Подарокот што сте го барале како дете , али никогаш не сте го добиле

Член од
27 април 2011
Мислења
2.320
Поени од реакции
3.178
Локација
Скопје
Сите имаме барем еден на памет.

Еве ја се сеќавам едното беше Star Wars Лего сет...мислам дека беше овој
!!d+hVKgEWM~$(KGrHqEOKpYEy+jCy34,BM+Opyu,b!~~_35.JPG

A второто беше
Electric_Scooter_power_e_scooter_electric_scooter.jpg_250x250.jpg

(појма неам зашто сум го барал али фала богу што не сум го добил , поглупо нешто не постои).

Aјде да ги видам вашите непрежалени детски фантазии :)

Воздушна пушка, по можност со зум :)

Потајно сум ја посакувал, ама никогаш не сум ја побарал... Кај кур ќе ја пукам во центар на Скопје? :pos:

Сум потајно ја посакувал, ама никогаш не сум ја побарал... Кај кур ќе ја пукам во центар на Скопје? :pos:
Ooo имаш на шо сакаш да ја вежбаш, од глинени голуби до крзнени створења. Тоа се важи ако мрзиш животни.

Заебанции на страна јас постаромоден, обожавав лак и стрели. Ко копиљ сам ги правев самострелите (ластик штипки и даски) ама некако не е тоа тоа.
На второ место беше Gameboy classic. Ама се тешев со тетрисот јбг.

Ooo имаш на шо сакаш да ја вежбаш, од глинени голуби до крзнени створења. Тоа се важи ако мрзиш животни.

Заебанции на страна јас постаромоден, обожавав лак и стрели. Ко копиљ сам ги правев самострелите (ластик штипки и даски) ама некако не е тоа тоа.
На второ место беше Gameboy classic. Ама се тешев со тетрисот јбг.
Ете го и моeтo....GAMEBOY CLASSIC....никако не ми текнуеше коа ја отворив темава како се викаше...

Иначе памтам ко сеа беше нова година ... мислев готово дека ми купиле вакво..... коа отварам глеам пластични тапани.

поголемо разочарување у живот сум немал :)

Леле ме погодивте со темата :( Значи откако знам за себе уште од најмала возраст (toddler) јас сакам едно нешто коешто сеуште не ми е исполнето. Веќе помина 21 година, времињата се сменија, јас се сменив пораснав, ама желбата ми остана .

Знае понекогаш да заспие длабоко во мене,ама никогаш не згаснува не верувам и дека ќе згасне . Сакам барем едно куче во животот да чувам , со моите никогаш не успеав да се спогодам за тоа бидејќи цел живот живееме во стан, а моите се со такви сфаќања дека куче во стан не иде , пробував многу пати да ги убедам џабе, не иде.

Чувавме све што може да се чува дома (папагали, хрчаци, канаринци шо уште не), само куче не. Ама сум рекол, сум си дал збор самиот на себе, еден ден кога ќе станам свој човек независен со доволно финансии, прва работа што ќе направам ќе си купам или посвојам куче !

Stvarite sto gi sakav kako mal gi kupiv koga stanav golem i se vrabotiv.

Svativ deka ne mozes da se potpres na nikogo osven na sebesi

Ете го и моите....GAMEBOY CLASSIC....никако не ми текнуеше коа ја отворив темава како се викаше...

Иначе памтам ко сеа беше нова година ... мислев готово дека ми купиле вакво..... коа отварам глеам пластични тапани.

поголемо разочарување у живот сум немал :)
Ај да видиш ти така а моиве тролови невидени па уште ми даваат лажна надеж демек веќе ми купиле. Идеше нешто вака - синеее значи какво изненадување ти спремаме по по по ... И јас нормално детска имагинација сеа гембој (пошо они знаеја што сакам највише), и така си чекам НГ ко да ме дрмат хемороиди, се врткам навака натака и оп стигнуе подарок онака БАШ правоаголно, и ја срце уште малце ме нема стрефено, отварам - книга со тврд повез. Уште ја неам прочитано, ти се веруе:pos:

RollerbladeLightning10.jpg

Мојата неостварена желба.И пораснав,и пак неможам да си ја реализирам.Се сметам за преголем за ролерките...

shicco1.jpg

уште кога го гледав РЕКС,одимав желба да чувам куче од оваа раса.... И ќе чувам! тоа за сигурно!

Прегледај го приврзокот 53881

Мојата неостварена желба.И пораснав,и пак неможам да си ја реализирам.Се сметам за преголем за ролерките...

Прегледај го приврзокот 53882

уште кога го гледав РЕКС,одимав желба да чувам куче од оваа раса.... И ќе чувам! тоа за сигурно!
eve momentalno gledam komesar reks:) koja koiscidencija, go davaat po dieam, ako imas satelitska, proveri

Воз голем за низ цела соба со придружни објекти, посебна детска соба, нинтендо, нови алишта што нема да бидат веќе носени од братучеди, скејт, микроскоп, телескоп, библиотека со книги по историја и географија итн... -_-

Сум потајно ја посакувал, ама никогаш не сум ја побарал... Кај кур ќе ја пукам во центар на Скопје? :pos:
Атентатор, од мали нозе. Тоа не ти купија пушка, не ти успеа и сега Форум си имаш. Seems Legit.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom