- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Сине читај тате шо пише, не трчи как прленце пред магаре.Најубави и најпаметни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сине читај тате шо пише, не трчи как прленце пред магаре.Најубави и најпаметни.
Одкако те искараа, улижувај се.Најубави и најпаметни.
Татко најубави и најпаметни си нема врска со нештата шо ти ги пишеш.. Тава са други квалитети шо јавно не ги дискутирам.Сине читај тате шо пише, не трчи как прленце пред магаре.
Јас си кажувам как шо си е... Никој не ме е искарал, на никој не се улижувам..Одкако те искараа, улижувај се.![]()
Абе торко на тате.ште се научаш ама касно ште ти бде.Татко најубави и најпаметни си нема врска со нештата шо ти ги пишеш.. Тава са други квалитети шо јавно не ги дискутирам.Има разлика да го е*ам, не се научи и не се научи да не претпоставуваш и да не си правеш лажни аналогии коа ме читаш... Ах бре татко...
Да немиш жена за продавајне,а?Јас си кажувам как шо си е... Никој не ме е искарал, на никој не се улижувам..
Па ќе повторам, најубави и најпаметни е едно, а другите квалитети вија шо ги опишувате друго... Јас другите квалитети не ги дискутирам, заради лични причини...
Да немиш жена за продавајне,а?![]()
Аз знам че ште се науча по труднија п'т, ама кво да правја, като имам зелена и дебела тиква..Абе торко на тате.ште се научаш ама касно ште ти бде.
Ајде сега, поинвентивен си од такви изјави...Да немиш жена за продавајне,а?![]()
Луки да не си се одлучил да жениш некоја од форумот шо ги фалеш толку ?Најубави и најпаметни.
Охохо, ова да ти било организирано. Он ја(ги) фали, ти ги нудиш. Пазар.Ќе ти ја шитне поевтино него у Пустец да одиш![]()
Гаранција 10 секунди после потпис во матичноОхохо, ова да ти било организирано. Он ја(ги) фали, ти ги нудиш. Пазар.
Дали нудите нешто гаранција, да кажеме на десет години?
![]()
Охохо, ова да ти било организирано. Он ја(ги) фали, ти ги нудиш. Пазар.
Дали нудите нешто гаранција, да кажеме на десет години?
![]()
А спецификации нешто има или каква ќе ти се погоди?Има доживотна гаранција, со можност за рекламација, заради оштетување (читај: не е невина за прва брачна нок)
Ондак враќаме пари у целост![]()
Шо се вели шминка краси-шминка гнаси ...Генерално се за никаде. Све принцеза до принцеза,а да ја видиш сабајле станата од спиење од памет да те извади. Плус и најголема р'ѓа си има филм у глава дека е принцеза , така е кога ние мажите ги величиме до облаци.Посебно со социјалниве мрежи стана тиња.. Кога ќе видам на статуси...муааа срцка најубава си,лепотицааа,принцези4каа и сл. а ја знам од живо каква тиња е .. ми се гади. Не ради тоа што е она таква,него ради мушкиов свет кој ги прави такви. Ги дигаат у облаци,а она кутрата ни за на земја не е.. Е нормално има и добри,присебни,убави,фини. Али мал е процентот,и тешко се доаѓа до нив.Треба сто пара опнци да скинеш за да дојдеш до таква,освен ако не си јебо џек и од прва да ти падне...