Фан Клуб: Фиорентина

Член од
23 ноември 2012
Мислења
26
Поени од реакции
19

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
aјде утре една квалитетна победа макар 0:1 нека е... составот најверојатно ќе биде исти како со аталанта така да Јоветич дур не се опраи како шо треба нека одмара...
хехе фала :) секако ќе пишувам :)

да, девојче сум :) и баш ми е мило ако сум прва :D
Benvenutto La Ragazzina scrivi spesso (y)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ova ke bide tesko denes.Toro ima cvrsta odbrana, Jovetic bas radi toa ni e potreben ama morame bez nego da izdrzime.Se nadevam Mati ke vleze poveke od 30 min i deka ke igra nesto ponapred kaj sto mu e pozicija i kaj sto e najopasen.Forza Viola

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
deneska ke treba da igrame i bez Pizaro, ke vidime kako ke se snajdeme bez nego, no ne bi trebalo da bide problem, u italija sekoja utakmica na gositi e teska, taka i ovaa, no mislam deka ke gi pobedime, opasni sme so poveke igraci, od gonzalo, aquilani, pa do napagacite sekoj moze da dade goi i toa e dobro, da ne se ceka od eden igrac,

Redno e i ljaic da dede eden gol, igra dobro poslednive utakmici samo mu fali golce, tuka potfrla epten.

I jas bi sakal da vleze mati, odlicen igrac e i krivo mi e sto ne moze da se pokaze, ama toa e konceptot na Montela, i funkcionira, za nekoi igraci ke nema mesto.

Ajde deneska so pobeda da si ja prodolzime serijata, i da cekame kiks na juve :)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Mati Fernandez na mestoto na Ljajic i formacija od 3-5-1-1 fakticki vo spicot Toni.Ajde Forza Viola

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Добар е и 2-2...Наивен гол прими Вивиано очекуваше дека последниот играч ке ја избие... останува да се молиме сеа МИлан да победи на Ѓубрентус и кикс или нерешено на наполи и интер.. како и да е веке сите се тука околу врвот ке биде интересно првенството..

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
добра игра беше, ма нема везе, средниот ред без пизаро нема на интензитет.
можеби таква беше тактиката на почетокот, али се случува сепак не изгубивме.
ме чуди што монтела го преферира савич наместо томович, мислам дека томи е подобар и поискусен,а савич ја зезна за првиот гол, утна цела топка.
се нешто мислам дека аквилани утре ќе речат дека ќе го нема два месеци најмалку. се надевам од наредна јоветич се враќа, малку беше интересно со љајич и сеферович o_O

Член од
23 ноември 2012
Мислења
26
Поени од реакции
19
1. Јувентус 32
2. Фиорентина 28
3. Интер 28
4. Наполи 27
тоооооааааа ајде 2ро место...само нека изгубат сега Интер и Наполи :LOL:

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
mi se dopadna nacinot na koj igravme vcera iako ne pobedivme ...sepak povredenite igraci i tie sto nemaa pravo na nastap kako pizzaro si go storija svoeto...koga se igra so napad ljajic -seferovic sto moze drugo da se ocekuva(i dvajcata bez realizacija).mi se dopadna igrata na fernandez koj se poveke se nametnuva vo prvi 11...steta za aquilani koj ke pauzira 2-3 utakmici...barem se vraka jovetic pa ke bide podobro vo sekoj slucaj...FORZA VIOLA!!!

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
samo ne mi e jasno so ne go stae El H. porano ili so nego da pocnese,so e tolku Ljaic podobar ne mi ide u glava :confused:

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
samo ne mi e jasno so ne go stae El H. porano ili so nego da pocnese,so e tolku Ljaic podobar ne mi ide u glava :confused:
el ham imase grip i ne bese spremen za od pocetok, zatoa ne bese staven porano..kaj i da e slednovo kolo ocekuvam da startuva vo tandem so jovetic vo napadot...akvilani ke ja propusti samo sampdoria i ke bide na linija za duelot so roma...pozz

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
El Ham ima nekoi problemi i ne e spremen.Zatoa Montela go igra Ljajic koj po mene e odlicen vo dribling,pas i sve ostalo osven zavrsnica.Plus koga dadoa vtor gol Ljajic vidovte li kolku brzase da se vratat na centar za da dadat 3 gol, toa pokazuva kolku e motiviran i kolku posakuva pobeda.Dobbri vesti Aqulani ke otsustvuva od 7 do 10 dena sto e dosta pozitivno.se nadevam so Rome ke igra

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Steta sto ne go iskoristivme kiksot na juve da se piblizime uste poveke, no toa e, igravme bez pizaro i jovetic, i drugi igraci ne se podgotveni najdobro, plus i toni i aquilani se povredija, se narusi konceptot, El. H zver samo da vleze vo polna forma ke dava mn golovi, steta za aquilani, nikako da se oporavi, tolku e skoln na povredi, taman vleze vo forma pak povreda, nikako da fati kontinuitet, dobro e kolku toku se pokaza klupata na fiorentina sto e preduslov za dobra sezona, eve nekolku natprevari gi igrame bez klucni igraci i odlicno se snaogame.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Inter zagubi i sega sme povtorno 3 ti :D Do dusa treba nie da se skoncentrirame na igrata i da prodolzime vo ovoj stil, sve drugo ke si dojde samo po sebe.

Kajgana Shop

На врв Bottom