Неам.ManUtdChampions
Кој ти е парамоно?
Ми требе за јадејне ќе кајш не ми меши сеа со струмичките дијалекти.Треба ми за јадејне.
Море катиљ дијалект. Еускара јазик побрзо ке научИм.
Имиш парамон не лжи.Неам.
Ми требе за јадејне ќе кајш не ми меши сеа со струмичките дијалекти.
Таа е, ние па изгубиме сигурен играјач на игралишто и у салта на 79 дена.Имиш парамон не лжи.
инче за мене и така сега 79 дена ке требе да скинсум а да те потрчум ни метро кога и да одум низ улицте....па мислум нема смисла xD!
Провери уф подрумо да неј.љуѓе, д не знаа некуј дека а уставих б’лтиата?
Живти господ кој јазик ти е ова ............ ако ова е Македонски јазик(не зборам за литературен) јас сум Мексиканец !А Удофски може ли д гуворме уствари да пишувме тука или требе да утворме нова тема?
Сакаах да кажум ути сеа с најадех боп су клбаси малце чубрика ама бунелта ми падна у салатта и ста с направи су зелтин и сии умрсих рацте па треебше да станум д бркум крпа д с избришум
Дa ви са пљукнум уф речнико тежук.Како се вика за: „да ви се плукнам во речникот тежок“?
ПљунумДa ви са пљукнум уф речнико тежук.
А од тебе оше чекум текст на валандавски дијалект.
Валандовчанец би кажал “ај да ви го е*ум речнико тежок, чак“ или “ај да ви се мочум на речнико тежок“. Не користиме “пљунум (пљуе)“ у ваков контекст, малце сме повулгарни.Како се вика за: „да ви се плукнам во речникот тежок“?