Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.348
- Поени од реакции
- 27.012
За жал знам дека сум, иако пази се сега да не ти се нафрлат како хиени тука од феминистичкото лоби па да го извадат фрустометарот и да ти измерат колку си ти фрустрирана и дали и кој те заебал во животот, оти имаат закржлавен капацитет на резонирање а неограничен на злоба, лицемерие, педерски финти и лаење, притоа не сфаќајќи како сами себе се шупчат и со истите тие методи уште повеќе потврдуваат дека сум во право.Те читам, те читам, те читам и не можам да поверувам дека ќе го кажам ова, ама во право си. Можда малку премногу генерализирано и грубо, ама сепак во право си, иако ретко кое женско би го сфатило и признало тоа. А што е најлошо, и ја како женско, немам појма зошто е тоа така.
Е да Визкалифа или како и да си заборавив да ти кажам, особено пази се од тие што викаат-Ама јас не сум од тие, пошто тие што ќе ти го кажат тоа се најмногу од тие.

Одамна немам прочитано волку реален пост на кајгана, за ова што напиша имаш пиво од мене на следната собиранка .
 Одамна немам прочитано волку реален пост на кајгана, за ова што напиша имаш пиво од мене на следната собиранка .