Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитај што пишуваш бе, ти тврдиш ако не си фатил дека ја наместиле против тебе. Па Мајами победи и фаворити беа, што сакаш повеќе, што е воопшто тука местено? И тоталот беше овер 204.5 како што би очекувале повеќемина од дерби средба како СА - Мајами, единствено хендикепот не беше на страна на Мајами, што е сосем разбирливо. Зарем ќе тврдиш дека НБА го местела хендикепот?
Се мести НБА и тоа на големо!!! Претежно како Мајами - Сан Антонио екипата која е апсолутен фаворит да победи со малку кошеви разлика или “едвај“ да победи. Исто и over/under се местат доста. НБА крвопијци глупави, не ги играм веќе. Пред некоја вечер играв over они идат under, после играм друга утакмица under они идат over. Епа нека си ебат матер, да си прашам .!. повеќе да играм НБА и да останувам буден до сабајле за 0.00€ добивка.![]()
Во моцарт не е за други незнам само коеф ти е 19.Слушам муабети Leicester - Derby 2-1 ? Секаде била блокирана, ова она?
7.35pmThe kickoff has been slightly delayed because of traffic problems. But it should start in a few minutes' time.За кога е одложена германскава Дизелдорф?
A зошто е одложена? Ја имам на ливче, зато ме интересира.За кога е одложена германскава Дизелдорф?
Ете ја почна
Ајде да видиме дали ќе фати магијата, давајте голови гг3+ ве имам![]()
Same hereЦволе
3+ ја имам овие 0-0 на полувреме.
Тоа е кога пишуваш ливче на брзина...
И анжи некни во 91ва гол даде , што чекале до 90+ ? јака местенка![]()