Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
se te razbiram drugar i jas ne veruvam na babini devetki jasnovidci,gatalci i t.n......... no ce ti go kazam moeteo iskustvo so ivan iscelitel ...jas bev bolen tesko bolen so vo makedonija doktorite dignaa race ........mi nemase spas samo umiracka pobarav lek u stranstvo no skapo cinese.....moite roditeli prodaadoa se kuca ,stvari,nivi,se so imavme za da me lekuvaat u stranstvo no doktorite u stranstvo kazaa probavme se no ne mozeme da go izlecime nosete si go doma za da umre.....nie dadovme 456 000 evra u stranstvo po bolnici. em pari dadovme em lek nemase ....moite vo taga i zalost mi kupija i grobno mesto...............no eden den komsikata na mojata vujna dojde na gosti kaj vujna mi ...vujna mi placese za mene oti nie kaj vujnata bevme smesteni............i taa izvika silno nosete go deteto kaj eden coek u kumanovo ivan iscelitel toj ce go spasi oti toj edinstven bozji covek u svetot.....i ima pomognato na stance od stip ja ima izleceno od leukemija (rak u krv) stance na drugarka i komsika u stip.......................moite ne veruvaa u vakvi raboti pa ne go svaanaa za ozbilno na komsikata no potoa i drugi luge kazuvaa deka ivanco vistinski lece ........i togas moite so kola me odneseja kaj ivan iscelitelot i ivan so tri trtmani so bozja sila i bez pari me spasi so i den denes sum ziv i zdrav i rabotam i u pole ....so vikaat starite lekot e pet pari ako go znaes ete kaj ivan iscelitel si go najdov spasot i bespari.................ete zatoa mu veruvam na ivan zosto samiot se uveriv
ja mislam edno grupno samoubistvo....pa posle ivan da ve voskresne....