дајмиго меѓу блиски роднини. брат, сестра, братучеди и вујковци, а богами и поблиска рода затоа се чисти
не бре, знам дека ти си знаеш, ама НИВ им објаснував зошто е тоа така. јбга сами си признаваат нели?Ахххааааааааааа ........... сеа укапирав ........... фала што ми објасни детално ............. докторе .......
--- надополнето: 9 декември 2012 во 21:21 ---
Ахххааааааааааа ........... сеа укапирав ........... фала што ми објасни детално ............. докторе .......
Под чиста нација се подразбира нација/народ/племе кое низ вековите не се мешало или пак се мешало доста малку со припадници од други нации/народи/племиња... членот Албанец(Генти) тоа сакаше нас да ни го претстави, но сликите што ги постирав укажуваат дека се мешан народ и тоа подоста !не бре, знам дека ти си знаеш, ама НИВ им објаснував зошто е тоа така. јбга сами си признаваат нели?
Моден детал.Под чиста нација се подразбира нација/народ/племе кое низ вековите не се мешало или пак се мешало доста малку со припадници од други нации/народи/племиња... членот Албанец(Генти) тоа сакаше нас да ни го претстави, но сликите што ги постирав укажуваат дека се мешан народ и тоа подоста !
П.С. Отсекогаш ми било чудно и не сум добил одговор до сега од никого зашто преку 90% од Албанците имаат носови од по 10 сантими ?!! Многумина и кај другите нации имаат големи носови ама кај Албанците(повеќето) носовите им се ептен големи ........... или уште што би се рекло по народски т.е. по Аљбанско-СрбоМачедонски језик/сљенг ........ врло вељики носа ............
Под чиста нација се подразбира нација/народ/племе кое низ вековите не се мешало или пак се мешало доста малку со припадници од други нации/народи/племиња... членот Албанец(Генти) тоа сакаше нас да ни го претстави, но сликите што ги постирав укажуваат дека се мешан народ и тоа подоста !
П.С. Отсекогаш ми било чудно и не сум добил одговор до сега од никого зашто преку 90% од Албанците имаат носови од по 10 сантими ?!! Многумина и кај другите нации имаат големи носови ама кај Албанците(повеќето) носовите им се ептен големи ........... или уште што би се рекло по народски т.е. по Аљбанско-СрбоМачедонски језик/сљенг ........ врло вељики носа ............
Кои тоа Националисти од мојата нација ги занемарувам ............. не познавам Националисти од мојата нација ............ Македонците(повеќето) се најкосмополитски народ на Балканов па и пошироко ............ вие(не мислам лично за тебе) сте тие кои во 21 век сте затруени од Национализам и сонувате за некакви замислени големи држави .......... ние сме мал народ и немаме претензии кон никого, сакаме само ова парче земја да го задржиме/зачуваме ....... вие сте тие кои цртаа карти пред две недели и тоа карти во кои пола Балкан е Шќипри Етнике ............ Србите тие се завршена прича они си ја прележаа болеста наречена Национализам уште во 90ите години, исто како и повеќето други Балкански народи !Немам коментар, а глумиш како избалансер на национализмот.......сакаш да ги приземјиш националиситте кај другите нации, а себеси и нацистИте кај твојата нација ги занемариш, чисти го твојот двор прво.........
злоупотребувате рандом слики и сакате да прикажете нешто........
А кога албанец постира СТРАНСКИ антрополози, историчари, научници, веднаш почнувате да кукате ЕВЕ НАЦИСТИ..............
Да ве прашам......
ДАЛИ ВООПШТО ЧИТАТЕ НЕШТО НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА ИЛИ СРБИЈА ?????????????????????????????????????????????
Aj breКои тоа Националисти од мојата нација ги занемарувам ............. не познавам Националисти од мојата нација ............ Македонците(повеќето) се најкосмополитски народ на Балканов па и пошироко ............ вие(не мислам лично за тебе) сте тие кои во 21 век сте затруени од Национализам и сонувате за некакви замислени големи држави .......... ние сме мал народ и немаме претензии кон никого, сакаме само ова парче земја да го задржиме/зачуваме ....... вие сте тие кои цртаа карти пред две недели и тоа карти во кои пола Балкан е Шќипри Етнике ............ Србите тие се завршена прича они си ја прележаа болеста наречена Национализам уште во 90ите години, исто како и повеќето други Балкански народи !
П.С. И не не сум Националист, никогаш не сум ни бил, но повеќе не сум ни Космополит ........... верував во соживотот до пред некој месец(до почетоков на оваа година), но повеќе не верувам во такви утопии и фантазии !
Па нели во прославата на независноста на Македонија имаше огромно знаме со Големата Македонија цртана во неа? тоа не е национализам? или вие сте мал народ, немате претензии кон никого, и затоа е оправдано, така велиш????Кои тоа Националисти од мојата нација ги занемарувам ............. не познавам Националисти од мојата нација ............ Македонците(повеќето) се најкосмополитски народ на Балканов па и пошироко ............ вие(не мислам лично за тебе) сте тие кои во 21 век сте затруени од Национализам и сонувате за некакви замислени големи држави .......... ние сме мал народ и немаме претензии кон никого, сакаме само ова парче земја да го задржиме/зачуваме ....... вие сте тие кои цртаа карти пред две недели и тоа карти во кои пола Балкан е Шќипри Етнике ............ Србите тие се завршена прича они си ја прележаа болеста наречена Национализам уште во 90ите години, исто како и повеќето други Балкански народи !
П.С. И не не сум Националист, никогаш не сум ни бил, но повеќе не сум ни Космополит ........... верував во соживотот до пред некој месец(до почетоков на оваа година), но повеќе не верувам во такви утопии и фантазии !
Bar da gi procitat strancite preku nivnite online novini dovolno ke bese : http://utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=9B259E4B02B5424E8F4935513CAA614EНемам коментар, а глумиш како избалансер на национализмот.......сакаш да ги приземјиш националиситте кај другите нации, а себеси и нацистИте кај твојата нација ги занемариш, чисти го твојот двор прво.........
злоупотребувате рандом слики и сакате да прикажете нешто........
А кога албанец постира СТРАНСКИ антрополози, историчари, научници, веднаш почнувате да кукате ЕВЕ НАЦИСТИ..............
Да ве прашам......
ДАЛИ ВООПШТО ЧИТАТЕ НЕШТО НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА ИЛИ СРБИЈА ?????????????????????????????????????????????
па нормално дека се најчисти, кога си го прават натиго-дајмиго меѓу блиски роднини. брат, сестра, братучеди и вујковци, а богами и поблиска рода затоа се чисти
Тие на сликите се Албанци ........... и не се фотошоп слики .......... едните се Косовари кои прославуваат независност, тој едниот е оној муфтијата Рамадани и други некои кои случајно ги најдов на пребарувачот Google - Albanci/*iptari ...... ама па да бидеме реални и стварно повеќето Албанци личат така и тука не гледам причина зашто да се срамите од тоа ......... само сакав да ги негирам твоите ставови дека сте биле чист и стар народ, симбол на белата раса ............ уште малце ќе испадне дека сте Германци ................Aj bre
Ajde togas dokazi za tie sliki sto gi postirase deka se Albanci ?
Jas ti garantiram ne se bar 90% albanci od tie sliki , a ti dodeka tvrdis deka Albanci se togas si zadolzen i da gi argumentiras deka sve drugacije ke ispadne kako provokacij
A jas bogami go gleam kako ludje , pa i tie tvoite fotoshop-sliki , neka..
Cekam na odgovor .
Што знаат странците ............ тие пишуваат еднаш едно, друг пат сосема друго, трет пат сосема трето .......... се што лета не се јаде, потребно е секогаш да се размисли добро дали некој туѓ(странски) став е навистина точен или не ..... јас пред се и верувам на Историјата ............ онаа која што сум ја учел !Bar da gi procitat strancite preku nivnite online novini dovolno ke bese : http://utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=9B259E4B02B5424E8F4935513CAA614E