Леќи во боја

• Креатор на темата Креатор на темата Ana17
  • Време на започнување Време на започнување
@Christian Lovato и кај мене беше така, а некогаш ќе се случеше одеднш да ми се замагле пред очи, ништо не гледам пред мене, ама трпеш, мачеш се за убавина:pos:
После очите партал.
А еве со Freshlook-o го немаше тоа, сеа да не испадне дека им праам реклама ама со тие имам убаво искуство :noze:
Sterling grey се на freshlook исто. По оптиките ги има, ако ги немат моментално идат по порачка.

Абе само мене ми изгледа чудно коа на кафено очи ќе се стават зелени, сини или сиви леќи?:eek:
П.С.
Кристиан чекаме торта за десетина дена:D

Абе само мене ми изгледа чудно коа на кафено очи ќе се стават зелени, сини или сиви леќи?:eek:
П.С.
Кристиан чекаме торта за десетина дена:D
Ќути, смене ти го личнио опис...
Кристиан на мене 2 парчиња, мислам дека заслужиФ :D

Ќути, смене ти го личнио опис...
Кристиан на мене 2 парчиња, мислам дека заслужиФ :D
Тоа да, ептен го менува описот. Ама па ми стои дека има светли очи дечкотои ако нема потреба од леќи нека не става. Или пак пусти мерак :icon_lol:
Нека ја земе он тортата лесно ќе се разбереме за парчиња:P

^ Нема никаква потреба за леќи у боја, ни он ни јас ни ти ни никој... Друго е, на пример, леќи со диоптрија нели, тука веќе е у питање потреба, ама ај да не забегувам, друга тема е тоа, битно ме сфаќаш шо сакам да кажам. Вака орле зорле си ги расипуваме очите...
Здрава нога у трн кој става, само будал народ :icon_lol:

^ Нема никаква потреба за леќи у боја, ни он ни јас ни ти ни никој... Друго е, на пример, леќи со диоптрија нели, тука веќе е у питање потреба, ама ај да не забегувам, друга тема е тоа, битно ме сфаќаш шо сакам да кажам. Вака орле зорле си ги расипуваме очите...
Здрава нога у трн кој става, само будал народ :icon_lol:
Абе не е страшно, само да не го повредиш окото. Малце да си поносиш,мерак да помине, ама па како нешто трајно не ти требаат.

Епа guys, и јас така да си ги поносам и мерак да ми помине XD ама навистина неможам да живеам без нив,особено во јавност-а и онака не глеам ништо кога не ги носам,секое утро обавезно ќе се лупнам во некоја врата додека да одам и си ги наместам.Ама,секој кога ќе промени нешто што сака се чувствува многу по-самоуверено.Е сакам вакви очи...a сините ми беа како експеримент.
eyebrows-eyes-gif-liar-Favim.com-373016.gif

А и експериментот не дека арно испадна..вака слично делуваат(само на плаво,и не толку убаво)Ја си мислев нешто заводливо ама..мама мислеше којзнае што ми станало,мислеше дека сум бил опседнат,муахахахахах!

Инаку и кај вас ли леќите онака како испакнати изгледаат од страна?
Инаку @* TinkerBell *
колку пари се отприлика? Имаше едни од една оптика кај нас прекраснии, ама беа 9 000 :(

пс. No need for worry, there's cake for everyone!:vozbud:

Christian Lovato Ауу скапи брат, има и за 2000, барем јас толку ги имам земано овие, поточно 1800 се и +растворо се фаќаше вкупно околу 2 и нешто. Раствор имаш многу ефтин у зегин околу 300 и нешто е, ама врше работа :)

Christian Lovato Ауу скапи брат, има и за 2000, барем јас толку ги имам земано овие, поточно 1800 се и +растворо се фаќаше вкупно околу 2 и нешто. Раствор имаш многу ефтин у зегин околу 300 и нешто е, ама врше работа :)
Proculin? Тој е 350 ден. :D Инаку на која фирма?Фрешлук?
Јас имам земени едни 1900 најефтини се на некоја социјална фирма:vozbud:

Proculin? Тој е 350 ден. :D Инаку на која фирма?Фрешлук?
Јас имам земени едни 1900 најефтини се на некоја социјална фирма:vozbud:
Да да, фрешлук се околу 2000 ама не се лоши далеку се од социјална фирма... проверено :) а не водата не е Прокулин, Optic Pro пишува на неа, ама не е ни приближна со квалитетот на Solo care и слични... Јас лично би зела поквалитетна, иако е некој денар поскапо ама сепак иде дирекно во око, нели не е убаво да ризикуваме со овие работи :)

Да да, фрешлук се околу 2000 ама не се лоши далеку се од социјална фирма... проверено :) а не водата не е Прокулин, Optic Pro пишува на неа, ама не е ни приближна со квалитетот на Solo care и слични... Јас лично би зела поквалитетна, иако е некој денар поскапо ама сепак иде дирекно во око, нели не е убаво да ризикуваме со овие работи :)
Абе бев кај еден мутавав од една оптика кај нас, фреш-лукот се 3600 :eek:

црвени или жолти сакам. особено ако се жолтите ко на крокодил .... знам дека сега ќе затерате мајтап со мене, но ..... за вкус нели не се дискутира :D

црвени или жолти сакам. особено ако се жолтите ко на крокодил .... знам дека сега ќе затерате мајтап со мене, но ..... за вкус нели не се дискутира :D
И јас сакам да пробам жолти,ама се плашам од резултатот. Ама не онака нападно жолти туку како златно-медести.
Yellow_Eyes_by_jonaorle.jpg

И јас сакам да пробам жолти,ама се плашам од резултатот. Ама не онака нападно жолти туку како златно-медести.
Yellow_Eyes_by_jonaorle.jpg
ок е и така, но ја би поекстрем. реков, крокодилско жолто. а можда и змија, ама првото ми е помераклиски. а ДА, заборавив прееска, и скроз црни, цело око, белка да нема.
нормално, сите овие леќи би биле за курчење на концерти и сл

ок е и така, но ја би поекстрем. реков, крокодилско жолто. а можда и змија, ама првото ми е помераклиски. а ДА, заборавив прееска, и скроз црни, цело око, белка да нема.
нормално, сите овие леќи би биле за курчење на концерти и сл
Абе имам јас од оние само во средината е црно(безбојно е т.е.) а се друго бело :D И ги носев еден ден нашколо ме избркаа професорите :cautious: И после едната леќа ми се скина па бескорисни ми се,последен пат ги носев(едната полу-скината) на Halloween и ги фрлив:place:
Ај ако си набавиш кажи, има такви во една оптика Марија кај нас да се нарачаат мислам 10 000 се :facepalm: Најзабегани цени имаат, а многу убави леќи и квалитетни.Јас сакав да си земам такви што варираа сино-зелено-сиво како магични демек со забораив колку нијанси, и ми ја прави оптичарката,аа не го глеј тој каталог,тие скапи се:cautious: И ,нормално,се разочарав...:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom