- Член од
- 11 септември 2011
- Мислења
- 358
- Поени од реакции
- 608
Ах тие розеви апчиња пусти да се боље изум од кондом ништо нема на светов
Немаш гајле!Значи имав однос со кондом...после сексот го проверивме не беше скинат но кога завршивме со сексот кондомот му беше до пола на пенисот... не сум баш искусна во овие работи па од паника се напив и апче ден потоа но го испив после 30 часа од сексуалниот однос...дали е можно да сум бремена ? Знам дека е малку глупо овоа ама како со казав не сум искусна во овие работи па затоа добро ке ми дојде некој совет............
Паничамммммм знам дека е малку без врска ама коа ти влезе нешто во главата тоа еНемаш гајле!
Женска глава а нешто влезе тешко дека ќе излезеххаха смешно...
--- надополнето: 6 декември 2012 во 02:21 ---
Паничамммммм знам дека е малку без врска ама коа ти влезе нешто во главата тоа е
се преценил партнерот и купил поголем кондом затоа и му се извлеколЗначи имав однос со кондом...после сексот го проверивме не беше скинат но кога завршивме со сексот кондомот му беше до пола на пенисот... не сум баш искусна во овие работи па од паника се напив и апче ден потоа но го испив после 30 часа од сексуалниот однос...дали е можно да сум бремена ? Знам дека е малку глупо овоа ама како со казав не сум искусна во овие работи па затоа добро ке ми дојде некој совет............
Како прво, кое малолетниче, 93та година? Ако е вистина тоа 93 до никот, значи има 19 години.Девојче, малолетниче... Ќе ти смени нешто во тоа дали си трудна или не ако 10 посто од луѓето тука те смират и ти кажат не си трудна, 10 посто ти кажат дека има шанси да си, и 80 посто си играат мајтап со темава?
И баш убаво си кажа, не си искусна со овие работи, ко да живееш во 10 век па да незнаеш што е сексуално образование и едукација. Искуство не е само број на партнери или ваква или онаква поза и техника.
Поздрав и не претерувај со такви апчиња, не се витамин Ц!