Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
(ВИДЕО) Ангелов: Екстремните Албанци да не си играат со оган, за да не се изгорат

Достоинство ја осуди изјавата на поглаварот на ИВЗ, Сулејман Реџепи во која тврди дека „обединувањето на албанските земји е божја воља и дека обединувањето на силите на албанскиот наорд на сите нивоа ќе стане реалност“.
„Ако оваа изјава ја погледнеме како дел од едно однапред смислено сценарио, тогаш уште повеќе ќе ја сфатиме нејзината тежина. Македонците со право треба да бидат загрижени бидејки оваа изјава е на поглавар на ИВЗ, а не на некој случаен човек. Неговата изјава е опасна, деструктивна, и е отоворен повик за територијални аспирации кон македонската држава“, рече Стојанче Ангелов, претседател на Достоинство.

http://a1on.mk/wordpress/archives/66348

Последната тепачка во Јосип Броз Тито беше Турци и Албанци спрема Македонци од Аеродром.А, такви ги имаш еден куп.Зошто Турци и Босанци не дојдат да навиваат за Вардар, туку баш за Слога?:)

Зошто ако не Турчинка неможе да најде Турчин маж се мажи за Албанец?Или Босанка исто?Такви ги имаш еден куп.
Сите Турци од Чаир навиваат за Слога :)
Има Босанци Чаирчани што се Комити, али повеќето од нив се за Слога што е донекаде разбирливо со оглед на тоа што Слога е БОШЊАЧКИ тим!!!
Т.е. кога играат против Вардар цел Чаир стануваат Шверцери, па и Македонци има.
Едно не ми е јасно, не им бранам што навиваат за Слога, ама како може Босанци, Турци и Македонци да креваат Албанско знаме и да пеат Шќипри етнике :facepalm:

Пред многу години подгрупата Фајтерс им беше мешана, и ако некој пееше за Албаснските идеали, јадеа ќотек од Фајтерс како магариња пошто ние не се делеа Македонци-Албанци-Турци-Босанци, туку се знаеше навиваа за Слога. Сега и знамето Фајтерс го злоупотребуваат, ставено на ограда како ударно знаме на групата која има чисто Албански идеали.

Сите Турци од Чаир навиваат за Слога :)
Има Босанци Чаирчани што се Комити, али повеќето од нив се за Слога што е донекаде разбирливо со оглед на тоа што Слога е БОШЊАЧКИ тим!!!
Т.е. кога играат против Вардар цел Чаир стануваат Шверцери, па и Македонци има.
Едно не ми е јасно, не им бранам што навиваат за Слога, ама како може Босанци, Турци и Македонци да креваат Албанско знаме и да пеат Шќипри етнике :facepalm:

Пред многу години подгрупата Фајтерс им беше мешана, и ако некој пееше за Албаснските идеали, јадеа ќотек од Фајтерс како магариња пошто ние не се делеа Македонци-Албанци-Турци-Босанци, туку се знаеше навиваа за Слога. Сега и знамето Фајтерс го злоупотребуваат, ставено на ограда како ударно знаме на групата која има чисто Албански идеали.

Не е точно,јас курот ќе си го сечам ако босанците,турците,или пак македонските муслимани пеат албански песни, во никој случај не е точно..

Не е точно,јас курот ќе си го сечам ако босанците,турците,или пак македонските муслимани пеат албански песни, во никој случај не е точно..
Кога сакаш кладба? :)
Бар за овие работи можам да кажам дека имам факултет завршено :icon_mrgr:
Дали отвараат уста и пеат незнам, ама дека во тој момент се на таа трибина заедно со нив можам во било кое време да ти докажам.
П.с. не се работи за Македонци муслимани, туку Македонци ПРАВОСЛАВНИ :)

Кога сакаш кладба? :)
Бар за овие работи можам да кажам дека имам факултет завршено :icon_mrgr:
Дали отвараат уста и пеат незнам, ама дека во тој момент се на таа трибина заедно со нив можам во било кое време да ти докажам.
П.с. не се работи за Македонци муслимани, туку Македонци ПРАВОСЛАВНИ :)

Што трескаш глупости бре аман...:facepalm:

Друже далеку си од навивачкиот свет, правиш муабет со активен навивач кој одлично ги знае работите во Скопјево.
Јас ти гарантирам дека на последните мечеви Слога-Вардар во младинските категории (пошто во сениорска во последниве 7-8 години само еднаш се имаме сретнато) имаше и Македонци православни на нивна трибина.
Македонците во Чаир немаат гајле, Чаир ти е како гето, си се дружат сите, немој да ги мислиш многу :)
Они удираат по тие што случајно се нашле во Чаир, што не ги познаваат, или па закачаат некои копиљаци што не им се познати.

Инаку Слога постојано е заебавана од локалните Албански политичари ради тоа што државава не би можела да преживее еден меч на Градски меѓу Вардар и Слога.
Градски дербиња има насекаде низ светот, ама ваков меч ни цела Македонска армија неможе да го обезбеди да помине без инциденти. Затоа си ја држат Слпга далеку од прва лига...:)

Да, точно е.Јас не знам каде живееш ти?

Да, точно е.Јас не знам каде живееш ти?

ок можеби во право сте, јас сум од Охрид и незнам толку за навивачите во Скопје,али дека православни македонци навивале со албанците заедно и дека пееле албански песни е тука не верувам да сте во право..

Друже далеку си од навивачкиот свет, правиш муабет со активен навивач кој одлично ги знае работите во Скопјево.
Јас ти гарантирам дека на последните мечеви Слога-Вардар во младинските категории (пошто во сениорска во последниве 7-8 години само еднаш се имаме сретнато) имаше и Македонци православни на нивна трибина.
Македонците во Чаир немаат гајле, Чаир ти е како гето, си се дружат сите, немој да ги мислиш многу :)
Они удираат по тие што случајно се нашле во Чаир, што не ги познаваат, или па закачаат некои копиљаци што не им се познати.

Инаку Слога постојано е заебавана од локалните Албански политичари ради тоа што државава не би можела да преживее еден меч на Градски меѓу Вардар и Слога.
Градски дербиња има насекаде низ светот, ама ваков меч ни цела Македонска армија неможе да го обезбеди да помине без инциденти. Затоа си ја држат Слпга далеку од прва лига...:)
oon И јас те уверувам дека е вистина што ти пишал дечково,учев со внукот на газдата на Слога и ми е познато ова што ти вели.

oon И јас те уверувам дека е вистина што ти пишал дечково,учев со внукот на газдата на Слога и ми е познато ова што ти вели.

Абе не ми е сфатливо православни македонци да навиваат заедно со албанците, неможам да верувам, уствари не е за верување ова што го кажувате.

Друже јас не мислам како тебе очигледно е дека немаш турци другари, и сигурно не си биден никогаш во Турција, а иначе се дур не се реши проблемот со Албанците ние само ќе страдаме, а можно е дури и без држава да останеме ако не се освестиме навреме..
da mozda zatoa premierot na turcija gospodinot recep tayip erdogan koga go posetuva makedonija ide samo vo skopje tetovo i gostivar zasto ne ide vo istocna makedonija.. samo se lazete deka turcija ve podrzuva vas . poleka poleka se vraka osmanliska imperija vo balkanot no ne vo voeno pole nego vo ekonmsko pole gi kupuva site naj jaki kompanii vo makedonija i vo site sosedni zemji. i sea razmisli ti koj kogo go podrzuva.

Абе не ми е сфатливо православни македонци да навиваат заедно со албанците, неможам да верувам, уствари не е за верување ова што го кажувате.
Да,навиваат а дали пеат песни за етничка Албанија не знам,доволно е што седат на трибина со Шверцерите при такво пеење.Мазохизам друже.

ок можеби во право сте, јас сум од Охрид и незнам толку за навивачите,али дека православни македонци навивале со албанците заедно и дека пееле албански песни е тука не верувам да сте во право..

Па може не пеат на Албански,ама дека ги има заедно со нив ги има.
Младите дури и не се препознаваат дека се Македонци,го прифаќаат нивниот акцент со укочена вилица и ако не го знаеш ќе речеш овој шпон е.

da mozda zatoa premierot na turcija gospodinot recep tayip erdogan koga go posetuva makedonija ide samo vo skopje tetovo i gostivar zasto ne ide vo istocna makedonija.. samo se lazete deka turcija ve podrzuva vas . poleka poleka se vraka osmanliska imperija vo balkanot no ne vo voeno pole nego vo ekonmsko pole gi kupuva site naj jaki kompanii vo makedonija i vo site sosedni zemji. i sea razmisli ti koj kogo go podrzuva.

хахаха:pos: оооо шпонче, немој да мислиш дека вас ве сакаат многу, исто како американците, и Турција ги користува албанците за нивни гео-политички цели, можеби нас не не сакаат, ама вас пак, да не зборувам, еден мој турчин другар ми велеше дека за Турција курдите и албанците се исти..:гомце:

:pos:
колку деца имаш? 2 деца и една ќерка. ќерка дете ли е? нееееее, затоа и се продава ко потрошна роба. денес кај еден, па кога ќе ројде меракот оп кај друг но поефтино, амортизирана е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom