Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A so sto da se trueme ,so vasi idiotski ,komunisticki-ateisticki prikazni,daj ne bidi glup nemoj deka sekogas lugeto ke razmislat kako tebe ili pak ti si sekogas vo pravo.
Najmalce ti imas pravo da zboris za Islamot ,nemas vrska ,sekogas treses gluposti ,provociras zame znais nesto a da ti kazam pravo vrska vrskaaaa si nemas

Исламот е најголемата несреќа на цивилизацијата, вистински рак. Секаде ве гледаат како да имате чума, наскоро низ Европа нема да ве оставаат да поминувате заради вашата смрдлива идеологија.

Вие сте срамот на цивилзацијата. Немој да мислиш дека вечно ќе ве трпат и на Балканот, ви се гледа крајот.

Ех, зарем треба да седне и да го студира Исламот едно 4-5 години:pos:

Ама тебе те погоди вистината кажана во два збора и еден сврзник ИСЛАМОТ Е ЗЛО.

a pak ti da ne si mu advokatot na stavrogin..... ako za tebe treba dva zbora za islamot sto da kazam za vas makedoncite ..NE POSTOITE kratko i jasno , edna vestacka nacija i drzava koja saka so sila da bidne nesto,slusna sto kaza vo grcki parlament :)
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 18:36 ---
Исламот е најголемата несреќа на цивилизацијата, вистински рак. Секаде ве гледаат како да имате чума, наскоро низ Европа нема да ве оставаат да поминувате заради вашата смрдлива идеологија.

Вие сте срамот на цивилзацијата. Немој да мислиш дека вечно ќе ве трпат и на Балканот, ви се гледа крајот.

Znas sto ,ova sto si go napisal eden pameten covek nema da go kaza ,barem i da e nepismen covek , a ti si i pod nivno nivo, zivotinja ,ponekogaz i polos od niv .vakvi zborovi samo covek sto e smrdliv sam misli i za drugite ,aj mars vo bugaria,
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 18:38 ---
Da se vrakam na temata ,sakate ili ne se slavese so nasi pari ,i nie sme participienti na toj buxhet ,ova go rekov i pogore ama na nekomu ne mu se bendisa mnogu .ai kazite mi od kade tolku pari na makedonska vlada ?? od piperki ili ljubenici (bostan )

a pak ti da ne si mu advokatot na stavrogin..... ako za tebe treba dva zbora za islamot sto da kazam za vas makedoncite ..NE POSTOITE kratko i jasno , edna vestacka nacija i drzava koja saka so sila da bidne nesto,slusna sto kaza vo grcki parlament :)
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 18:36 ---

Znas sto ,ova sto si go napisal eden pameten covek nema da go kaza ,barem i da e nepismen covek , a ti si i pod nivno nivo, zivotinja ,ponekogaz i polos od niv .vakvi zborovi samo covek sto e smrdliv sam misli i za drugite ,aj mars vo bugaria,

Боли вистината, а?

Со што вие ја задолживте цивилизацијата, освен со смрдеа? Со шверц со човечки органи, со шверц со дрога?

Како некој може благонаклоно да гледа на вас?

А марш ќе им кажеш на твоите дома, говедо едно глупо...

Не сум му адвокат, само истомисленик, како и милијарди други ширум светов по ова прашање за фашистичката доктрина перверзно наречена ислам.

Абе поарно вештачка нација, него тоа што си ти. Тоа е мизерија.

Ако добро ме служи меморијава ти беше Турче, што сакаше да дудла кај шпончињава, така?

Боли вистината, а?

Со што вие ја задолживте цивилизацијата, освен со смрдеа? Со шверц со човечки органи, со шверц со дрога?

А марш ќе му кажеш на твоите дома, говедо едно глупо...

sefe nemoj da mesas babi i zabi ne e verska tema ova .

Боли вистината, а?

А марш ќе му кажеш на твоите дома, говедо едно глупо...
Sto znais ti za civilizaciata ,pa i ne se cudam koga kradete civilizacia i istoria,za vas svetot pocnuva od 1990 pa navaka ,i ne me cudi sto ste tolku dosadni vo forumot ,de ovoj los de toj los,samo vie ste pametni ,kulturni ,civilizirani , samo vie imate pravo drugite za vas ne postojat ,so ovoj pamet nema da stignete mnogu daleko .
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 18:50 ---
sefe nemoj da mesas babi i zabi ne e verska tema ova .

samo pkazuva kolku mu e dusata bolna ,kolku ima mrznja ,kolku zivotinsko ima vo sebe
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 18:53 ---
Не сум му адвокат, само истомисленик, како и милијарди други ширум светов по ова прашање за фашистичката доктрина перверзно наречена ислам.

Абе поарно вештачка нација, него тоа што си ти. Тоа е мизерија.

Ако добро ме служи меморијава ти беше Турче, што сакаше да дудла кај шпончињава, така?

Nemoj da go mesas svetot so tvoite zelbi ,ne mislat site kako tebe ,a koga ne mislat kako tebe i kako tvojot klient ,togas tie ne cinat . poleka poleka ke priznaete sami ,vestacka ,ama nie sme realni
PODOBRO EDNA ORIGINAL VERZIJA NA CRNO BELO ;NEGO EDNA FOTOKOPIA NA BOI , vie ste vakvi ,batkaaa

Sto znais ti za civilizaciata ,pa i ne se cudam koga kradete civilizacia i istoria,za vas svetot pocnuva od 1990 pa navaka ,i ne me cudi sto ste tolku dosadni vo forumot ,de ovoj los de toj los,samo vie ste pametni ,kulturni ,civilizirani , samo vie imate pravo drugite za vas ne postojat ,so ovoj pamet nema da stignete mnogu daleko .
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 18:50 ---

samo pkazuva kolku mu e dusata bolna ,kolku ima mrznja ,kolku zivotinsko ima vo sebe

Како ли само толку се осиливте. Од обични копачи, неписмени водоводџии, класични криминалци, дојдовте у ситуација вие да солите памет:tapp:

Ама Европа се освести. ВИ се гледа крајот. Само за жал, ќе биде суров по вас.

Како ли само толку се осиливте. Од обични копачи, неписмени водоводџии, класични криминалци, дојдовте у ситуација вие да солите памет:tapp:

Ама Европа се освести. ВИ се гледа крајот. Само за жал, ќе биде суров по вас.
Aman ziti se i ti se falis na toa deka nie sme bile obicni kopaci,nepismeni,kriminalci ,pa dali ti si se gledal be vo ogledalce ?? ziv ti sve ,aj kazi mi ti sto imas poveke od mene ,a jas sum spremen da ti kazam sto imame poveke od vas, more patlixhanxhii,ajvarxhii,paprikashi MADE IN MACEDONIA BRE nisto nemate bre nisto ...aj sega odi kaj dimitrov ke ti kaze sto imate vie
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 18:59 ---
Среќа не си слушнал што кажуваат за вас истите во грчки парламент. Вас не ве третираат ни како луѓе...
Kako ne tretirat taka gi tretirame .... vas nitu kako luge ,nitu kako nacia ,pa nitu kako drzava

Aman ziti se i ti se falis na toa deka nie sme bile obicni kopaci,nepismeni,kriminalci ,pa dali ti si se gledal be vo ogledalce ?? ziv ti sve ,aj kazi mi ti sto imas poveke od mene ,a jas sum spremen da ti kazam sto imame poveke od vas, more patlixhanxhii,ajvarxhii,paprikashi MADE IN MACEDONIA BRE nisto nemate bre nisto ...aj sega odi kaj dimitrov ke ti kaze sto imate vie
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 18:59 ---

Kako ne tretirat taka gi tretirame .... vas nitu kako luge ,nitu kako nacia ,pa nitu kako drzava

Не се фалам бе. Ве жалам.

Види моли го АЛах да еден ден не одлучиме да се здружиме со Бугарите. Ја памтите добро бугарската чизма и бугарскиот пендрек:D

Самата помисла на нив, ве тера у паничен страв.

А како ми личи работава, не е чудно да дојде и до тоа. Одозгора Србин, од десно Македонес и Бугар, од доле Грк.

Но, с еу свое време.

Затоа им р'мбате за мизерна дневница? Јак реципроцитет. :D
pa se gleda sega grcite ke pocnaat i g....da jadat ,poleka poleka ke se zapalat ke skoknat od prozorci iiiii uste ke vidis ti ,ova e hristianska ortodoksna kultura i civilizacia ,,vaka ke kaze stavrogin :)
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 19:06 ---
Не се фалам бе. Ве жалам.

Види моли го АЛах да еден ден не одлучиме да се здружиме со Бугарите. Ја памтите добро бугарската чизма и бугарскиот пендрек:D

Самата помисла на нив, ве тера у паничен страв.

А како ми личи работава, не е чудно да дојде и до тоа. Одозгора Србин, од десно Македонес и Бугар, од доле Грк.

Но, с еу свое време.
hahah poleka pocnavte da bidete i grk i bugarin i srbin ,ama na sve ova imame lek TURSKI ASKER .

bugarite i srbite gi jadoa svoite j,.... ,sega na red grcite pa i vie ...so zdravje neka vi bide

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom