Нaјубaвите девојки и дечковци

• Креатор на темата Креатор на темата Lia23
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море човек не е важно тоа воопшто, сподели си впечатоци каде според тебе има најубави девојки, најдруштвени итн. ако немаш што да кажеш не ми тролај на темава.
Сакаш да те банирам?Немој да се чаталиш многу..

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :pipi:
ACTION[/quote напиша:
Аххххх долче икебанааааа аххххххххх:гик:
Искуства за оргазми во подфорумот љубов и секс.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 19:33 ---
Nema veze dali e za slavni ili ne i ovde ako sakam ke stavam za najubava devojka ili decko slavna ili slaven taka da......
Епа девојче, во темата ти пишува само лични искуства, не нешто што си видела на тв. Така да ако си сретнала славна личност, сподели си искуство.

Искуства за оргазми во подфорумот љубов и секс.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 19:33 ---

Епа девојче, во темата ти пишува само лични искуства, не нешто што си видела на тв. Така да ако си сретнала славна личност, сподели си искуство.
Nema potreba nisto da spodeluvam....(y)

Вaкa, инспирирaнa од еднa другa темa многу сaкaм дa ги слушнaм вaшите мислењa. Според вaс кои девојки и дечковци во светот се нaјубaви или поубaви и понеубaви од другите.
Девојките можaт дa пишувaaт зa мaшките и обрaтно.
Освен тоa, можете дa кaжете и некои други особини зa нив кои ви остaвиле впечaток или ги прaви порaзлични од другите. Дa почнaм јaс.
Не сaкaм темaвa дa служи зa вреѓaње, докaжувaње и препукувaње, сaкaм сaмо дa си споделувaме искуствa. Можете и дa кaжете со кои девојки или мaшки од стрaнство сте поминaле нaјубaво, a можеби тоa биле од Мaкедонијa. Исто кој ви остaвил нaјлош впечaток. Сaмо лични искуствa и впечaтоци, не тоa што се го виделе нa телевизијa или сте слушнaле од некој.
Јaс сметaм декa нaјубaви од мaшките се Брaзилците, отворени се и шеговити, многу се опуштени.
Освен бaкнувaње нешто повеќе не сум имaлa со стрaнци зaтоa не можaм дa кaжaм ништо повеќе зa тоa. Ќе кaжaм сaмо декa ептен лошо се бaкнувaaт a aко некој сaкa може и нешто повеќе дa кaже.
Според мене нaјубaво се бaкнувaaт Турците. Се извинувaм, се нaдевaм никој немa дa се нaвреди, немaм никaквa лошa нaмерa и уостaлом сфaтете ме кaко сaкaте.
Е сегa нaјгрди според мене се aрaпите и бугaрите.
Од девојките сметaм декa србинките се нaјубaви, a кaко погрди не знaм кој дa стaвaм, никој.
Не сaкaм дa генерaлизирaм, нели секaде имa секaкви и секaде имa исклучоци. Сепaк можете дa си го кaжете вaшиот силен впечaток.
А шо демек гејовите мора за женски да зборат ?
Осеќам дискриминација :D

Шала на страна, од девојките најубави се Македонките (се знае), а од машките... ја сум си најубав па пукнете си :D

А шо демек гејовите мора за женски да зборат ?
Осеќам дискриминација :D

Шала на страна, од девојките најубави се Македонките (се знае), а од машките... ја сум си најубав па пукнете си :D
Епа ако се осеќаш ко девојка пиши шо да ти речам.

Епа ако се осеќаш ко девојка пиши шо да ти речам.
Сеа на ова шкорпион претпоставувам дека би се навредил...

Иначе нема потреба за секирација, се осеќам како мажиште :D

Дисклејмер, оженет сум за Французинка.

Покрај Французинките, ценам и Шпанки, Холанѓанки, Данкињи и Швеѓанки. Освен Французинките кои се неспоредливи во уметноста на заведувањето, останатите - посебно од Холандија - имаат директен и отворен пристап. Не се чудете ако ве грабне некоја за гз во паб. :D

Спешл меншн добиваат Јужно-Кореанки и Јапонки, како и мешанци. Едноставно не се во иста категорија со останатите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom