Од денеска казни за возење со стара возачка

• Креатор на темата Креатор на темата Xibalba
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да платиш, мислам дека 250 денари беше ако не се лажам на уплатница и то е то. Одиш со старата возачка, валидна лична карта и уплатницата со барање пополнето.

Ако е само ова, одлично. Да не знаеш дали треба нешто со лекарско или крвна група или нешто вакво?

Ако е само ова, одлично. Да не знаеш дали треба нешто со лекарско или крвна група или нешто вакво?
Нц, за крвна група си имаат они од лекарското кога си положил, чим не вадиш прв пат :)

Нц, за крвна група си имаат они од лекарското кога си положил, чим не вадиш прв пат :)
Јас имам од новите лк, ама на неа нема крвна група, првпат кога искочија тогаш ја земав, на мајка ми и татко ми има крвна група ама они ги обновуваа, да не треба и ја да идам да обновувам????????

Јас имам од новите лк, ама на неа нема крвна група, првпат кога искочија тогаш ја земав, на мајка ми и татко ми има крвна група ама они ги обновуваа, да не треба и ја да идам да обновувам????????

што знам, како сакаш , али ај и така се на 5 години, почекај :)

Не вадам прв пат, ама никогаш никој не ми зел крв од вена :)

На кој број се закажува за сликање за возачка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom