hEnDo
すべてのメンバーを尊重する
- Член од
- 17 април 2012
- Мислења
- 2.541
- Поени од реакции
- 4.767
Ќути одитоа 15 ГБ у пропастFar Cry додека не излезе Skidrow или Reloaded не ја чепкам.. нејкам да се заебам ко со Assassins Creed 3.
Ќути одитоа 15 ГБ у пропастFar Cry додека не излезе Skidrow или Reloaded не ја чепкам.. нејкам да се заебам ко со Assassins Creed 3.
Ја оваа ја имам играно малку е постара али може ке ти се свиѓаАј предложете некоја игра со авиони нешо ко HAWX.
Види ги Ice Age игрите.Игри за деца над 4 години? Нешто како Brave, Tangled, The Adventures of Tintin Secret of the Unicorn, Rochard, итн.
http://www.videogamer.com/top-games/pc-role-playing-games-all-time/Пријатели би ве замолил да ми препорачате некоја добра игра RPG по можност за следнава конфигурација:
Processor
Intel Core i5-2410M 2.3 GHz
:: Mainboard
Intel HM67
:: Memory
4096 MB, 1x 4096 MB DDR3 SDRAM (1333 MHz)
:: Graphics adapter
NVIDIA GeForce GT 525M - 1024 MB, Core: 600 MHz, Memory: 900 MHz, shader rate: 1200 MHz, DDR3, ForceWare 265.94
Ви благодарам.
Ако сакаш sci-fi игри, пробај ги Mass Effect сеијалот или Knights of the Old Republic. Или, па, Deus Ex Human Revolution. Таа има поголема доза на реалност во споредба со овие другите, кои се полни со вонземјани и слично.Пријатели би ве замолил да ми препорачате некоја добра игра RPG по можност за следнава конфигурација:
Processor
Intel HM67
NVIDIA GeForce GT 525M - 1024 MB, Core: 600 MHz, Memory: 900 MHz, shader rate: 1200 MHz, DDR3, ForceWare 265.94
Ви благодарам.
http://www.videogamer.com/top-games/pc-role-playing-games-all-time/
Ѕирни од тука. Повеќето ги имам играно, се најдуваат интересни. Fable имаат интересна приказна.
Фала ви многуАко сакаш sci-fi игри, пробај ги Mass Effect сеијалот или Knights of the Old Republic. Или, па, Deus Ex Human Revolution. Таа има поголема доза на реалност во споредба со овие другите, кои се полни со вонземјани и слично.
Ако си по фантазија, пробај ги Dragon Age: Origins, Dragon Age II, The Witcher и The Withcher 2: Assassins of Kings.Двете игри од Witcher серијалот се едни од најдобрите RPG игри шо ги имам играно, ако си по фантазија, тие обавезно ѕирни ги.
Да графички е убаво нашминкана и ја се надевам дека ке биде интересна зашто The Force Unleashed не беше нешто посебноИнаку, играта изгледа супер. Сите Star Wars игри после KoToR се срање, се надевам дека конечно ќе добиеме асолна игра.
Убава машинаПријатели би ве замолил да ми препорачате некоја добра игра RPG по можност за следнава конфигурација:
Processor
Intel HM67
Ви благодарам.
Фала ти многу, ќе ги пробамУбава машина
На овие 2 им се изнаиграв мислам дека ќе ти се свиѓаат
Kецот беше добра за на конзоли, ама портот беше многу големо срање.Да графички е убаво нашминкана и ја се надевам дека ке биде интересна зашто The Force Unleashed не беше нешто посебно
Нешто со понови авиони?Ја оваа ја имам играно малку е постара али може ке ти се свиѓа