- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Nema veze dali e za slavni ili ne i ovde ako sakam ke stavam za najubava devojka ili decko slavna ili slaven taka da......Тоа е за славните ако не се лажам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nema veze dali e za slavni ili ne i ovde ako sakam ke stavam za najubava devojka ili decko slavna ili slaven taka da......Тоа е за славните ако не се лажам.
Сакаш да те банирам?Немој да се чаталиш многу..Море човек не е важно тоа воопшто, сподели си впечатоци каде според тебе има најубави девојки, најдруштвени итн. ако немаш што да кажеш не ми тролај на темава.
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
Искуства за оргазми во подфорумот љубов и секс.ACTION[/quote напиша:Аххххх долче икебанааааа аххххххххх![]()
Епа девојче, во темата ти пишува само лични искуства, не нешто што си видела на тв. Така да ако си сретнала славна личност, сподели си искуство.Nema veze dali e za slavni ili ne i ovde ako sakam ke stavam za najubava devojka ili decko slavna ili slaven taka da......
извини се занесовме малцеИскуства за оргазми во подфорумот љубов и секс.
Јадиш или јаи`ш?Што вели баба ми за постарите " Не ќе му го јадиш месото"![]()
Немој Гоцко ќе те проколнам ќе се слизнеш надвор негде по смрзнативе улици.Сакаш да те банирам?Немој да се чаталиш многу..
Јадиш или јаи`ш?![]()
Nema potreba nisto da spodeluvam....Искуства за оргазми во подфорумот љубов и секс.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 19:33 ---
Епа девојче, во темата ти пишува само лични искуства, не нешто што си видела на тв. Така да ако си сретнала славна личност, сподели си искуство.
А шо демек гејовите мора за женски да зборат ?Вaкa, инспирирaнa од еднa другa темa многу сaкaм дa ги слушнaм вaшите мислењa. Според вaс кои девојки и дечковци во светот се нaјубaви или поубaви и понеубaви од другите.
Девојките можaт дa пишувaaт зa мaшките и обрaтно.
Освен тоa, можете дa кaжете и некои други особини зa нив кои ви остaвиле впечaток или ги прaви порaзлични од другите. Дa почнaм јaс.
Не сaкaм темaвa дa служи зa вреѓaње, докaжувaње и препукувaње, сaкaм сaмо дa си споделувaме искуствa. Можете и дa кaжете со кои девојки или мaшки од стрaнство сте поминaле нaјубaво, a можеби тоa биле од Мaкедонијa. Исто кој ви остaвил нaјлош впечaток. Сaмо лични искуствa и впечaтоци, не тоa што се го виделе нa телевизијa или сте слушнaле од некој.
Јaс сметaм декa нaјубaви од мaшките се Брaзилците, отворени се и шеговити, многу се опуштени.
Освен бaкнувaње нешто повеќе не сум имaлa со стрaнци зaтоa не можaм дa кaжaм ништо повеќе зa тоa. Ќе кaжaм сaмо декa ептен лошо се бaкнувaaт a aко некој сaкa може и нешто повеќе дa кaже.
Според мене нaјубaво се бaкнувaaт Турците. Се извинувaм, се нaдевaм никој немa дa се нaвреди, немaм никaквa лошa нaмерa и уостaлом сфaтете ме кaко сaкaте.
Е сегa нaјгрди според мене се aрaпите и бугaрите.
Од девојките сметaм декa србинките се нaјубaви, a кaко погрди не знaм кој дa стaвaм, никој.
Не сaкaм дa генерaлизирaм, нели секaде имa секaкви и секaде имa исклучоци. Сепaк можете дa си го кaжете вaшиот силен впечaток.
Епа ако се осеќаш ко девојка пиши шо да ти речам.А шо демек гејовите мора за женски да зборат ?
Осеќам дискриминација
Шала на страна, од девојките најубави се Македонките (се знае), а од машките... ја сум си најубав па пукнете си![]()
А ние машките велиме за постарите жени нема да ги варимеШто вели баба ми за постарите " Не ќе му го јадиш месото"![]()
Сеа на ова шкорпион претпоставувам дека би се навредил...Епа ако се осеќаш ко девојка пиши шо да ти речам.