- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Синко , не си свесен колку многуууууууууууууууууууууу немаш појма за жените.Ама мажите повеќе се комплексираат со сантиметрите од жените .![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Синко , не си свесен колку многуууууууууууууууууууууу немаш појма за жените.Ама мажите повеќе се комплексираат со сантиметрите од жените .![]()

Синка никако твој став за темава да чуеме, ти прочуено ебачиште на 12 километри од Ск, никако да се испофалиш како се станува добар у кревет .Синко , не си свесен колку многуууууууууууууууууууууу немаш појма за жените.![]()

Луки, се ми се чине ќе исплескаш ти по газето некоја немирна формуџика.

Најнеточна дефиниција за сексот е дека е само од љубов и страст.
Читај прва страна, втор хинт за да влезеш во кревет на некоја и за да имаш можност да бидеш добар во кревет, кога ќе се поздравуваш стисни рака покажи малку машкост ГРИП ФАТ шо би се рекло, никогаш ама никогаш немој да се поздравуваш само со прстињатаСинка никако твој став за темава да чуеме, ти прочуено ебачиште на 12 километри од Ск, никако да се испофалиш како се станува добар у кревет .![]()

Тоа на прва страна го викаш став и мислење ??Читај прва страна, втор хинт за да влезеш во кревет на некоја и за да имаш можност да бидеш добар во кревет, кога ќе се поздравуваш стисни рака покажи малку машкост и ГРИП ФАТ шо би се рекло, никогаш ама никогаш немој да се поздравуваш само со прстињата
И не само на 12 километри од скопје, туку по тој основ сум добро познат чак и до москва,и удри еден шестар круг , шилото во скопје моливот во москва и врти .
За повеќе информации и давање школија спреми 50 евричи,школски час 45 минути и ти ги откривам сите тајни![]()
Ај бе бегааааааај, безпари часови да ми даваш не ти идам
. Златни форумџики одма почнаа во инбокс да ми пишуваат за бесплатни часови
, сега ќе им одговорам, па бољи старо да ме учи него младо да ме мучи
Идам јас да договорам остани си ти на форумчето штанцај коментари . Чао

Тоа на прва страна го викаш став и мислење ??![]()
Ај бе бегааааааај, безпари часови да ми даваш не ти идам
. Златни форумџики одма почнаа во инбокс да ми пишуваат за бесплатни часови
, сега ќе им одговорам, па бољи старо да ме учи него младо да ме мучи
Идам јас да договорам остани си ти на форумчето штанцај коментари . Чао
![]()
![]()
Кажав дека сексот не е секогаш резултат на љубов и страст, туку резултат и на други работи што немаат врска со страст или лубов. А инаку поимите љубов и страст може да имаат минлив карактер.Само интересите се вечни. А поимите љубов и страст се гола вода во однос на интересите. Размисли подлабоко ќе сфатишЗошто волку скепса, Lion?
Па токму ради љубовта и страста сексот е прекрасен, се ова друго што наведе е гола вода.
Кажав дека сексот не е секогаш резултат на љубов и страст, туку резултат и на други работи што немаат врска со страст или лубов. А инаку поимите љубов и страст може да имаат минлив карактер.Само интересите се вечни. А поимите љубов и страст се гола вода во однос на интересите. Размисли подлабоко ќе сфатиш
1.Целиот свет е поставен макијавелистички основи, а некој што гледа низ розеви наочари не го менува тој факт.1.Колку макијавелистички кажано, во духот на Наполеон, кој велеше дека само стравот и интересите ги зближуваат луѓето.
2.Се согласувам дека сексот од интерес постои, но тоа не е репер кон кој било кој нормален човек треба да се стреми.
3.Љубов, страст и емоции се единствените работи за кои човек вреди да живее.4. Пред искрена љубов бледнее секој интерес. Јас тие две работи не ги мешам, и многу убаво знам да разграничам што е што.
5.Секако, тоа што искрената љубов е многу тешко да се најде, е веќе друго прашање, па привидно ти делува дека постојат само интереси, но не е така.
6.На крајот на краиштата, постојат низа други начини преку кои можеш да ги оствариш своите интереси, сексот не е единствен ниту пак секогаш најефективен начин.

1.Целиот свет е поставен макијавелистички основи, а некој што гледа низ розеви наочари не го менува тој факт.
2. Само проблемот е што има многу ненормални
3.Кога ќе имаш деца кога ќе ти бараат пари за триста работи, кога ќе имаш еден куп сметки за плаќање. Кажи им љубов,страст и емоции се единствени работи за кој човек вреди да живее. И види ја нивната реакција. Кога ќе немаш дома леб,струја телефон кажи им љубов ,страст и емоции се единствени работи за кој човек вреди да живее.
4.Или можеби имаш интерес од искрена љубов за да ти надополни некој твој личен недостаток. Или си имала 1 ,2,3,4,5,6,7,8,9 дечковци бивши и за секој од нив си кажувала дека се од искрена љубов а си ги менувала како чорапи, значи си имала интерес да најдеш подобар дечко не мора да е во материјална смисла. А не дека се работело за искрена љубов. И разбери дека се е релативно на светот и променливо
5.Точно
6. Кај жените е поприсутна таа работа преку секс да си ги оставаруваат своите интереси мада во последно време и машките не се за фрлање.
)

1.Пак доаѓаме до мојата поента дека не си го нашла соодвентниот интерес, а под интерес не се подразбира само матерјално колку за инфо, а пред тоа и за тој некомпактибилниот дечко кога си мислела дека е компактен си тврдела дека тој е вистинска искрена љубов за тебе а не бил да бил немала да си го откачила, ако било од искрена љубов немала да си го откачила зошто не ти е компактибилен и да бараш нов дечко кој ќе ти ги задоволи твоите интереси1. Воопшто не гледам низ розеви наочари, напротив. Само не е ни се така црно и песимистички како што ти сакаш да претставиш. Врз макијавелистички основи е изграден светот на финансиите и политиката, но не би рекла дека тоа важи за сите сфери на човековиот живот (дом и семејство).
2. Со ова се согласувам, ама па сите имаме моќ на расудување и здрав разум (или сепак не)
3. Моите деца нема да бидат ни гладни, ни жедни, ни боси. Планирам деца и семејство и нормално дека ќе се потрудам да им овозможам најдобри можни услови за живот. Но, никогаш нема да ги воспитувам дека парите се најважно нешто во животот. Немам намера да создавам психопати кои ќе газат преку секој само за да остварат некои свои егоистични интереси.
4. За мои лични недостатоци (како што веројатно ти ја доживуваш емотивноста) не е коректно да зборуваш во најмала рака, бидејќи воопшто не ме ни познаваш. Само ќе ти кажам дека многу грешиш ако мислиш дека не можам да се ставам во филмот во кој си и ти. Напротив, можам да бидам итекако немилосрдна и т.е макијавелистички расположена кога треба, но не сакам да се спуштам на такво ниво. Емоции и амбиции за мене се две различни нешта и не ги мешам. Кај тебе проблемот е што изгледа првово нешто не ни постои.
А колку дечковци сум имала ич да не те боли, ок? Моите причини за раскинување, никогаш ама никогаш не биле сврзани со пари1. туку поради карактерна некомпатибилност.
2.П.С. И што ти е тебе проблемот со емоциите и љубовта, сакаш да ги омаловажиш другите, бидејќи ти не си способен да чувствуваш ништо? 3.Само човек со психопатски тенденции може да каже дека некој бара искрена љубов да си прикрие лични недостатоци.
Luki Junior, го читаш ли ова чудо...???

Читам читам и не си верувам на ушите...Кај му реков за книгава, кај го расипав
Изгледа ептен му има оставено впечаток, речиси на секоја тема ја спомнаува![]()

Читам читам и не си верувам на ушите...
3те книги ги прочитах под ред, после Сексот и Градот книгата, за да завршам со Американска поп порн култура... Да научам нешто ново, да не ме праат тука прос како боб... Плус да видам шо точно сакат жените... И како и секогаш, си останах изненаден, и впечатен....
1. Свето е поставен как шо е поставен... Сексо и приватнио живот не мора да биде поставен на тај начин.. Интимата да си ја обрне човек на бизнис, е проституција. Ако цел живот е проституција, и интерес, интимата барем да си ја зачуваш за некој поспецијален.
2. За ненормалните. Не коментирам, не сам компетентен..
3. Лион, ај молим те за деца и сиромаштија не ми говори... Ако сам бил сиромашен како дете, не значи оти сам помалку сакан од мојте дома... У мојта околина сите са биле кој од кој, ама па сите са биле сакани, без разлика на парите...
4. За лечејнето на комплекси со покажувајне со прст, не е единствен у тија работи.. Ного има тука шо обожават да покажуват така со прст, и по автоматизам им раснат форумските ташаци големи како лубеници... Нормална појава... У живо е непостоечка... Чудно...
За Емоциите и Амбициите... Секој со неговио избор.. Дали ќе ги меша, дали ќе ги одделува... Не навлегувам подлабоко...
пс. Не се расправај со Лион.. Он не клецнува ако од штаб му кажат да не клеца оваа вечер, за да си чуа енергијата да скандира на нареден митинг, и да си ја чува силата у раците за маајне бајрак, лепејне на плакати, и слични дневнополитички активности.
За лепење партиски етикети,, се добива бан. А за тоа колку сум клецал ич да не се секираш повеќе од доволно. Инаку за твоја информација во живот ниту еднаш немам отидено на митинг, за разлика од добар % на форумов . Има една изрека ама е многу соодветна за тебе Луки можеш да ја извадиш жената од селото но не и селото од жената.