Змејко и
Гледачот Дуле од Велес
- Член од
- 10 април 2005
- Мислења
- 1.103
- Поени од реакции
- 1.419
Жените сакаат ловци, иако не секогаш се знае кој е ловецот, а кој пленот.
Еве еден многу интересен спот.
Жените сакаат ловци, иако не секогаш се знае кој е ловецот, а кој пленот.
Еве еден многу интересен спот.
Мислиш вака нешто..
Те молам не генерализирај, секогаш постојат исклучоциdenesnive zeni baraat mazi so dlabok dzep kade ke mozat im gi kupuvaat skapite raboti da odat na egzoticni mesta.Sto povekjeto od niv nemaat podaleku otideno od ohrid i bugarija.Se smenija vreminjata koga se barase iskrenost vernost pocituvanje zboram samo za u ovaa Makedonija dzabe neka ne lazat te ova te ona koga nekoj ke pokaze 1000 evra odma site kaj nego.Taka da se smenija vrednostite se zivee vo svet na iluzija![]()
Змејко, промовираш домашно насилство, а?Ного ме радува шо си се дегејизирал успешно. Сега ако си оште такав набилдан со тестостероно, можеш да ја направеш Плавооката да биде плава на поише места, не само у очите, дури можеби и на кај модра. Не га памтам хекса кодо за бојата, инаку ќе го пишев тука, да не утнеш.
Казна затвор до десет години за поседување огнено оружје без дозвола.имам и пиштол да те дотепам.![]()
taka e zaboraviv da napomenam cest na iskluchociteТе молам не генерализирај, секогаш постојат исклучоци![]()
Имам дозвола, што ќе ми е срп и чеканКазна затвор до десет години за поседување огнено оружје без дозвола.
Боље со срп и чекан, комунистички дотепај го![]()
Ne e na tema.Имам дозвола, што ќе ми е срп и чекан![]()
Мислиш дека нема такви мажи?denesnive zeni baraat mazi so dlabok dzep kade ke mozat im gi kupuvaat skapite raboti da odat na egzoticni mesta.Sto povekjeto od niv nemaat podaleku otideno od ohrid i bugarija.Se smenija vreminjata koga se barase iskrenost vernost pocituvanje zboram samo za u ovaa Makedonija dzabe neka ne lazat te ova te ona koga nekoj ke pokaze 1000 evra odma site kaj nego.Taka da se smenija vrednostite se zivee vo svet na iluzija![]()
temata bese sto sakaat (baraat) zenite a za mazi ima takvi imam videno so svoi uciМислиш дека нема такви мажи?
Е,има....незнам колку се...ама има![]()