RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Веќе е ставена за симнување.lie to me
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Веќе е ставена за симнување.lie to me
По мое скромно мислење, само првата сезона вреди и само неа спушти ја и изгледај ја за да ти остане убав впечатокот од серијата. Втората сезона за ништо не ја бива и нема да пропуштиш ама баш ич ако не ја гледаш.Веќе е ставена за симнување.![]()
The Wire ти е изгледана?Ајде сега мене ми треба предлог за серија. Завршен серијал, ако е крими, трилер нешто ондак купуем одма. Пошто триста серии загледав, сите епизода по епизода ми се смачи да ги чекам, више не знам со која до која епизода сум стигнала.![]()
www.episodecalendar.comАјде сега мене ми треба предлог за серија. Завршен серијал, ако е крими, трилер нешто ондак купуем одма. Пошто триста серии загледав, сите епизода по епизода ми се смачи да ги чекам, више не знам со која до која епизода сум стигнала.![]()
Мене не ми е, а веќе подолго време ја имам во watchlist. Добро што ме потсети, баш си мислев која серија да ја започнам.The Wire ти е изгледана?
А не, не ме зезнувате со уште некоја нова недовршена. Доста ми се, календарче ќе ми треба уште малку.Мене не ми е, а веќе подолго време ја имам во watchlist. Добро што ме потсети, баш си мислев која серија да ја започнам.
RocknRolaa Пробај ја Downton Abbey. Не е завршена, ама не се занимава со некои мистерии, па да треба да чекаш нови епизоди. Класична периодична драма, едноставна, си гледаш и уживаш.
Не те зезам, нема врска што серијата не е завршена. Еве, некој да ми рече дека трета сезона е последна, нема да имам никаков проблем бидејќи серијата не е таква да остава незавршени работи за наредната епизода/ сезона. Во секој случај, пробај, ако те зафркнам дај ми казнени поени.А не, не ме зезнувате со уште некоја нова недовршена. Доста ми се, календарче ќе ми треба уште малку.![]()
Не, фала. Иаме Интернет Без Лимит, ever heard of it?Koj saka cdinja povelete (lol ne e 2005ta, elajte so usb)![]()
Пред 2 години, кога излезе пилотот.First rule of politics, kiddo: Never let the truth get in the way of a good story. - Nucky Thompson
Boardwalk Empire
Не отворам и јас дур не ја изгледам целосно, уш неколку епизоди ми останаја.Пред 2 години, кога излезе пилотот.Mило ми е што ја подзаборавив, сега можам од почеток да уживам во прекрасната костимографија. Steve Buscemi владее едноставно, го имаме и Michael Shannon доста потценет актер според форум.кајгана.ком/филм и тв (we love the guy) и лично ме интересира Martin Scorsese колку уште удел има во серијава, оти во прва мислам се водеше како режисер. Можеби требаше ова во темата за Boardwalk Empire.. Болиглава, ако знаеш за Мартин, пиши, не сакам да се спојлнам во темава, наголемо се пишува.
И мене.И иако е long shot, ако некој знае дали може да се најде The Wire во HD нека ми прати ПП.