Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Читам Давидс сака да му го заземе местото на Конте ( изгледа го трола :icon_lol: ). Би било добро Ањели да му даде некаква функција на Питбулот, има на тренинг да ги набилда играчите со кондиција :icon_mrgr:

Читам Давидс сака да му го заземе местото на Конте ( изгледа го трола :icon_lol: ). Би било добро Ањели да му даде некаква функција на Питбулот, има на тренинг да ги набилда играчите со кондиција :icon_mrgr:
Кондиционен тренер, можи?

Давидс може личен тренер на Вучинич да биде и да го тепа црногорецот да трча повеќе а не како мртовец да се движи по терен :tapp:

Е ова ми се допаѓа .. Иначе сите зборите и се карате за Ква и за Џиовинко а никој не го спомнува овој флегмава .. Значи ептен почна да ме нервира, ништо не сработува на терененот, ништо не покажува, ајде лани имаше многу асистенции и по некој гол, а годинава ништо од него нема .. Треба да го седнат на клупа малце да го освестат ...

Е ова ми се допаѓа .. Иначе сите зборите и се карате за Ква и за Џиовинко а никој не го спомнува овој флегмава .. Значи ептен почна да ме нервира, ништо не сработува на терененот, ништо не покажува, ајде лани имаше многу асистенции и по некој гол, а годинава ништо од него нема .. Треба да го седнат на клупа малце да го освестат ...

Не дека игра супер, но Вучинич врши голема улога во играта на Јуве. Не прави директи асистенции, но овозможува супер ситуации за другите. Погледнете ја анализата а мечот против Челзи (неколку страни наназад) и ќе видите каква улога игра Вучинич. Може тој и подобро, но, се зависи од тоа што бара Конте од него. Последнава со Милан делуваше уморено, но не беше единствен.

Не дека игра супер, но Вучинич врши голема улога во играта на Јуве. Не прави директи асистенции, но овозможува супер ситуации за другите. Погледнете ја анализата а мечот против Челзи (неколку страни наназад) и ќе видите каква улога игра Вучинич. Може тој и подобро, но, се зависи од тоа што бара Конте од него. Последнава со Милан делуваше уморено, но не беше единствен.
Не е Вучинич проблемот туку неговата моментална форма. Веќе некое време беше повреден / настинат и затоа малку е раштиман.
Вучко има каде каде поголем ефект во нападот од било кој друг напаѓач, без разлика на асистенции или постигнати голови. Динамиката и конкретноста шо ја нуди го прави да има гарантирано место.
Така Џовинко например џабе дрибла по 3-4ца кога на крај ќе се лупни во некој и ќе ја загуби топката. Едноставно далеку поинтелигентно игра Вучко.

Морав да споделим ова со вас :

196342_387899144627129_1851005702_n.jpg

...на некој му дошло преку глава од Матри :D

Точно е, во последно време е слаб.
Но зошто секогаш е прва? Знае и Конте, дека може да реши све со еден потег. Вучко игра многу години во Сериа А, ја знае на памет, тоа што му е падната формата е факт, али не го тупајте толку, доколку не е тој, малце тешко ке биде.
Заглдајте се малце како се движи, (тоа што не трча во последно време ајде) по двајца играчи влече на себе, ова што е голем придонест, ако му остават малце простор решава.
Не го тупајте толку. :)

Љоренте изгледа ќе доаѓа за месец дена :)

Ако го нема Јувентус - Нема Фудбал
Нема Фудбал - Тажен си
Тажен си - Ти падна имунитетот
Ти падна имунитетот - Болен си
Болен си - Нема училиште
Нема училиште - Нема знаење
Нема знаење - Нема дипломи
Нема дипломи - Нема работа
Нема работа - Нема пари
Нема пари - Нема храна
Нема храна - Гладен си
Гладен си - Умираш од глад
Умираш од глад - Мртов си
Заклучок:
АКО ГО НЕМА ЈУВЕНТУС = НЕМА ЖИВОТ ♥!

Леле овие градскиве противници во сабота на голот ќе го имаат фамозниот Жилет :).

Гледам Кваља во повиканите за мечот. Нели ќе имаше нешто казна?

Леле овие градскиве противници во сабота на голот ќе го имаат фамозниот Жилет :).

Гледам Кваља во повиканите за мечот. Нели ќе имаше нешто казна?
Значи „пцуењето“ беше медиумска шпекулација на која паднаја сите на форумов. Ви кажав дека тактики имаат дискутирано :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom