Ај сега размисли логички со главата што не ти е за стрижење само
. Што уствари очекуваш ти? Да дојде некоја и на форум да каже-Да Луки во право си, да можам и душата да ти ја извадам, ќе ти ја извадам , ако сакаш биди најубав, најпаметен, најкултрен на свет кога ќе чујам дека говореш на Подарешки уште од старт те множам со нула, нормално дека ќе ми сфетнат очињата ако видам дека возиш БМВ.
Нормално е да се претстават како најфини, најлиберални, ние те сакаме поради кој си а не поради тоа од каде си и што поседуваш и така натаму. Јас многу пати имам кажано кога ги читам жениве на форумов имам дојам дека сум во Дизниленд и се чудам како 7 пати не сум се оженил до сега. А кога го разотркивам тоа цело лицемерие, не се штеди да се мава по мене. Нит сум излажал, нит сум заебал некој, ни на некој сум му згрешил нешто. Само кажувам како што е. И види како одма си го вадат целото лице, видиш како од фини мили душички се претвораат во хиени. Многу на пример почитував една што на своите дечковци буквално вака им викаше-Слушај да си знаеш, прва прилика да можам да те изварам ќе те изварам. Па ти сега очеш-нечеш. Не можеш после да се жалиш и да ја колнеш и тоа е апсолутно нејзино право се додека е ситуацијата чиста. Ама најчесто не е, и тука е целиот проблем.