Од сопственото искуство, третирањето на девојките како принцези можеби е добро на краток, но не и на долг рок....Да ја фатиш на почеток, ок ќе ја третираш така, но потоа најубаво е да си бидеш кретен и идиот....Бар тоа јас го доживеав, едноставно некои од женските дали свесно или несвесно, го преферираат тој сељачизам кај машките, и чим почнеш да се однесуваш како `принцот на белиот коњ`, автоматски добиваш аут. Зошто е така, еве можат девојките на форумот на објаснат, иако досега не видов конкретно објаснување од нив туку во повеќето случаи беше `не можам да објаснам, не сме сите исти`, од тој тип на објаснувања...Да бидам поконкретен и со личен пример за ситуацијата што ја опишав, еднаш така запознав девојка, на прв поглед ми беше ептен мила и навистина ми се допаѓаше....Се однесував `како што треба`, и повеќе од фин со нејзе, буквално се и угодував, за на крајот ( не премногу туку неколку месеци беше врската ), да бидам блатантно изваран, да не ми го ни каже тоа во лице дур е време ( дека смета оти треба да прекинеме, едноставно нормално разделување ), и да дознавам од сосема трети особи. Сега ок некој ќе каже не се сите жени такви, си налетал на курва ваква онаква, стварно ги немам пробано сите па да правам генерализација тука што како, но како искуство ова ме поучило во иднина да не бидам such a nice guy. ВизКалифа се надевам дека се ќе ти се среди во врската, сега ако е најдобрата опција раскинувањето, направи го тоа, единствено за да не се мачиш самиот себеси.