- Член од
- 12 август 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 906
сигурен си дека не го помеша значењето на зборот пиратерија?
Не бе оти, две кутии петарди си ги пукам ко ништо, башка уште нешто земам зависи од тоа колку пари имам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сигурен си дека не го помеша значењето на зборот пиратерија?
Ние сме околку 10тина души или се делиме на 4-5. Баш поради тоа имаме повеќе опции. Не го бираме најдобриот туку го одбираме оној кој на сите ни одговара бидејќи доколку сме 10 души, обично изнајмуваме некој си објект и правиме нова година таму, а доколку бидиме 4-5души, ондак се збираме во некој ресторант и таму прославуваме (други опции нема, значи не се 100). Нормално е да се има површи опции уште од сега затоа што скоро секогаш кога се договаравме средината на Декември, знае да речат дека ќе идат , а уствари биле договорени на друго место. И 5 до 12 нив ги нема. Не дека мене ми смета што ќе одат на друго место, туку дека не кажуваат дека се договорени со други, туку се договараат со нас. И извини друже али кај нас во друштвото пасува оваа опција за секој вид на ваков ден, и незнам што ти е чудно што се договараме 1 пред Нова Година со 2-3 опции на ум.Како да не заеби некој кога луѓе како тебе си прават по 100 планови и си го бираат најдобриот... а шо е со другите 99 шо ќе ги сјебеш?
Во тој случај сигурно си мислел пиротехника . Sorry јазичар сум - професионална деформација .Не бе оти, две кутии петарди си ги пукам ко ништо, башка уште нешто земам зависи од тоа колку пари имам.
Тие шо ќе седат дома ќе цепат пиратеријаВо тој случај сигурно си мислел пиротехника . Sorry јазичар сум - професионална деформација .![]()
Ку Де Та - Бали, Индонезија. На плажа with the beautiful people.
http://www.youtube.com/watch?v=4NTgEijhTpM
Желба ми е да одам во Прага и се надевам ќе си ја остварам!![]()