мене ми се обраќаш? ако да - немам инсталирано таква апликација ..апликација чибичан има ???
немене ми се обраќаш? ако да - немам инсталирано таква апликација ..
Има.не
туку барам дали има некоја апликација слична како на чибичаните што беа на времето
Нц, тоа е и поентата на бесплатните апликации. Ако ја купиш, ќе немаш рекламиИма.
Hatchi.
___
Него да прашам, има некакво решение за овие рекламите шо ми се појавуват на скоро секоја апликација? Ме нервираат. Srsly.
Прегледај го приврзокот 53286
Одлично. Фала ти, два пати.Нц, тоа е и поентата на бесплатните апликации. Ако ја купиш, ќе немаш реклами
Барај ги кракнати едино.
Инсталирај Adblock plus од плеј стор.Него да прашам, има некакво решение за овие рекламите шо ми се појавуват на скоро секоја апликација? Ме нервираат. Srsly.
Desire X е каде каде подобарЛуѓе ако може совет. Планирам да купам HTC ONE V. Дали некој има ваков телефон да сподели искуство???? Или пак е подобро да купам HTC Desire X???? Oднапред благодарам.
Има, ако ти е рутиран телефонот инсталирај lucky patcher и воалаИма.
Hatchi.
___
Него да прашам, има некакво решение за овие рекламите шо ми се појавуват на скоро секоја апликација? Ме нервираат. Srsly.
Прегледај го приврзокот 53286
А ти бара пасворд за google play, или..?Ве молам за помош! Го променив пасвордот на меилот и сега автоматски ми се менува и на телефонот го внесувам новиот пасворд и цело време ми јавува дека е погрешен! Се најавив на меилот од телефон со тој пасворд и ми стаса порака за верификација . Го извршив тој чекор но проблемот остана неможам да се најавам на google play од телефонот , а не ми ни дозволува да ја избришам сметката па пак да ја креирам.... Некоја идеја ? Инаку имам Самсунг GT S5570
дa google play бара пасворд на телефонот а како да го исчистам кешот ?А ти бара пасворд за google play, или..?
Пробај избриши го кешот и податоците на google play апликацијата и пробај пак.
Оди во менито на андроид и избери Apps. Taму ќе ги најдеш апликациите кои ти се инсталирани на телефонот и одбери ја апликацијата Google Play Store.дa google play бара пасворд на телефонот а како да го исчистам кешот ?
Го исчистив кешот , но пак не ме пушта со пасвордот . На самиот телефон стои црвен извичник и пишува грешка при најава како што ми е мелот и го внесувам тој нов пасс и не сака 100 пати пробав незнам веќе што да му правам.Оди во менито на андроид и избери Apps. Taму ќе ги најдеш апликациите кои ти се инсталирани на телефонот и одбери ја апликацијата Google Play Store.
Ќе ти се отвори прозорец сличен на следниов (сликата е од интернет, на поновите верзии на андроид е малку поразлично, али битно тие се копчињата)
Избриши ги cache и data.