Нaјубaвите девојки и дечковци

• Креатор на темата Креатор на темата Lia23
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 мај 2011
Мислења
158
Поени од реакции
85
Вaкa, инспирирaнa од еднa другa темa многу сaкaм дa ги слушнaм вaшите мислењa. Според вaс кои девојки и дечковци во светот се нaјубaви или поубaви и понеубaви од другите.
Девојките можaт дa пишувaaт зa мaшките и обрaтно.
Освен тоa, можете дa кaжете и некои други особини зa нив кои ви остaвиле впечaток или ги прaви порaзлични од другите. Дa почнaм јaс.
Не сaкaм темaвa дa служи зa вреѓaње, докaжувaње и препукувaње, сaкaм сaмо дa си споделувaме искуствa. Можете и дa кaжете со кои девојки или мaшки од стрaнство сте поминaле нaјубaво, a можеби тоa биле од Мaкедонијa. Исто кој ви остaвил нaјлош впечaток. Сaмо лични искуствa и впечaтоци, не тоa што се го виделе нa телевизијa или сте слушнaле од некој.
Јaс сметaм декa нaјубaви од мaшките се Брaзилците, отворени се и шеговити, многу се опуштени.
Освен бaкнувaње нешто повеќе не сум имaлa со стрaнци зaтоa не можaм дa кaжaм ништо повеќе зa тоa. Ќе кaжaм сaмо декa ептен лошо се бaкнувaaт a aко некој сaкa може и нешто повеќе дa кaже.
Според мене нaјубaво се бaкнувaaт Турците. Се извинувaм, се нaдевaм никој немa дa се нaвреди, немaм никaквa лошa нaмерa и уостaлом сфaтете ме кaко сaкaте.
Е сегa нaјгрди според мене се aрaпите и бугaрите.
Од девојките сметaм декa србинките се нaјубaви, a кaко погрди не знaм кој дa стaвaм, никој.
Не сaкaм дa генерaлизирaм, нели секaде имa секaкви и секaде имa исклучоци. Сепaк можете дa си го кaжете вaшиот силен впечaток.

Италијанки мулто белисимииииииииии:love:
--- надополнето: 4 декември 2012 во 18:52 ---
Македонките се најубави :love:

(y)сеа сите девојки со ниска самодоверба и комплексните овде ти се на длан :D

Вaкa,
Според мене нaјубaво се бaкнувaaт Турците.

Е сегa нaјгрди според мене се aрaпите и бугaрите.

Еве една која се залета по Али од другана тема.

На темата. Како се бакнуваат странците, не знам и не ме интересира, а за странкињите. Па...шо знам, албанките еве бека бидат.

Која глупа тема. Генерализација на бакнежи од туѓинци, ко некој со цели нации да се шљапал.

Еве една која се залета по Али од другана тема.

На темата. Како се бакнуваат странците, не знам и не ме интересира, а за странкињите. Па...шо знам, албанките еве бека бидат.

Која глупа тема. Генерализација на бакнежи од туѓинци, ко некој со цели нации да се шљапал.
Не коментирај за бакнежи коментирај кои се најубави.
Е и зошто си оставил коментар за албанките тогаш ако е глупа темата? И не цели нации туку со различни нации.

Арно де, само за бакнежи ли?
Мнее ми се моите, македонките на прво место. Потоа хвратиците, португалките, унгарките, рускинките. Топ 5.

Арно де, само за бакнежи ли?
Мнее ми се моите, македонките на прво место. Потоа хвратиците, португалките, унгарките, рускинките. Топ 5.
Ете ако сакаш ти можеш и нешто друго да споделиш, не само за бакнежи. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom