Што сакаат (бараат) жените?

Член од
21 септември 2012
Мислења
12
Поени од реакции
9
Сакам сигурност и обострана доверба, но и целосна слобода да бидам тоа што навистина сум.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Хит рецепт: урината од бабун го спречува неверството на мажите

Потребно е жената да го купи овој производ и да ги премачка гениталиите со него и од тој момент според зборовите на произведувачите ''мажот никогаш нема да погледне друга жена''...Жените во Зимбабве полудеа по овој производ кој се продава како алва.
Во што всушност е трикот?
Имено, урината од оваа врста на примати го спречува неверството на мажите и е наречен ''лек за сите мажи кои изневеруваат''. Како што е познато, жената која го продава овој љубовен напиток заработува и до 1000 долари дневно што за Зимбабве е висока сума на заработувачка.
Како се применува овој напиток?
Имено, потребно е жената откако ќе го купи овој производ треба да ги намачка своите гениталии. Од тој момент мажот никогаш повеќе нема да погледне друга жена.
Овој напиток е всушност афродизијак, чиј мирис автоматски го асоцира мажот на секс. Многу е важно да се нанесе доволна количина урина на гениталиите на жената, бидејќи премногу урина може да биде штетно и за двајцата.
Се прашувате зошто овој напиток е толку многу важен и воедно скап?
Урината од бабун е тешко да се добие, бидејќи ова животно многу ретко мокри. Од местото каде мокри, се зима примерок заедно со земјата, и така помешан претставува љубовен напиток со кој мажот никогаш повеќе нема да ве изневери.

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
denesnive zeni baraat mazi so dlabok dzep kade ke mozat im gi kupuvaat skapite raboti da odat na egzoticni mesta.Sto povekjeto od niv nemaat podaleku otideno od ohrid i bugarija.Se smenija vreminjata koga se barase iskrenost vernost pocituvanje zboram samo za u ovaa Makedonija dzabe neka ne lazat te ova te ona koga nekoj ke pokaze 1000 evra odma site kaj nego.Taka da se smenija vrednostite se zivee vo svet na iluzija :facepalm:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
denesnive zeni baraat mazi so dlabok dzep kade ke mozat im gi kupuvaat skapite raboti da odat na egzoticni mesta.Sto povekjeto od niv nemaat podaleku otideno od ohrid i bugarija.Se smenija vreminjata koga se barase iskrenost vernost pocituvanje zboram samo za u ovaa Makedonija dzabe neka ne lazat te ova te ona koga nekoj ke pokaze 1000 evra odma site kaj nego.Taka da se smenija vrednostite se zivee vo svet na iluzija :facepalm:
Те молам не генерализирај, секогаш постојат исклучоци:pipi:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ного ме радува шо си се дегејизирал успешно. Сега ако си оште такав набилдан со тестостероно, можеш да ја направеш Плавооката да биде плава на поише места, не само у очите, дури можеби и на кај модра. Не га памтам хекса кодо за бојата, инаку ќе го пишев тука, да не утнеш.
Змејко, промовираш домашно насилство, а?
Луки ако има вишак тестостерон многу поубави и покорисни нешта ќе прави, нема да мава жени, цццц....
Ама ако ти сакаш да се пресметаме, повели на дуел со мене. Чисто за твоја информација, знам сите земјоделски алатки каква повреда можат да ти нанесат, а имам и пиштол да те дотепам. Жив нема да се вратиш, вака или онака. Ова не е закана, туку ветување, а јас сум човек што си стои на зборот:sneaky: :sneaky::sneaky:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Имам дозвола, што ќе ми е срп и чекан:sneaky:
Ne e na tema.
Но, ти текнува на филмот со Кевин Костнер - Робин Худ?
Има сцена: ...I will cut his heart out with a spoon. - Why a spoon, why not an axe? Because it hurts more...

Ем затоа :) ;)

Жените/мажите, сакаа љубов, взаемна почит и разбирање. Се вљубиваат во некој кој им се чини дека е партнер кој им одговара. Проблем е идеалот/замислата. Натсанува проблем уште поголем, ако се обидат да го престорат и променат партнерот во тој замислен идеален лик. Бидејќи веќе како возрасни, ако самите не посакаат да се променат, не може однадвор влијание да ги промени. Слепо инсистирање на нешто не чини.
А како се ќаруе женска? Нит со сељаќко однесување, нит со папучарлак. Нит "Сусаро" нит "Шкорпион" стил. Секој со своето. Искреност, за секое грнче, капаче.

Ем, ме мрзи да пишувам километарски постови. Сите се релативно разумни, колку за да разберат, а за мерење кој повеќе допаѓања на кеој пост ќе добие го има фејсбук, чија намена е изгледа само тоа. Прибирање лајкови.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Мислиш дека нема такви мажи?
Е,има....незнам колку се...ама има:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom