Фан Клуб: Партизан

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Абе не кењајте многу каква местенка. Овој па горе поставува некој тип од непроверена страница и ја треба да верувам дека е местена.

Кој им е крив на вашите играчи што не не решија уште у прво полувреме кое беше едно од најлошите ако не и најлошо полувреме на Звезда против Партизан, па после у второ се повлекоа ? Вучиќ да не е крив или па можда Џајиќ ?

Самите горе признавте дека поразов е кривица на Вермезовиќ и никој друг, така да тишина до наредно дерби.
Хахахахахах,можи не е местенка,ама вие како кењавте 6 години ? ТОЛЕ ТОЛЕ ТОЛЕ ТОЛЕ..Во секоја песна Толе,и за 6тава титула Толе Толе Толе :ROFLMAO:

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Дерби, Партизан - Ѕвезда , одамна ми има изгубено драж. Некои 20 години веќе.
Него друго ми е муабетов да ве прашам. Од highlights како што гледам оној нашиот репрезенатативен лев бек што игра за вашиве, абе секој гол од негова страна?
Толку беше труп или најтруп беше на дербиво?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Јас го гледав дербито .. дефинитивно лазевски беше еден од најслабите на теренот. Многу лесно го минуваа,незнам шо му беше. Мислаах оти ќе флезе Волков ама ништо ... Мислам оти грешката е у изменте ... неможе Нинкович да го пуште у 90 минута :/

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Хахахахахах,можи не е местенка,ама вие како кењавте 6 години ? ТОЛЕ ТОЛЕ ТОЛЕ ТОЛЕ..Во секоја песна Толе,и за 6тава титула Толе Толе Толе :ROFLMAO:
Чекај бе, сум испуштил нешто или, сте зеле титула и сезонава ?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ај да дадам едно мое објективно видување од целата оваа дерби-ситуација...

Прво полувреме ги ставивме комшиките во шише, незнаеа на паузата каде е вратата од соблекувалната... Два шута еден гол, тоа беше се... Пред нивниот гол се редеа шанси, само Маркец промаши два зицера...

Второ, се сменија улогите, Партизан неможеше да врзе две додавања, комшиките преземаа иницијатива... Остојиќ кардинална грешка, среќа не примивме гол, шанси на Звезда...

Околу наводната местенка... Може се само муабети, ама да дадам и јас мој коментар...

Џура фризура на кафе/ручек со Џајиќ на ден на дерби... Огромен долг на циганите од 60 милиони евра... Српска Напредна Странка, политичка партија на власт во Србија ја презема Звезда ко државен проект, а знаеме сите дека "Државу још нико није победио"... Нов претседател добија комшиите... +8 на табела и со можна победа на +11, автоматски завршува првенството на некое коло до крај на ЕСЕНСКИ дел (тука се губи заинтересираност, посета на стадиони, спонзорства итн...)... На полувреме во соблекувалната на Партизан било колење, Бог знае само што е причината за расправија при резултат 1-2 на Маракана... Многу одиграни тикети 2 у 1, случајно или не... И така натака, и така натака...

Не е изговор наводната местенка, победија комшиите, нека им е честито...
Ама дека има голема логика, има... Еве погоре напишав, не вадам ништо од ракав...

+5

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Мора да ги тепаме последниве 2 кола,МОРА,со Смедерево дома и на гости со Спартак.
Звезда игра на гости со Слобода и дома со Војводина ,последново коло е тешко и за нив и за нас ,може да се смени -5,се надевам пак на 7 или 8 ќе отидеме.
Како и да е добро ќе биде на -5 да бидеме на полусезона!
Само едно ќе напишам,златен тренер избркавме Станоје ги газеше циганите како ниеден наш тренер претходно !!!

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Мора да ги тепаме последниве 2 кола,МОРА,со Смедерево дома и на гости со Спартак.
Звезда игра на гости со Слобода и дома со Војводина ,последново коло е тешко и за нив и за нас ,може да се смени -5,се надевам пак на 7 или 8 ќе отидеме.
Како и да е добро ќе биде на -5 да бидеме на полусезона!
Само едно ќе напишам,златен тренер избркавме Станоје ги газеше циганите како ниеден наш тренер претходно !!!
Ако беше Станоје ни местенка ќе се видеше ни 2 во 1 :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И не е нешто ладно минус 5 :)

Ај дајте ми линк за Нефчи Партизан, со цитат за да видам.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Ќе ми објасни ли некој по ѓаволите зошто Вермез не го игра Сретен Сретеновиќ и зошто воопшто е купен? Мене ми личи на истиот случај како со Андерсон :) Дојде, ни ги зема парите и си замина.

И не е нешто ладно минус 5 :)

Ај дајте ми линк за Нефчи Партизан, со цитат за да видам.
http://www.frombar.tv/a-0/10/72/a-107318.html

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Втор бод оваа година во ЛЕ... Одигравме 1-1 во Азербејџан против Нефчи... Тие водеа прво полувреме, ние израмнивме во средината на второ... Алекс Митровиќ му даде гол на "Носати Мајмун што живи у Азербећану, у циганском дресу дош'о по банану" :icon_lol:

Имавме и неколку други шанси за гол, но нерешениот исход е најреален, бидејќи и Нефчи имаа убави шанси...

Алекс Митровиќ подоцна доби и црвен картон (втор жолт)

Момент на мечот беше кога Митровиќ даде гол и го прослави со играње самба пред НОСОТ на Мајмунот :vozbud: (Нослето и во Белград провоцираше, изјави даваше како немало да прими гол од Партизан (а додека бранеше за Звезда ги примаше ко курва :icon_mrgr:))...

И да, Сале Капитен Илиќ денеска го одигра 600-от натпревар за Партизан, Сале Легендо :cuc:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Слатка победа синоќа и +5 над циганите. Овој Немања Томиќ (2 гола) играчиште ќе биде 24 години е а веќе 106 натпревари во Партизан а исто и овој Александар Митровиќ последниот гол што го даде има само 18 години.

Имав голема желба Милан Смилјаниќ да се врати во Партизан и ете се врати, наше дете е не треба да го испуштиме.

Следно коло со Спартак Суботица играме. Ова коло тие изгубија од ОФК Београд 1:0. Циганите пак следно коло играат со Војводина, ех што мерак имам да ги изнадупчат едно убаво.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Дај бе ставете некој линк да ги симнам навијачките песни цд-то го поклонив одамна ги неам во компјутер па ако некој е на добра воља нека ги стави

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
http://www.youtube.com/watch?v=ARpa6AK1p0o

Детето има 16 години, игра во младинските категории на Партизан, сеуште нема настап за Сениорскиот тим на Партизан... А веќе доби повик од Михајловиќ за пријателски натпревар на А Селекцијата на Србија... :cuc:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
http://www.youtube.com/watch?v=ARpa6AK1p0o

Детето има 16 години, игра во младинските категории на Партизан, сеуште нема настап за Сениорскиот тим на Партизан... А веќе доби повик од Михајловиќ за пријателски натпревар на А Селекцијата на Србија... :cuc:
Ќе го продадат уште пред да заигра за Партизан дебилите..

Kajgana Shop

На врв Bottom