Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Една птица не ја носи пролетта :D

Не знам колку птици ја носат, нека дајт нешо да се крениме пошо не биват работава.... денес само ПСЖ ме изгоре за уба пара...

За утре Наполи и Фиорентина да тепет, макс бет.

Не знам колку птици ја носат, нека дајт нешо да се крениме пошо не биват работава.... денес само ПСЖ ме изгоре за уба пара...

Ете вади се на нив, шо има тој да ти кажва :)

Поубаво сам боцни со пенкалото в билтен два меча и играј ги ГГ3+.Пореално е на ова да фатиш него на типстеров дојавиве :D

http://www.rezultati.com/utakmica/AJmjjVDG/#detalji-utakmice

Дечки ај инфо ако можите да најдите за ракометов.. зошто толку многу пајџа за 1
. Florian von Gruchalla and Olafur Gustafsson cant play while Maik Machulla is out because he broke his toe.Flensburg coach, Ljubomir Vranjes said that he called a player from junior team Thies-Jakob Volquardsen so that’s also indicate in what troubles they are. On the other hand, this is very important game for Montpellier since they got only 2 wins so far from 6 games, both against Partizan. In 1st 4 rounds they collected only 1 point with draw result against Flensburg in Germany.Today they will have chance for revenge especially this win would mean to them a lot because they are still in fight for good place.
Montpellier after bad results are coming to right form as this is expected for stars like they have. Montpellier in that form as they have lately can surely beat Flensburg who is in injury troubles. I expect easy win for French team with few goals diff.

Фиорентина има 5 повредени играчи, скоро сите напаѓачи... Мислев да ја врзувам за поголем коефициент, среќа сабајлето случајно видов на фб дека имаат повредени играчи ...
Сега ке ја бркам х2, 2.35 коефициент.

Брегалница 1 @2.10

Лацио 1
Салзбург ГГ
Интер 3+
Фенербахче 2
Фиорентина 1
Марсеј 2

Фала и на Андерлехт за местенката :D:love:

Пескара х2 ја бранам со уплата 2500=10.000, го чекам Наполи 1 за 9600

Пратете и земајте пари :)
atletiko mg-1
grenio-1
inter 1
vitese1
sparta roterdam1
majorka1x
antaliaspor1
cardif-1
udrete edno 100

Фиорентина има 5 повредени играчи, скоро сите напаѓачи... Мислев да ја врзувам за поголем коефициент, среќа сабајлето случајно видов на фб дека имаат повредени играчи ...
Сега ке ја бркам х2, 2.35 коефициент.

Фала на информацијата, ќе ја земам во предвид. :D

Најдобро би било фиорентина да се изигра 0-2 гола едноставно нема кој да дава голови на натпреварот а и НГ е добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom