Фан клуб - РК Металург

sto e rabotata so prenosot

nema nisto
ima li nekoj info
заради презафатенсот на собранискиот...преносот ќе оди само на сателитскиот
снимка во 22:00 на собраниски
така кажаја на вестите

Има на MKTV Sat само стрим немам асален цело време ми сецка 15-8 е за металург
Има ли некој стрим асален од MKTV Sat? :mad:

Metalurg mnogu lesno moze da ja osvoi SEHA, samo ako saka, bidejki mackina kaslica se site timovi ...
Хмм не би рекол. Вардар е секогаш тврд орев за Металург, Татран може да биде многу незгоден, Брест/НЕХЕ се нагазни мини,ако влезеш опуштено со нив може да те победат (и тоа Брест се засилува цело време).Тука е и Загреб кој е се подобар и подобар и првата утакмица во Автокоманда не мора да значи до толку за до крајот на сезоната. Со најдобрите играчи до 21 година во светот можеш и многу појаки екипи да заебеш. Берлин 2 пати на искуство и форсирање на врскаџии го тепаше Загреб само 1 разлика во последните 5-6 минути.
Дефинитивно оваа сезона СЕХА е осетно подобра од лани.

Се чудам како може да биде Татран на второ место во СЕХА.:confused:
Па уште Станич фалеше да им даде гол.А богами имаше и шанса од контра.:D Дали се они слаби или Металург јак,не знам ама знам дека ги растртија.Негде од 40 минута Металург играа со втор состав.Само Манасков играше до крај.И штета што не му беше признат голот на крај.Даде стварно добар гол со свирежот на сирената.(y)

Некаде сме на средина на Сеха сезоната
а ова е моменталната состојба на табелата:

1. Croatia osiguranje ----10 7 1 2 297 : 262 22
2. Nexe ---------------------10 6 1 3 287 : 269 19
3. Metalurg------------------ 9 6 0 3 235 : 191 18
4. Tatran Prešov ---------10 6 0 4 277 : 259 18
5. Vardar Pro ---------------9 5 2 2 276 : 231 17
6. Lovćen------------------- 9 4 2 3 239 : 256 14
7. Meshkov Brest ---------8 4 1 3 253 : 241 13
8. Izviđač Mi ---------------- 9 3 0 6 240 : 262 9
9. Borac M----------------- 10 2 1 7 237 : 290 7
10. Sloga -----------------10 0 0 10 238 : 318 0

http://www.seha-liga.com/tablica

Дали видовте што се навивачи во Полска или ќе треба и понатаму да се објаснува истото.

заради презафатенсот на собранискиот...преносот ќе оди само на сателитскиот
снимка во 22:00 на собраниски
така кажаја на вестите
Дај нека остави некој линк од Собраниски за гледање,со тардиве од Бум Тв не можам ни собраниски да фатам. :tapp:

Дали видовте што се навивачи во Полска или ќе треба и понатаму да се објаснува истото.

Тоа е примерно навивање, јако беше али се во границите на дозволеното .. Ќе го гледам Вардар сега викендов, бидејќи Мет со Киелце ги гледав дома, и очекувам да биде се во најдобар ред со навивањето, да нема испади како во дербито .. Иначе и за двата тима навивам сакам што подалеку да стигнат во европа ...
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 23:17 ---
Ми се свиѓа тоа што Козлата имаше 100% учинок ( 1 од 1 ) :pos:

Формата против Килце и беше падната што е разбирливо неможе цела сезона на исто ниво да играат али гледам против Татран почнуваат да се враќаат и со втор тим на заебанција го добија 11 разлика (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom