Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако е вон тема
најди еден сериозен историчар кој вели дека албанците се од надвор од балканот, јас ќе ти најдам 100 истор. кои тврдат дека имате врска со русите(словените)........

П.С. не сакам да кажам дека со тоа ние албанците треба да се чувсвтуваме УБЕР АЛЕС
[
Албанероси убер алес :pos::pos::pos: Не да не треба да се чувствувате, туку и во иста реченица не иде тоа. Над сите би биле за што? Дилање? Шиткање органи? Незнаење друг јазик освен вашиот?
За што имаш причина да се буниш? Што ве примија во сите институции без никакви квалификации? Што да прднете ние сме ви криви, сме ви продале храна што предизвикува прдење заради етничката припадност? Или сакате да остварите право се' да добиете насилно, со оружје и закани? Упс, па тоа веќе го имате! Освен закани, че го пукам и че го паљим со бензин ништо друго не знаете. Ајт натни кечето античко и прочитај историја на македонскиот народ. Ама онаа вистинската, не онаа што ви ја кажал учитељ уз играње шота.

во природата има рбетници, БЕЗрбетници, членконоги, главоноги, гзоноги, амеби и паразити(читај ШИПО)
македонци, браќа и сестри, ИМАЈТЕ ТРПЕНИЕ!!!
ЌЕ еволуираат и ТИЕ. не се они криви, природата е крива :pos:

Во се имаш право друже, само едно не кажа тие тука не се гости :love:
Кој бе не се гости ? У право си гостин кога му даваш да јаде да пие да спие во твоја куќа е благодарен за тоа.
Овие шкљонциве далеку се од гости овие ти се паразити, начекале добри домаќини и се умислуваат дека се газди, само не знаат дека секирата е наоштрена и стои позади врата па кога ќе му прекурчи на домаќинот ќе си добијат меѓу рогови.
Сум се произнесол по тоа прашање, немам ништо против шкљонци босанци санџаклии црногорци срби итн имам пријатели од сите малцинства и религии, али ми сметаат козари зелки корупки карфиоли и остали безмозочен зеленчук прибран од косова и остали камењари што се џилитаат. Другите ми се сасвим ок.

Сам си одговори. Ама погрешно ја лоцираш вината. Не е кај него грешката. Тој смее да работи за Бајрам, има платено и во ИВЗ и во УЧК, има благослов, дозвола и амнестија. Ти си го разлутил возвишениот и затоа ти го има скиселено сирењето. Што и да правиш, немој утре да купуваш нова. Ќе ти никнат калаши во кантата.

Ете, видиш...тоа е тоа елементарно непознавање на една цела култура. Резултатот е божја казна и кисело сирење.
Мора повеќе да се информирам.
Еве, за почеток ќе ја проучам снимкава од прославата во Борис Трајковски:

После ќе видиме. Се мислам дали да купам Куран или калаш. Еден другар ми рече исти курац дека било, ама шознам. Ќе се распрашам.

Ете, видиш...тоа е тоа елементарно непознавање на една цела култура. Резултатот е божја казна и кисело сирење.
Мора повеќе да се информирам.
Еве, за почеток ќе ја проучам снимкава од прославата во Борис Трајковски:

После ќе видиме. Се мислам дали да купам Куран или калаш. Еден другар ми рече исти курац дека било, ама шознам. Ќе се распрашам.

Во никој случај не ти е исти курац, куранот можеш да го употребуваш и во облик на фишеци за семки за пресување на листови и цветови за во хербариум, убивање на агресивни кучиња, пасош во саудиска арабија да не набројувам.
Додека АК-47 можеш да го употребиш само во две цели или да убиваш или да се само утепаш. Ако не си козар нај веројатно ќе се само-утепаш пошо немаш доволно искуство во планина бранејки го стадото од волци.

http://www.time.mk/read/d36482cf71/a54e5e7682/index.html
НЕМА ПОЈАКО ОД ОВА, поштовани гледаоци. Apparently, во косово е ЗАБРАНЕТО да се вие албанско знаме заради прославата, еве како фино лепо КОСОВСКАТА полиција интервенира на закачено знаме. Епа ќе си умрам....

So se sekirate tolku da go ebam, pa i vie za 100 godisnina slavete vaka XD
Дали ние на стогодишнина од ВМРО сквернавевме џамија и киневме знаме од Саудијска Арабија (иако тоа знаме е навреда за секој Христијанин)?
Дали тепаа деца на автобуски за 100-годишнината на ВМРО?
Дали одеа по селата и да им се закануваат и да им палат имот на Албанците по повод 100-годишнината?
Дали мававме со јајца по албански претседател?
Дали симнувавме глави од споменици?
....
има уште многу работи кои вие ги направивте деновиве, а кои ни на сон не беа правени тогаш, ниту на било која, македонска прослава.

НЕМА ПОЈАКО ОД ОВА, поштовани гледаоци. Apparently, во косово е ЗАБРАНЕТО да се вие албанско знаме заради прославата, еве како фино лепо КОСОВСКАТА полиција интервенира на закачено знаме. Епа ќе си умрам....
Немој не умирај аман.

Се мислам дали да купам Куран или калаш. Еден другар ми рече исти курац дека било, ама шознам. Ќе се распрашам.
Прво кече (да бидеш ко Гоце), па знаме, па после реши си ја дилемава. Јас би одел на калаш, Куран може и да ти поклонат. Веќе ги имаш конекциите со овој мајмунчеЛбанесо, батали сирењето, види да ти најде некој калаш на попуст.

Забрането е албанското пошто е на граничен премин и не смее да се користи кај и од институциите на Косово. Не дека сакаа џандарите да го симнат знамето ама знаат дека ќе добијат заушка од Западот и одма виткаат опаш.

За никој не давам душа. Најискрен одговор. Последниве избори гласав за ВЕМЕРО ( ко што сакаш да милуеш да кажеш) ама за наредни за никој не гласам. По убедување сум десничар,ама со многу политики на владава не се слагам,посебно последниве 2 год. А па за малцинскава политика па ич. Последнава година и сите ебанции што се десија и тромоста на владава,скроз ме дезинтересира. Мислиш ти мене убаво ми е што го гледам пола Куманово накитено со двоглави орли и му аплаудирам на грујо? Треба ментален да сум скроз за да го правам тоа,за среќа не сум. И другите се исти курац,само у различно паковање. Нема никаква опција македонска на здрави нозе.

leandra што ти прави љубов... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom