Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам iPhone 3GS и еве што имам до сега купено за него:
1) Најдобрата силиконска опаковка што постои на планетава
![]()
2) 10 парчиња заштитна фолија (штити у пм) и крпчиња за брипшење
![]()
3) Black Sync/Charging dock со црн USB кабел
![]()
4) Капачиња за влезот на кабелот и слушалките, да не влага прашина
![]()
5) Видео кабел (и за синхронизација/полнење)
![]()
6) Полнач за во кола
![]()
7) Држач за во кола за на шофершајбна
![]()
8) Пластична опаковка со објектив (x6 оптички зум)
![]()
9) Статив за сликање
![]()
10) Дупла пластична опаковка (може да останат само ребрата) ПРЕТЕРАНО лоша!
![]()
Мислам дека сега за сега толку се, може и сум испуштил нешто....
Наредно се мислам да си земам:
1) Воланчево за игрите со возење
![]()
2) Звучниче со мини вуфер, башка се полни преку USB
![]()
90% од работиве што ги видов, од слика ми изгледаат чкартно -.-
овие што се „лепенкиве“ за преку цел телефон колку штитат? преднекој ден сакав да земам ми даваа доживотна гаранција ама мислев дека штити само од гребаници а не само од паѓање и не зедов...за овие зборувам
http://www.handhelditems.com/dual-c...ont-screen-back-glass-protector-p-137984.html
овие што се „лепенкиве“ за преку цел телефон колку штитат? преднекој ден сакав да земам ми даваа доживотна гаранција ама мислев дека штити само од гребаници а не само од паѓање и не зедов...за овие зборувам
http://www.handhelditems.com/dual-c...ont-screen-back-glass-protector-p-137984.html
Само од гребење штитат.
А од што друго може ЛЕПЕНКА / ФОЛИЈА да штити???
Прашајте го Корун од кај си ги нарачува "лепенките", иам други 50 видено кај вакви телефони, за кур не ги бива тие према неговите. Чисти, јасни, ко да немаш ништо на телефонот.
П.с. последниот концепт е добар и бај д веј, која цена е батерија за ајфон 3г, мењал некој во последно време?
Прашајте го Корун од кај си ги нарачува "лепенките", иам други 50 видено кај вакви телефони, за кур не ги бива тие према неговите. Чисти, јасни, ко да немаш ништо на телефонот.
П.с. последниот концепт е добар и бај д веј, која цена е батерија за ајфон 3г, мењал некој во последно време?