Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кондиционен тренер, можи?Читам Давидс сака да му го заземе местото на Конте ( изгледа го трола). Би било добро Ањели да му даде некаква функција на Питбулот, има на тренинг да ги набилда играчите со кондиција
![]()
Давидс може личен тренер на Вучинич да биде и да го тепа црногорецот да трча повеќе а не како мртовец да се движи по терен![]()
Е ова ми се допаѓа .. Иначе сите зборите и се карате за Ква и за Џиовинко а никој не го спомнува овој флегмава .. Значи ептен почна да ме нервира, ништо не сработува на терененот, ништо не покажува, ајде лани имаше многу асистенции и по некој гол, а годинава ништо од него нема .. Треба да го седнат на клупа малце да го освестат ...
Не е Вучинич проблемот туку неговата моментална форма. Веќе некое време беше повреден / настинат и затоа малку е раштиман.Не дека игра супер, но Вучинич врши голема улога во играта на Јуве. Не прави директи асистенции, но овозможува супер ситуации за другите. Погледнете ја анализата а мечот против Челзи (неколку страни наназад) и ќе видите каква улога игра Вучинич. Може тој и подобро, но, се зависи од тоа што бара Конте од него. Последнава со Милан делуваше уморено, но не беше единствен.
Е ова ми се допаѓа .. Иначе сите зборите и се карате за Ква и за Џиовинко а никој не го спомнува овој флегмава .. Значи ептен почна да ме нервира, ништо не сработува на терененот, ништо не покажува, ајде лани имаше многу асистенции и по некој гол, а годинава ништо од него нема .. Треба да го седнат на клупа малце да го освестат ...
Значи „пцуењето“ беше медиумска шпекулација на која паднаја сите на форумов. Ви кажав дека тактики имаат дискутираноЛеле овие градскиве противници во сабота на голот ќе го имаат фамозниот Жилет.
Гледам Кваља во повиканите за мечот. Нели ќе имаше нешто казна?