Геџети / Доадатоци / Аccessories / Маски...

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Armband за iPhone 4s некаде во Скопје и која му е цената?

Продавам нова некористена бела силиконска маска за iPad 2

Цена - 400 ден.

AAPCE007286-1.jpg

Armband за iPhone 4s некаде во Скопје и која му е цената?
Галантерија за iPhone 4, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Note и за други модели на телефони и iPad2 & iPad3....................https://www.facebook.com/media/set/?set=a.400531899981760.100818.396259760408974&type=3........................
Armband за iPhone 4s само со нарачка
Sports Armband 400 МКД

Book Book прекраснотија за 50$

Искрено и јас порачувам од amazon , ама она што можат да ти достават до македонија е dvd , cd , books , списанија и нешто шат пат облека . За додатоци човеку тешка работа јас барав protector за Ipod nano фолијава кошташе 1 долар а за достава 15 :) и ко ќе видиш никако не си . патем му пишав и одма ми вратија дека само ова можат да достават и работат на тоа да можи повеќе производи да се достават . поздрав :) apple fun !

USB кабел кај нас за колку најмалку може да се најде?
Испод 250 има во некоја мобилара?
Не ми се нарачува од интернет, зашто итно ми е, прегрубо го повлеков кабелот и ми се скина, и сега немам како да го полнам телефонот.

Искрено и јас порачувам од amazon , ама она што можат да ти достават до македонија е dvd , cd , books , списанија и нешто шат пат облека . За додатоци човеку тешка работа јас барав protector за Ipod nano фолијава кошташе 1 долар а за достава 15 :) и ко ќе видиш никако не си . патем му пишав и одма ми вратија дека само ова можат да достават и работат на тоа да можи повеќе производи да се достават . поздрав :) apple fun !

UxCell, Buyincoins - се со бесплатна достава а имаш се кај нив.. буквално џиџимиџарница :)

Каде можам да најдам низ Скопјево фолија за екран за Ајфон 4?

T-iP4G-2015F-1__t-ip4g-2015f-red-vroom-tyre-tire-tread-silicone-case-for-iphone-4g.jpg

Вакво нешо кај може да се најде ??? Ја си купив една проѕирна силиконска маска, колку да не е без ич :/

T-iP4G-2015F-1__t-ip4g-2015f-red-vroom-tyre-tire-tread-silicone-case-for-iphone-4g.jpg

Вакво нешо кај може да се најде ??? Ја си купив една проѕирна силиконска маска, колку да не е без ич :/

Hа било кој пазар и на eBay

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom