Divider
Seraphim
A be, nema potreba. se znae deka postoi. Zosto da se dokazuva ociglenoto. Deka ima slepi pri oci? Neee...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како тоа се знае дека постои,како можеш баш ти тоа да го тврдиш?A be, nema potreba. se znae deka postoi. Zosto da se dokazuva ociglenoto. Deka ima slepi pri oci? Neee...
Јас на змејот ќе му дадам име исто и како на мачорот дома,Џими Чварка.
Ne si mi nivo. Dzabe ti e.Како тоа се знае дека постои,како можеш баш ти тоа да го тврдиш?
И ако веќе тврдиш по некој редослед би требало и да објасниш како си дошол до тоа сознание.
Или и тебе како мал те покрстиле па ти останало?
--- надополнето: 8 декември 2012 во 17:57 ---
Јас на змејот ќе му дадам име исто и како на мачорот дома,Џими Чварка.![]()
Најголемиот изгубен на форумов си. Изгуби го, на Кајгана ќе го надиш Ѓурѓи. Доста спиеш мајката и тоа на кајгана.И тој е изгубен како тебе,некаде во природата....траже закони по биологија за да докаже дека Бог не постои.....
На какво ниво,психичкко растроен не сум,што не е случај кај тебе.Ne si mi nivo. Dzabe ti e.
Гледај сега...Ѓурџиеф искрено од сите верници ти си најтапа,Мики барем си ја познава религијата и во споредба со тебе како дискутант е далеку подобар.![]()
Koja Телема бе Ѓурџи,јас сум Атеист од раѓање.Како баш ти примети дека сум изгубен во времето и просторот?Гледај сега...
за овој пост ќе добиеш лајкче од хепта...па потоа тој откако ќе види дека си јавриичка, ќе ти прати некоја „мудра“ мисла од талемата. Пошто ти си неубедлив атеист, ќе види дека си изгубен во природата, па тој ќе ти предложи да почнеш иницијација во неговата секта...тој такви бара како тебе, јавриички, изгубени во просторот и времето.
Така да , џабе прчкаш по темава...ни атеист ни религиозен, твојот спас е во талемата.
Хептаграм XI, ургирај кај киселиот да ми го скине банот за талемата....гледај како ловам јавриички за иницијации во твојата секта.