Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
А бе ништо во екстремност не е добро - нит да бидеш сељак нит да бидеш фин. Ако си фин цело време ќе те ебаат ко нишо. Сељак цело време, ќе бегаат од тебе. Треба да се знае кога да се биде фин, а кога да си стоиш на своето и да бидеш безобразен ако некој друг ти се понаша.
Единствениот реален пост на темава ........ браво ....... (y)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.998
Поени од реакции
24.457
Ајде сега најискрено одговори ми, дали еден фин дечко, културен, добро воспитан, џентлмен со тоа што ја навлекува маската на сељачизмот, за да постигне одредена цел со вкалкулиран интерес (колку и да има благородни мотиви, манипулацијата е манипулација во суштина), не станува ама веднаш самиот манипулант?

Види, твојата стратегија е заеби го манипулантот со манипулација, пишав и претходно, ајде убеди ме дека не е тоа основата. Не можеш да го оправдаш тоа поведение со ништо ни со превенција ни со кој прв почна ММЕ аргумент, бидејќи во никој случај не си подобар ако постапиш така и се‘ она погоре напишано паѓа во вода, знаеш дека е така...;)

Ова за текот на темава, не се однесува лично на тебе, искрено преку машки полов орган веќе со тоа третманот како принцези. Никоја девојка, освен по некоја чик лит лигла што чита ,,Принцеза на часови за принцези,, - да, за жал постои ваков шунд, кој за среќа не сум го прочитала и не намеравам, не сака таков третман. Ни па сака папучар, бидејќи е свесна дека нема да го исмеваат само него, туку и неа притоа... Ни, па жените се Инкубус, Сукубус битија сите до една :icon_lol:...

Добро што стана со нормалното и искрено однесување во врските, без игри, тактики, стратегии, подмолни андркавр цели и скриени интереси, тоа е веќе изгледа поголем мит од оној за принцезите на зрно грашок и принцовите со бавни коњи, кои ја промашуваат дестинацијата на првиве, намерно или пак случајно :D ?!
Да беше некој/а друг/а во прашање, прво ќе ја вратев да одговори на моите прашања пред јас да одговорам. Ама ај ептен си ми погодена за муабет па затоа ти следи џокер ама само овој пат. Параграф по параграф.
Нема што да не ти одговорам искрено. Да, тој финиот и културен дечко ако ја навлекува маската на сељачизмот за да постигне одредена цел со вкалкулиран интерес, автоматски станува манипулант. Тоа е тоа. Меѓутоа не е прашањето не е дали станува манипулант, туку зошто. Јас ќе ти одговорам. За да си фати женска. За да ебе. Или за двете истовремено. Фините и културните не ебат. Фините и културните со нивното добро воспитување и џентелменство завршуваат како најдобри другари на девојките. На крај Трајче има 300 другарки а ниедна девојка и е со курот во рака. Секоја од тие триста ќе ти каже дека Трајче е злато, најдобар на свет, најфин, најкултурен, ќе биде среќна таа што ќе го има. А ако на било која од тие 300 и кажеш-Па ти си сингл, што не си го фатиш за дечко? Одговорот ќе биде-А не, мене Трајче ми е другар, јас како таков го гледам. Сите 300 ќе ти го кажат тоа. Ако земеме некој Вулканец кој се раководи 100% посто по логика како на пример Шабан наш, главата ќе му експлодира од парадокс оверлоад. Се појавува некоја чавка на форум и на разноразни теми пишува дека сака дечко: фин, културен, начитан, да нема Балканско во него и тако даље веќе ја знаеш причата. И ете го се појавува Трајче. И место она Трајче да си го прибере и да биде среќна што желбата и се исполнила и си нашла маж по нејзон терк, тој фактички станува нејзиното геј другарче. Трајче има два избора. Или да остане вечно во тој зол круг на целибат или да го прекрши со тоа што или ќе стане суптилен сељак или барем ќе одглуми дека е. Затоа што monkey see monkey do. Трајче ако е паметен, ќе види какви профили од неговото место фаќаат женски и ебат и ќе проба тактика на мимикрија. Затоа Трајче се вооружува со ароганција, благо гледање од високо, супериорност (реално посточка или не не е битно), и само минимално укажано внимание со рамнодушност кон девојките. Оти дури и тие тука што подло сакаат да ме поткопаат ќе кажат дека ништо не пали кај женско повеќе од игнорирање. И кажи ми со кој памет јас да почитувам некоја која се пали на тоа што јас не ја ебавам ни 2%, односно некоја која сака кон неа да се поставиш со мочање од ќерамиди ама нели на суптилно ниво на 21 век што во случајов е рамнодушност? Па она прво нема почит сама кон себе. И нека не ми продаваат муда за бубрези, кога тоа што го пишав до сега секојдневно го гледам. Оние што се просељачија, подигнаа hit rate. Оние што не го направија тоа или останаа со таквото во рака, или (сосем заслужено) си завршија како папучареста жртва на некоја која ужива во садизам. И на свадби од таков тип имам идено. Ете затоа станува манипулант.

Нема што да те убедувам дека тоа не е основата кога баш тоа е основата-Заеби го манипулантот со манипулација. Ти направи како јас да го кријам тоа, кога јас најтранспарентно ти кажувам. Ама си се зафркнала ако мислиш дека не можам да го оправдам тоа. И те како можам, и те како ќе го направам тоа. Исто како што Трајче во глобала е пацифист, не поседува оружје и е против тоа. Меѓутоа ако на Трајче од икс причини често му обиваат дома и ако прима закани по живот и ако Трајче е паметен ќе купи пиштол. Сериозно Мнемозина како тоа мислиш ти, Митре иде со пиштол да ме кљокне, а јас за да не бидам полош од него треба да му ја пеам Гив пис а ченс од Џон Ленон? Премногу долго нашите распекмезени жени правеа што им текне и се понашаа како принцезата од Монако. Сега гледам жени се жалат дека пази молим те Мажи немале муда и не им пристапувале во град. А и со оние малку што сепак културно ќе им пристапат (сељачкиот пристап апсолутно заслужува и клоца по муда не мислам на тоа) го третираат како гомно. Оти нели од минатото не ебе убав него удав па гази си ти достоинство и малтене моли ја на колена да излезе со тебе па тек после десетиот обид нешто да успееш. Епа очигледно not anymore. Ајде малце да бидеме нели рамноправни. Да ја поиграме и ние вашата игра. Ама не ви одговара така. Вас ви одговара како ќе ви кфивне на вагината така да се поставувате а ние и надаље да бидеме покорни потрчковци.

Инкубус не можат да бидат оти се женски, а Сукубус да, ко онаа од Саут Парк со на Шеф мајка му и татко му од Шкотска кога Змејко (Не овој Шабанов) им бараше 3 фити (3.50). Реченицава знам дека ќе ти нема многу смисла а не ни треба. А Инкубус се овие сега шо ќе ти ги пуштам. Обично оваа лејм но и заразна песна ја пее бендот Саут Парк или како што јас милувам да ги викам Сител Бамбини на нивните тезгарошки свирки

А што стана со нормалното однесување ќе си ги прашаш ''другарките''. На пример букет цвеќе им било патетично. Нема проблем, кур по чело it is then. Ама да нема плачки после.

А сега биди љубезна и наврати се на моите прашања.

H

HITCH

Гостин
Види синко, по мене правиш една фундаментална грешка, што многу машки ја прават со женските а тоа е тргаш од логика на реципроцитет. Односно очекуваш дека ова функционира како со другарите или со фамилијата-Правиш жртва, не се штедиш, гледаш да им удоволиш затоа што знаеш дека истото ќе го добиеш за возврат. Кај жени тоа не функционира така. Кај жени не постои морал, одговорност, почит, ценење на вредности и слично. Единственото нешто што постои кај нив е интересот во својата најсурова форма. Значи кога ќе ги соголиме сите нивни улизувања, предења, глумење нежност и слично, во нивната гола суштина останува интересот. Никогаш немој да третираш женско како краљица освен во ретки исклучоци. Со жени досега најфункционален метод од се што сум видел (а сум видел од тешки идиоти до тешки папучари) е сељачкото понашање. Тука многумина се во заблуда за што е тоа сељак. Повеќето ја земаат класичната дефиниција за сељак-Слуша турбо фолк, има пивски мев, се тепа по кафани и јетрата му е уништена од алкохол. Меѓутоа како што нели времињата се осуптилија така и сељаците. Тука еднаш ги имам опишано како изгледаат модерните сељаци и која е разликата со класичните
http://forum.kajgana.com/threads/Симптоми-of-being-a-сељак.11154/page-21#post-1672842
Неспоредливо поголеми шанси имаш ако знаеш како да бидеш суптилен сељак. А од двете екстреми тешко сељачиште и тежок папучар, екстремата на тешко сељачиште е далеку далеку помалото од двете зла. Правењето на суптилен сељак е секогаш добитна комбинација. Женското на крај во машкото бара маж. Оној што е добар со неа ќе и стане најдобро геј другарче, а ако догура до дечко ќе биде понижуван на секаков можен начин, затоа што ти си и го дозволил тоа. Со жена треба како со домашно милениче или како со воспитување на дете затоа што реално нивните капацитети и нарав не се далеку од тоа. Систем на награда и казана, ако се измочаш на ќилимот не добиваш вечера, ако напишеш домашно добиваш лижавче. Немој со убаво, секое твое убаво е твоја слабост, ахилова пета. Жени генетски се програмирани одма да ти ја регистрираат слабоста и во тој момент да ја превземат палката и да те прават ремпере. Ама ти си бил со најдобри намери. Нема тука таква работа, не е ова мајка ти, брат ти, пријателот. Прашањето тука е поколението и опстанокот. Карактеристики на добар кандидат преносител на добра сперма се-ароганција, бестрашност, независност пред се од неа, доминација на простор и територија. Остај тука чавкиве што зборат-културен, книга да имал прочитано, да немал балкански манири, да ја ценел, да ја почитувал, чеши ми куро шо би рекле Струмичани. Не ми верувај мене, излези надвор и погледни кои фаци ебат а кои дркаат. Убаво разгледај ги профилите и што се бара на пазарот. Во Шведска Арапи им ги ебат жените. Џабе што Швеѓаните се и културни, и начитани, и софистицирани и либерални, кога на крај се трансформирани во педерчиња. Арапите пак и покрај целата своја некултура, гнаса, агресија, нецивилизираност и колку тоа и да делува одбивно за жени ама вака на форум пишано, на крај сепак тоа се карактеристики на машко и на крај тоа пали. Почни да ја третираш како последна дупка во кавалот. Не со навреди, не со закани, не со уцени, тоа ем е простачки, ем покажуваш уште поголема слабост а она тоа го чека. Едноставно почни да не ја ебеш 2%.И да се смени на фино ќе продолжиш така. Се додека има уште нешто во тебе што не и се покорило, се додека имаш останато тронка независност која она не ја исцицала, се додека пружаш отпор на нејзините каприци, се додека она не ги извлекла од тебе сите тајни, мистерии, навики, се додека можеш да и влееш страв дека сево ова не ти е толку битно и дека можеш едноставно да исчезнеш, се до тогаш нејзе и е интересно а ти имаш моќ и колку-толку доминација. Тргни си ја апликацијата од глава дека имаш пред себе возрасна и свесна единка која има свест, одговорност и морал за почит, ценење, доверба а програмирај се дека пред тебе имаш разгалено и невоспитано детиште кое треба да го насочиш иначе ќе ти се посере на глава без никакво чувство на кривица. Ако ја перцепираш на тој начин мислам дека резултатите ќе бидат повеќе од очигледни. Истото важи и за други женски во иднина. Сфати за нив ова е се игра и интерес а ти како Трајче си само средство кое утре може да биде експресно заменето и фрлено во ќош. Тие така перцепираат затоа и се поуспешни од нас на љубовно поле они дечкото го гледаат економски-како капитал. Има ќар од инвестицијата, цицај ја. Нема ќар, ослободи се од неа без пристрасности и фокусирај се да ти е убаво тебе на ду(ши)/(нди)чката. Го имам и претходно поубаво објаснето ова да не влечам и понатаму.
Ах, Сузо моја... :pos: Ас сам должна да проверам у кои кафиќи излеваш.

Не бара секоја жена сељак весељак! Не е убаво да се заебаваш со другиот. Еве, на пример ти, нон стоп се жалиш дека жените се вакви/такви/онакви, ги ставаш сите во иста група и ги навредуваш, не бираш зборови, ама не сфаќаш дека ти го правиш истото `ко жените во твоите примери - се подјебаваш на велико, па која сфати - сфати! Прво, овде ја советуваш омладинава да не ја ебе женската популација 2%, па после ќе видиш некој пациент како бара да му решаваме љубовни проблеми на интернет и после ќе се чудиш каде отишла омладинава... Стварно очекуваш дека јас, како жена, треба да толерирам некој да вежба финти со мене?! Не заебавај!
Сите имаме негативни искуства во животот, кој ќе ми каже дека се` му идело подмачкано - тој е у најдлабоки гомна. ОК е еднаш два пати да го отворриш црниот китап, ама ова твоево нема крај, бе Сузи...
Немој да ме сфатиш погрешно, не плачам дека вреѓаш се по список, не се пронаоѓам во женските од твоиве постови, (не велам дека не си интересен за читање!!!) ама никако не можам да сфатам зошто овие лути стрели? Знам каква одбрана раја шета по дуњава, ама некогаш распали и по машки, да не биде `ко влашка песна.

Сузи, ние сме среќни генерации кои прават вакви ретардиран генерации. Не е грешката во децата, туку е во нивните родители, нивното опкружување. Никој не сака да биде на дното, еве биди ербап и со добар пример помогни му на другиот да тргне во друга, според тебе, подобра насока.

R

Rigel Kent

Гостин
Нема потреба од толку филозофирање , Трајче <-------------> Митре , овие ти се два екстреми , најголемиот дел се измеѓу , треба малце поинаку да ги перципираш нештата Сусаро. И во никој случај ароганцијата нема да му помогне на Трајче ;).

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Кратко прашање - налетуваш на жената на својот живот и ја губиш со таквото арогантно однесување трајно, дали вредела во тој случај доследноста на примената на стратегијата?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Трајче и Митре, а замисли да се викаш Темелко, никогаш нема да привлечеш девојка.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.998
Поени од реакции
24.457
Кратко прашање - налетуваш на жената на својот живот и ја губиш со таквото арогантно однесување трајно, дали вредела во тој случај доследноста на примената на стратегијата?
Рековме втор џокер не. Наврати се на претходниот мој пост и одговори ми на прашањата а после јас ќе ти одговорам со задоволство на ова. Оти ако ти дадам и втор џокер веќе навлегувам во зона каде што ти зимаш контрола а тоа нема да ти го дадам. Не заборавај дека на оската меѓу екстра сељак и екстра лениетен мојата точка претежнува накај сељаците и вакви слободи откога изречито сум потенцирал дека нема втор џокер нема да пројдат. Не биди класично женско и не ја злоупотребувај и оваа моја нетипична лениетност, односно не претежнувај кон девојките од моите постови, профил на девојки од кои ти се оградуваш. Ми ја сфаќаш сега поентата на дело?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Рековме втор џокер не. Наврати се на претходниот мој пост и одговори ми на прашањата а после јас ќе ти одговорам со задоволство на ова. Оти ако ти дадам и втор џокер веќе навлегувам во зона каде што ти зимаш контрола а тоа нема да ти го дадам. Не заборавај дека на оската меѓу екстра сељак и екстра лениетен мојата точка претежнува накај сељаците и вакви слободи откога изречито сум потенцирал дека нема втор џокер нема да пројдат. Не биди класично женско и не ја злоупотребувај и оваа моја нетипична лениетност, односно не претежнувај кон девојките од моите постови, профил на девојки од кои ти се оградуваш. Ми ја сфаќаш сега поентата на дело?
Ветувам, ќе ти одговорам, ми треба време само да прочитам, бидејќи не се сеќавам дека имаше таму прашања...

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Да беше некој/а друг/а во прашање, прво ќе ја вратев да одговори на моите прашања пред јас да одговорам. Ама ај ептен си ми погодена за муабет па затоа ти следи џокер ама само овој пат. Параграф по параграф.
Нема што да не ти одговорам искрено. Да, тој финиот и културен дечко ако ја навлекува маската на сељачизмот за да постигне одредена цел со вкалкулиран интерес, автоматски станува манипулант. Тоа е тоа. Меѓутоа не е прашањето не е дали станува манипулант, туку зошто. Јас ќе ти одговорам. За да си фати женска. За да ебе. Или за двете истовремено. Фините и културните не ебат. Фините и културните со нивното добро воспитување и џентелменство завршуваат како најдобри другари на девојките. На крај Трајче има 300 другарки а ниедна девојка и е со курот во рака. Секоја од тие триста ќе ти каже дека Трајче е злато, најдобар на свет, најфин, најкултурен, ќе биде среќна таа што ќе го има. А ако на било која од тие 300 и кажеш-Па ти си сингл, што не си го фатиш за дечко? Одговорот ќе биде-А не, мене Трајче ми е другар, јас како таков го гледам. Сите 300 ќе ти го кажат тоа. Ако земеме некој Вулканец кој се раководи 100% посто по логика како на пример Шабан наш, главата ќе му експлодира од парадокс оверлоад. Се појавува некоја чавка на форум и на разноразни теми пишува дека сака дечко: фин, културен, начитан, да нема Балканско во него и тако даље веќе ја знаеш причата. И ете го се појавува Трајче. И место она Трајче да си го прибере и да биде среќна што желбата и се исполнила и си нашла маж по нејзон терк, тој фактички станува нејзиното геј другарче. Трајче има два избора. Или да остане вечно во тој зол круг на целибат или да го прекрши со тоа што или ќе стане суптилен сељак или барем ќе одглуми дека е. Затоа што monkey see monkey do. Трајче ако е паметен, ќе види какви профили од неговото место фаќаат женски и ебат и ќе проба тактика на мимикрија. Затоа Трајче се вооружува со ароганција, благо гледање од високо, супериорност (реално посточка или не не е битно), и само минимално укажано внимание со рамнодушност кон девојките. Оти дури и тие тука што подло сакаат да ме поткопаат ќе кажат дека ништо не пали кај женско повеќе од игнорирање. И кажи ми со кој памет јас да почитувам некоја која се пали на тоа што јас не ја ебавам ни 2%, односно некоја која сака кон неа да се поставиш со мочање од ќерамиди ама нели на суптилно ниво на 21 век што во случајов е рамнодушност? Па она прво нема почит сама кон себе. И нека не ми продаваат муда за бубрези, кога тоа што го пишав до сега секојдневно го гледам. Оние што се просељачија, подигнаа hit rate. Оние што не го направија тоа или останаа со таквото во рака, или (сосем заслужено) си завршија како папучареста жртва на некоја која ужива во садизам. И на свадби од таков тип имам идено. Ете затоа станува манипулант.

Нема што да те убедувам дека тоа не е основата кога баш тоа е основата-Заеби го манипулантот со манипулација. Ти направи како јас да го кријам тоа, кога јас најтранспарентно ти кажувам. Ама си се зафркнала ако мислиш дека не можам да го оправдам тоа. И те како можам, и те како ќе го направам тоа. Исто како што Трајче во глобала е пацифист, не поседува оружје и е против тоа. Меѓутоа ако на Трајче од икс причини често му обиваат дома и ако прима закани по живот и ако Трајче е паметен ќе купи пиштол. Сериозно Мнемозина како тоа мислиш ти, Митре иде со пиштол да ме кљокне, а јас за да не бидам полош од него треба да му ја пеам Гив пис а ченс од Џон Ленон? Премногу долго нашите распекмезени жени правеа што им текне и се понашаа како принцезата од Монако. Сега гледам жени се жалат дека пази молим те Мажи немале муда и не им пристапувале во град. А и со оние малку што сепак културно ќе им пристап (сељачкиот пристап апсолутно заслужува и клоца по муда не мислам на тоа) го третираат како гомно. Оти нели од минатото не ебе убав него удав па гази си ти достоинство и малтене моли ја на колена да излезе со тебе па тек после десетиот обид нешто да успееш. Епа очигледно not anymore. Ајде малце да бидеме нели рамноправни. Да ја поиграме и ние вашата игра. Ама не ви одговара така. Вас ви одговара како ќе ви кфивне на вагината така да се поставувате а ние и надаље да бидеме покорни потрчковци.

Инкубус не можат да бидат оти се женски, а Сукубус да, ко онаа од Саут Парк со на Шеф мајка му и татко му од Шкотска кога Змејко (Не овој Шабанов) им бараше 3 фити (3.50). Реченицава знам дека ќе ти нема многу смисла а не ни треба. А Инкубус се овие сега шо ќе ти ги пуштам. Обично оваа лејм но и заразна песна ја пее бендот Саут Парк или како што јас милувам да ги викам Сител Бамбини на нивните тезгарошки свирки

А што стана со нормалното однесување ќе си ги прашаш ''другарките''. На пример букет цвеќе им било патетично. Нема проблем, кур по чело it is then. Ама да нема плачки после.

До некаде си во право. Велам до некаде, бидејќи ова држи вода само на почетокот. Значи жената покрај себе сака маж, како што и самиот кажа, сака заштита од него, сигурност. Но жената исто така сака и предизвик. Да си докаже самата себе си дека е доволно згодна, убава, паметна, секси...итн , итн и затоа во почетокот ја привлекуваат некои кои помалку и обрнуваат внимание, слично на она - мажите секогаш ја сакаат за себе најзгодната девојка во градот по која трча се што е машко. Значи исто е.
И мажите трчаат по некоја која воопшто не им обрнува внимание, и жените сакаат да го привчечат оној кој им изгледа потешко достапен.
Меѓутоа поентата е дека жената кога ќе го добие оној кој пред тоа и изгледал како недостижен и со другите девојки се однесувал како со трофеи, она се надева дека со неа тој нема така да постапува, дека нејзината љубов ќе го промени. Патетично, да, но реално така е.
Ако правиме муабет за задржување на девојката, Суси овој став не држи вода. Која сака со неа да се однесуваш арогантно, и да ја гледаш од високо? Да не ја еб*ш ни 2 %? Кажи ми која сигурност таа девојка ќе ја чувствува во тебе за да почне да гради некоја посериозна врска, кога однесувањето ти е променливо како времево?
Краткорочно, за да фатиш некоја за една вечер, признавам овој став пали поради фактот што девојката има чувство како да освоила некој трофеј. Или со други зборови си го испунила своето его, си докажала дека е доволно секси, посакувана, убава, згодна...
Кажи ми дали поради овој шаблон на однесување би дозволил да изгубиш некоја која навистина ти значи?

B

Borg_Drone

Гостин
зошто овие лути стрели? .

Затоа што има доста страдано.Како што некој спомена погоре, на времето Сусаро си бил мирен, фин, културен и кога станувало збор за девојка, секогаш ја третирал својата партнерка со убаво, и бил лојален, и симнувал ѕвезди од небо и таа на крајот му симнала секира на вратот, а најверојатно и многу други.Тоа се случува Г. со тие луѓе.Сусаро го пишува тоа зошто е изгорен и знае како е и зошто му е преку глава од сликата која го опкружува во неговото секојдневие - да ги имаат сите девојки оние кои не му се рамни на ниту едно поле на Сусаро.Зошто денеска реалноста е таква: или ќе одат девојките по тебе поради парите, или пак поради тоа што го кажа Сусаро во претходните негови коментари.Никогаш нема да те избере девојката поради тоа што си фин, културен и така натаму.
И после тоа што е најтрагично, истите тие девојки ги гледаш на форуми како бараат решенија за нивните проблеми и се удираат со глава во ѕид и неможат да сфатат како може нивното „срценце, богатство итн.“ да ги изневери, па те ги читаш како пишуваат дека тоа било Платонска љубов, те ова, те она.Еееееее..........

N

Nessa Alcarin

Гостин
Затоа што има доста страдано.Како што некој спомена погоре, на времето Сусаро си бил мирен, фин, културен и кога станувало збор за девојка, секогаш ја третирал својата партнерка со убаво, и бил лојален, и симнувал ѕвезди од небо и таа на крајот му симнала секира на вратот, а најверојатно и многу други.Тоа се случува Г. со тие луѓе.Сусаро го пишува тоа зошто е изгорен и знае како е и зошто му е преку глава од сликата која го опкружува во неговото секојдневие - да ги имаат сите девојки оние кои не му се рамни на ниту едно поле на Сусаро.Зошто денеска реалноста е таква: или ќе одат девојките по тебе поради парите, или пак поради тоа што го кажа Сусаро во претходните негови коментари.
И после тоа што е најтрагично, истите тие девојки ги гледаш на форуми како бараат решенија за нивните проблеми и се удираат со глава во ѕид и неможат да сфатат како може нивното „срценце, богатство итн.“ да ги изневери.Еееееее..........
Спилберг може вода да ти носи... Браво друже поголема фантазија за туѓ живот немам прочитано... Не гледај ти други, кажи ти како се однесуваш во кафиќ, како сељачина што збори за ајфони, ајпади, беемве.. или како папучар кој моли за секс... Очигледно само такви типови на момци постојат според вас и само тоа можете да понудите, нема сиви нијанси се е црно и бело... :noze:

B

Borg_Drone

Гостин
Спилберг може вода да ти носи... Браво друже поголема фантазија за туѓ живот немам прочитано... Не гледај ти други, кажи ти како се однесуваш во кафиќ, како сељачина што збори за ајфони, ајпади, беемве.. или како папучар кој моли за секс... Очигледно само такви типови на момци постојат според вас и само тоа можете да понудите, нема сиви нијанси се е црно и бело... :noze:
Очигледно само такви типови на момци постојат според вас и само тоа можете да понудите, нема сиви нијанси се е црно и бело...
Контрадикторна си.Препрочитај си го коментарот повторно.А тоа како јас се однесувам, знаат и другите, доволно сум познат на форумов, јас неможам да судам лично за моето однесување, можам да речам дека добро се однесувам, но некој друг можеби тоа мое однесување го перципира како лошо однесување.Секој си има свое различно мислење
Но, што се однесува до тебе, до твоето однесување (кога веќе најдовме да зборуваме на темава за однесувањата на членовите), треба да си го преиспиташ твоето однесување.
Или пак нешто друго е темата?Или пак сега наредниов твој коментар ќе биде нешто за Волт Дизни??

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278

Нема што да те убедувам дека тоа не е основата кога баш тоа е основата-Заеби го манипулантот со манипулација. Ти направи како јас да го кријам тоа, кога јас најтранспарентно ти кажувам. Ама си се зафркнала ако мислиш дека не можам да го оправдам тоа. И те како можам, и те како ќе го направам тоа. Исто како што Трајче во глобала е пацифист, не поседува оружје и е против тоа. Меѓутоа ако на Трајче од икс причини често му обиваат дома и ако прима закани по живот и ако Трајче е паметен ќе купи пиштол. Сериозно Мнемозина како тоа мислиш ти, Митре иде со пиштол да ме кљокне, а јас за да не бидам полош од него треба да му ја пеам Гив пис а ченс од Џон Ленон? Премногу долго нашите распекмезени жени правеа што им текне и се понашаа како принцезата од Монако. Сега гледам жени се жалат дека пази молим те Мажи немале муда и не им пристапувале во град. А и со оние малку што сепак културно ќе им пристапат (сељачкиот пристап апсолутно заслужува и клоца по муда не мислам на тоа) го третираат како гомно. Оти нели од минатото не ебе убав него удав па гази си ти достоинство и малтене моли ја на колена да излезе со тебе па тек после десетиот обид нешто да успееш. Епа очигледно not anymore. Ајде малце да бидеме нели рамноправни. Да ја поиграме и ние вашата игра. Ама не ви одговара така. Вас ви одговара како ќе ви кфивне на вагината така да се поставувате а ние и надаље да бидеме покорни потрчковци.

толчиш муабети ама само на збор силен...еби нешто шо поскоро

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Затоа што има доста страдано.Како што некој спомена погоре, на времето Сусаро си бил мирен, фин, културен и кога станувало збор за девојка, секогаш ја третирал својата партнерка со убаво, и бил лојален, и симнувал ѕвезди од небо и таа на крајот му симнала секира на вратот, а најверојатно и многу други.Тоа се случува Г. со тие луѓе.Сусаро го пишува тоа зошто е изгорен и знае како е и зошто му е преку глава од сликата која го опкружува во неговото секојдневие - да ги имаат сите девојки оние кои не му се рамни на ниту едно поле на Сусаро.Зошто денеска реалноста е таква: или ќе одат девојките по тебе поради парите, или пак поради тоа што го кажа Сусаро во претходните негови коментари.Никогаш нема да те избере девојката поради тоа што си фин, културен и така натаму.
И после тоа што е најтрагично, истите тие девојки ги гледаш на форуми како бараат решенија за нивните проблеми и се удираат со глава во ѕид и неможат да сфатат како може нивното „срценце, богатство итн.“ да ги изневери, па те ги читаш како пишуваат дека тоа било Платонска љубов, те ова, те она.Еееееее..........
Има и дечки кои не биле сељак, и не се изгореле. И девојки кои ете, имаат врски кои им цутат. Грото од овие се веќе во врска со спротивниот пол од описот кој го дадов. Тие луѓе што се, некаква аномалија? Glitch in the system?

Kajgana Shop

На врв Bottom