И таман кога мислите дека (скоро) се имате видено во животот

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.735
Поени од реакции
14.858
Дали имате некои запазувања во извесни моменти кои не се случуваат секој ден, а кога ќе се случат - ви делуваат надреално. Не дежа-ви ситуации, туку вистински случки кои понатака се раскажуваат, докажуваат и прераскажуваат...

Ако кајгана форумот дава 2 години гаранција, а јас имам една до сеа.. Тогаш да, нов сум

Мислев дека ќе биде некоја лејм преведена статија со нешто шо веќе го имаме видено во животот

Не, еве лично од мене ќе почнам...

Кога студирав во Скопје одам на гости во Стив и гледам на една жена и се гаси колата, ама таа будала, во најбрзата лента застана. Отпозади гледам дека се пали зелено за наредниот бран на коли и како на филм знам што следува, ама немав време да и кажам да излезе од колата. Наредно беше судар хауба (од еден што возеше во таа лента) - гепек (жената остана збунета и здрава)
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 03:03 ---
Мислев дека ќе биде некоја лејм преведена статија со нешто шо веќе го имаме видено во животот

Друже, темите ала Веселинова се у ЧДА ;)

Документарец на Телма за моторни пили финансиран од Штил :facepalm:, имало и еколошки моторни пили.

нема до толку возрасни членови на форумов што би си рекле дека виделе "се", а камоли да искусиле мнооооогу работи во животот

kuce na motor.png
--- надополнето: 1 декември 2012 во 13:42 ---
Поодамна беше случкава ама ептен ми остави впечаток....куче на мотор :))

што е финтава со темава?

Колку и да видиш некои случки што не се случуваат секој ден, и колку и да ги раскажуваш и кажуваш пак ќе немаш се видено, бидејќи секогаш се случуваат и гледаат разни работи така да....

Документарец на Телма за моторни пили финансиран од Штил :facepalm:, имало и еколошки моторни пили.
Има да... Мотор за дрва ти е опасна работа.... Штил прават од подобрите, иначе има и Долмар од Закс, Хускварна, Едно време имаше и Томос Хускварна... Клета рабта, особено ако не знаеш как да го командеш.... Исто ако е расипан доводо за ујле на ланец, или двотактна машина шо може да те задуше додека сечеш....Затава повеќето одат на електрични, ама малку е тешко за струја у планината, или да се макне генератор...

Иначе, комплетно ти го разбирам самио оксиморон. Екологија и Мотор за дрва...

што е финтава со темава?
Арна е темата, само шо мојте случки не са за пред сите... :cautious::cautious::cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom