Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Сине читај тате шо пише, не трчи как прленце пред магаре.
Татко најубави и најпаметни си нема врска со нештата шо ти ги пишеш.. Тава са други квалитети шо јавно не ги дискутирам. :) Има разлика да го е*ам, не се научи и не се научи да не претпоставуваш и да не си правеш лажни аналогии коа ме читаш... Ах бре татко...
--- надополнето: 4 декември 2012 во 13:07 ---
Одкако те искараа, улижувај се.:icon_lol:
Јас си кажувам как шо си е... Никој не ме е искарал, на никој не се улижувам..
Па ќе повторам, најубави и најпаметни е едно, а другите квалитети вија шо ги опишувате друго... Јас другите квалитети не ги дискутирам, заради лични причини...

Татко најубави и најпаметни си нема врска со нештата шо ти ги пишеш.. Тава са други квалитети шо јавно не ги дискутирам. :) Има разлика да го е*ам, не се научи и не се научи да не претпоставуваш и да не си правеш лажни аналогии коа ме читаш... Ах бре татко...
Абе торко на тате.ште се научаш ама касно ште ти бде.

Јас си кажувам как шо си е... Никој не ме е искарал, на никој не се улижувам..
Па ќе повторам, најубави и најпаметни е едно, а другите квалитети вија шо ги опишувате друго... Јас другите квалитети не ги дискутирам, заради лични причини...
Да немиш жена за продавајне,а?:icon_lol:

Абе торко на тате.ште се научаш ама касно ште ти бде.
Аз знам че ште се науча по труднија п'т, ама кво да правја, като имам зелена и дебела тиква..
Да немиш жена за продавајне,а?:icon_lol:
Ајде сега, поинвентивен си од такви изјави...

пс. Офф топик сам. Бришејте ме...

Luki Junior Е сине ваква жена ште си варкаш,ваа да ја пеје.

Не чума,па да те јаде и тебе и мене.
И ваа

Ќе ти ја шитне поевтино него у Пустец да одиш:D
Охохо, ова да ти било организирано. Он ја(ги) фали, ти ги нудиш. Пазар.
Дали нудите нешто гаранција, да кажеме на десет години?
:D

Гаранција 10 секунди после потпис во матично:pos:

Има доживотна гаранција, со можност за рекламација, заради оштетување (читај: не е невина за прва брачна нок):D
Ондак враќаме пари у целост:P

Генерално се за никаде. Све принцеза до принцеза,а да ја видиш сабајле станата од спиење од памет да те извади. Плус и најголема р'ѓа си има филм у глава дека е принцеза , така е кога ние мажите ги величиме до облаци.Посебно со социјалниве мрежи стана тиња.. Кога ќе видам на статуси...муааа срцка најубава си,лепотицааа,принцези4каа и сл. а ја знам од живо каква тиња е .. ми се гади. Не ради тоа што е она таква,него ради мушкиов свет кој ги прави такви. Ги дигаат у облаци,а она кутрата ни за на земја не е.. Е нормално има и добри,присебни,убави,фини. Али мал е процентот,и тешко се доаѓа до нив.Треба сто пара опнци да скинеш за да дојдеш до таква,освен ако не си јебо џек и од прва да ти падне...

Има доживотна гаранција, со можност за рекламација, заради оштетување (читај: не е невина за прва брачна нок):D
Ондак враќаме пари у целост:P
А спецификации нешто има или каква ќе ти се погоди?
Уствари пратете каталод еден, ај да не тупам тука.

Генерално се за никаде. Све принцеза до принцеза,а да ја видиш сабајле станата од спиење од памет да те извади. Плус и најголема р'ѓа си има филм у глава дека е принцеза , така е кога ние мажите ги величиме до облаци.Посебно со социјалниве мрежи стана тиња.. Кога ќе видам на статуси...муааа срцка најубава си,лепотицааа,принцези4каа и сл. а ја знам од живо каква тиња е .. ми се гади. Не ради тоа што е она таква,него ради мушкиов свет кој ги прави такви. Ги дигаат у облаци,а она кутрата ни за на земја не е.. Е нормално има и добри,присебни,убави,фини. Али мал е процентот,и тешко се доаѓа до нив.Треба сто пара опнци да скинеш за да дојдеш до таква,освен ако не си јебо џек и од прва да ти падне...
Шо се вели шминка краси-шминка гнаси ...
Се величаат ко да се Итаљанки а можат за петица да им се фатат ...ем јаки ем не се дигаат ко нашиве набилдани со комплименти од некои загорени тапчовци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom