Ете го одговорот дека е изгубена таа машкост , кога некој цмиждри и плаче и чека од жената , а за тоа па едноставно кој треба да се грижи за мажот нормално жената , јас како маж не би земал да пеглам и да перам може само да помогнам некаде до свои граници ..А колкав број од жените го погазуваат своето его во врска или брак, ама тоа не се смета, нели, пошто се жени, нивно е да ќутат и трпат?! Кога не го толерираме тоа, веднаш почнувате да кукате, те машкоста сме ви ја одзеле, те ово те оно.....
Жените сега на свој грб преземаат голем број обврски, неретко и за мажите се грижат ко мали деца.
И мажите ги уценуваат жените за низа работи, не со секс, туку со други нешта, поготово ако жената финансиски е зависна. И тука пак доаѓаме до она дека бракот е само повисока форма на проституција, ОСВЕН ако жената сама си заработува и е економски независна.
Само во таков случај заедницата може да опстои, кога и двата партнери се почитуваат и комплементираат на сите можни нивоа (сексуално, емоционално, финансиско, интелектуално), наместо да се гледаат како непријатели. Се друго е мижи Асан да ти баам.
Кога неспособни (мажи и жени ) се раѓаат, и стреите плачат.
Секој нормален брак треба да си има толеранција и да се живее без уцени и притисоци , многу малку луѓе го знаат тоа .
--- надополнето: 3 декември 2012 во 13:26 ---
Можам и сум си фраер за многумина и многу добро ги познавам работите колку тебе да нети одговара нештоШто познаваш ти добро , жити све?
Што е за тебе покажување слабост? И кој те гази, јбт?
Браво, ми се напраи фраер „филмови на некој друг“ . Вауууу, колку си ти јак и силен![]()