1. Они останаа на зборови само, а браќата рамковни го покажаа на дело тоа.
2. А ваквите како тебе пропагираат да ќутиме зошто ни е топ сега, инаку тој камен уште 2001 се стркала ама имаш проблем со интелегенција па не го гледаш тоа.
3. Тие со орлите утепаа 5 недолжни цивили додека ловеа риба, тие со орлите направија масовни тепачки во автобуси врз Македонци, тие со орлите масакрираа повредени Македонски војници 2001, тие со орлите го дигнаа Манастритор Лешок во воздух, тие со орлите врзаа цивили во мотелот Бриони и со диманит ги дигнааа во воздух 2001, тие со орлите со ножеви правеа ракотворби на македонски работници 2001 X 100 000 примери вакви, а во однос на Вмро да идоли ми се како и на секој Македонец што треба да му се , ама не ми се идоли Вмро-Дпмне да ми беа ќе имав нивна книшка а веќе кога ги спомнуваш нив и ги рамниш со орливе, јас не знам за случај 5 вмроовци да убијат 5 рамковни пред бајрам, не знам за случај каде што вмроовци врзуваат рамковни во мотел и ги дигаат во водух, јас не знам за случај вмроовци од чист ќеф да дигнат џамија стара над 600 години итн. Мешаш баби и жаби.
4. Па ако тие исто што не се преселиш во 100% рамковна општина , и не научиш албански па на албански форум да јадеш бурек. Што не идеш со нив да го славиш денот на знамето ако ти е се исто. Мешаш Македонски политички партии наспроти Албанската кауза без разлика дали се работи кај нив за партија , за поединции за групации итн кој работат на идејата еден еден да има Голема Албанија, во однос на тоа прашање се сите обединети, за разлика кај нас Македонците што имаме вакви како тебе што пробувааома сатарт и тоа што останало кај Македонецот до крај да го упропастат.
Немам што повеќе да дискутирам со тебе на оваа тема или на било која друга тема од овој момент ќе бидеш ставен на ignore.