Понуди: Дочек на Нова година 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 септември 2010
Мислења
136
Поени од реакции
32
Здраво ја отворив темава можда малку рано али сепак сакам да послужи за кој знае некој понуди за во Државава па и Надвор од неа да пише си помогнеме да дојдме до вистинскиот избор за дочек ...

Јас лично сакам да знам Понуди кога ке има од Дискотеки во Скопје

Не ми е битно каде, туку со кого. И не е рано според мене, најубав период за да си се договориш 1 месец порано за површно да имаш услогласено неколку планови во предив да не заеби некој или некои слични работи кои обично 5 до 12 се дешаваат.

ја сакам да знам како се движат цените во дискотеките низ Париз ако може да ми помогнете. фала.

Не ми е битно каде, туку со кого. И не е рано според мене, најубав период за да си се договориш 1 месец порано за површно да имаш услогласено неколку планови во предив да не заеби некој или некои слични работи кои обично 5 до 12 се дешаваат.
Како да не заеби некој кога луѓе како тебе си прават по 100 планови и си го бираат најдобриот... а шо е со другите 99 шо ќе ги сјебеш?

Најубава нова година ќе си имам поубава амин

јас и мојот кревет и моите сонови поубава нова година здравје :D

Инаку совет мој ако веќе сте решиле да одите во некоја кафана или нешто ресторан што и да е такво нешто гледајте да имате неограничено пиење и да имате шведска маса :) ако ова го нема во понудата не ни размислувајте бидејќи ќе се зафркнете гадно :)

А друга работа најдете си куќа кај некој пријател сите дајте си пари соберете ги купете што ви треба и ете една добра забава (y)

Е одлична тема! Супер би било кога тука би ги ставале сите понуди од кафичи, дискотеки и кафана, и понуди за странство!

Однапред да ве предупредам да не пробувате да ја уништите темата со оф-топик коментари.

Имам преддоговор, 20 и нешто луѓе, гости од Србија, кај другар дома...мезе, јадење, пиење, караоке...ЛЕ-ЛЕ.

Заебете дискотеки и кафиЌи, џабе пари, верувајте.

Абе што ви е на вас, заборавивте дека (не нема тоа да го напишам), сепак да, на 21-ви е КРАЈ НА СВЕТОТ!!! :pos: Мала шала.

Јас ако сум од спремните кои ќе се трансформираат во 4д на 21 декември не можам да кажам точно каде за нова година...
Иначе се надевам на рок/метал/панк собир во кафиќот кај што сме до сега ако се согласи газдата, а ако не појам немам пошто ми е преку к*р од народно и турбо фолк и лигавење и "па каже..." за нови години ...

Имам преддоговор, 20 и нешто луѓе, гости од Србија, кај другар дома...мезе, јадење, пиење, караоке, србинки...ЛЕ-ЛЕ.

Заебете дискотеки и кафиЌи, џабе пари, верувајте.

:vozbud:

zaebi nova godina :P prednovogodisnite proslavi se vrv a plus i gaga se :D

Некаде во село планираме ситна екипа, со многу алкохол и пиратерија, без многу замарање.
сигурен си дека не го помеша значењето на зборот пиратерија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom