Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Доколку машкото се срами,а девојчето не...
На фејсбук 300 муабети,а во живо одвај по 2-3 збора како со клешта тргани од машкото.

Чаре? :icon_mrgr:
Начукај се пријателе како воденица ќе бидеш, ако сака да те запре т.е да престанеш со зборење ќе мора да те залапа :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Викаш утре? :sneaky:
знам на еден другар така му оди подобро за со женските, само немој камен да се напрајш, туку онака колку да ти се подигне расположението :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
2

~2A

Гостин
знам на еден другар така му оди подобро за со женските, само немој камен да се напрајш, туку онака колку да ти се подигне расположението :)
Абе не е само да ја залапам,општо онака ми е срам,а ептен си живејме.Преку ФБ тантара-пантара,ама во живо дали од незе ми е срам дали од нејзината сијмаска другарка.... сегде заедно се.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Абе не е само да ја залапам,општо онака ми е срам,а ептен си живејме.Преку ФБ тантара-пантара,ама во живо дали од незе ми е срам дали од нејзината сијмаска другарка.... сегде заедно се.
земи си некој другар со тебе и запознај ги таму, ти окљфтен ќе бидиш претходно, и зачекај ја во комбо :)

Член од
23 октомври 2012
Мислења
11
Поени од реакции
14
Сакам да и се јавам на една девојка што ми се свига долго време да ја повикам да излеземе ама не знам како. Имено , лично се знам со девојчето но никогаш не сум имал прилика да поразговарам со неа најчесто поради присуство на 3 ти лица ,или нејзини родители или сл. Пробав и преку другар да ми среди , али најверојатно муабетот го искакал 100-тка. Многу сакам да и се јавам да ја поканам да излеземе , ама не знам што да и кажам како да и се обратам , што да и речам ? ? ? :confused::confused::confused:

Член од
6 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
13
Сакам да и се јавам на една девојка што ми се свига долго време да ја повикам да излеземе ама не знам како. Имено , лично се знам со девојчето но никогаш не сум имал прилика да поразговарам со неа најчесто поради присуство на 3 ти лица ,или нејзини родители или сл. Пробав и преку другар да ми среди , али најверојатно муабетот го искакал 100-тка. Многу сакам да и се јавам да ја поканам да излеземе , ама не знам што да и кажам како да и се обратам , што да и речам ? ? ? :confused::confused::confused:
Па ќе и се јавиш божем случајно,онака да видиш шо прави,дали е добра,ново ова-она,и ќе видиш ако е расположена и се смешка-ја каниш на кафе,ако не е расположена,ти одговара само со да,не, не знам,ништо,тогаш откажи се.Јас би ти предложил прво да разговарате во живо онака сат време да се запознаете подобро,па после да и ѕвониш за на кафе,али шом имаш нејзин број ваљда веќе си имате муабетот..кога викам да разговарате,начекај ја на школо ли,во продавница,каде оди таа ќе дознаеш и така :) А иначе другар да ти среди работа?WTF?Абе,тој можеби ти љубомори па уште толку ќе зезне работа.Гледај сам нареди си ја,оти ако не си ја наредиш сам,никој нема да ти ја даде девојката на тацна.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дај ми нејзин број, јас ќе ти средам работа, ако тебе ти е срам да ја викнеш јас ќе ја викнам наместо тебе :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.585
Бегај од такви женски што и до вц мора со другарката да отидат :icon_mrgr:
Највеќе се нервирам кога си се договорил со некое девојче и ти доаѓа со другарката :facepalm:
Ќе и кажеш директно, следен пат дојди сама и крај.
Последните пати се такви услови давав иначе ништо од искачањето :icon_mrgr:
Или во спротивно и ти викни си едно 10 другари со тебе, па да види како е кога си излегол специјално за да се видиш со некој и наместо да збори со тебе си прави муабет со другарката/другарот.

P

puppete dolly

Гостин
Абе лесно е да се каже батали ја. Веројатно повеќето тука веќе сте поминале низ оваа фаза па викате батали ја. Првпат вака сум се изгорел и затоа тешко ми оди. Личноста направи да дознаам многу работи за мене. За да и удоволам на таа личност се откажав од многу работи во животот, дури ги запустив и другарите/другарките. Со таа личност поминав низ се и сешто за тој период и неможам туку така да ја баталам.

Неможам да и простам но неможам ни да ја баталам ваљда сум во онаа фаза кога не знам што понатака во врска со неа. Знам дека сте во право и треба да ја баталам, ама срцево не сака. Затоа барам ваши мислења да ми помогнат во моето размислување и да одлучам што понатака. Прва љубов, јебига..
842_4994680634184_29598707_n.jpg
Aко навистина била твоја,во тој момент на слабост затоа што не си бил до неа,немаше да бара утеха во друг.Ако си затрескан во некој само кога тој ќе те гушни ќе се смириш.Ако сакаш некој, друг нема да може да ти го понуди тоа чуство кога си со саканиот/саканата,незаменливо е.Едвај ќе чекаш да го видиш и ќе внимаваш да не ја заебиш работата,па макар 100 души ти се пуштале и биле убави итн итн.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Дали го имаш нејзиниот *телефонски* број? Ако не, набави го.

Кога ќе го имаш, јави ѝ се и кажи ѝ: „Здраво. *бош муабет, ако мислиш дека така би развил разговор*. Дали би сакала да одиме на тој-и-тој-настан? Или пак на кафе/сокче/минерал васер?“

Ако сака, ќе се договорите и ќе одите. Ако не сака, заблагодари ѝ се, учтиво поздрави ја и затвори. И потоа истото повтори го за некоја друга девојка.

Поздрав и со лесно.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.585
Поени од реакции
6.322
Можеби не е за во оваа тема но би бил благодарен доколку некој ми даде идеја.

Значи се кладевме со една другаркичка на која и го имам меракот но неможевме да одлучиме во што да се кладиме, па некој да даде некој интересен ''фраерски'' предлог. :sneaky:

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074

Значи се кладевме со една другаркичка на која и го имам меракот но неможевме да одлучиме во што да се кладиме, па некој да даде некој интересен ''фраерски'' предлог. :sneaky:
Ako padnis,ona tebe drugarski i obratno.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ај малку совет кај мене дајте според вас што би било попаметно.
Последно пред 9 месеци се гледав со едно девојче и се затрескав во него ко ненормален, на крај од мене направи будала, али долго се мачев да ја заборавам. Тогаш бев премногу во лоша состојба и можеби не треба и да го обвинувам девојчето што си фати друг, бидејќи во тоа време бев сеуште дебело свинче. Сега се средив, направив добро тело али имам друг проблем. Кога и да ја видам ми се враќа филмот назад и ми е многу непријатно, не правиме муабет повеќе немаме ни арно ни лошо, поради таа причина се изолирав премногу. Немам желба да излегувам, чувствувам страв од влегување во друга врска, бидејќи едноставно кога да сретнам некоја со која сум имал нешто ми е премногу непријатно и се измачувам. Сеуште немам мирен сон, сеуште дури и во сон се замарам за тоа која била причината за раскинување, дали мојата физичка состојба или едноставно таква си беше бидејќи пред мене имаше сменето барем јас што ги дознав 5мина. Ај кажете како да се помине преку ваквите работи, дали едноставно да почнам да излегувам и си фатам девојка или што незнам бидејќи се плашам од влегување во врска со било која, и во било каква врска макар што на почетокот никој не може да знае дали би била кратка или долга. Размислував да почнам да тренирам повторно ММА , го тренирав кратко и ми помагаше за да го истурам бесот. Незнам како да ја победам несигурноста, да почнам повторно да му верувам на луѓето, бидејќи веќе не верувам на никој после тие глупости и поради тоа се изолирав и не мрдам никаде, живеам само факултет+теретана+спијање, откажав алкохол не пијам воопшто, но почнав да се дружам и многу поретко со другарите, не излегувам и со нив поретко се гледам, едноставно како ВОЛК.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612

Ако ти добиеш, ти да ја залапаш неа. Ако таа добие, таа да те залапа тебе. :)

Со лесно.

Член од
11 декември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
1
Здраво на сите, имам многу незгоден проблем.

Не можам да свршам кога имам секс со партнерката.

Што и да правиме, едноставно не ми доаѓа, па после некое време почнува да ми станува непријатно што не можам да свршам и прекинуваме со сексот. Таа мисли дека е нејзина вина и имаме многу глупави расправии биедејќи не можам да и објаснам дека не е до неа и дека потполно ме возбудува сексуално.

Кога сум сам и кога мастурбирам немам проблем со тоа да свршам - можам и за неколку минути. Имам 26 години и ова ми е многу незгодно.

Се обратив на повеќе места и сите ми рекоа „Пробај да се опуштиш, на психолошка основа ти е, не е ништо здравствено“. Се сложувам со тоа, но мојот проблем пак не се решава. Сме се обиделе многу пати, секакви опуштања и пак едноставно и после саат време секс не ми доаѓа да свршам...

Ве молам, помош...

Kajgana Shop

На врв Bottom