Милан-Јувентус 25.11.2012 20.45 Сан Сиро

• Креатор на темата Креатор на темата Vody
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза на резултат

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
da placam mnogu mi e krvo sto Juve ostana 1 a milan ke se iskacat na 8 mesto,
Абе а саат колку е?:pos::pos:

positive-energy.jpg

Kje misli nekoj Milan osvoil Skudeto , 18 boda imaat i preku kur vishe od vas komentiranje ,VE BOLI ZA LANSKATA SEZONA MNOGU I TOA ... Od Ibra do Konstant STILE MILAN !!!

SALUTATE LA CAPOLISTA

ПАТИИИИИИИИИИИ!!!

:icon_lol:
Колку пати да го пишам истото за да разберете?
Ви ја честитам заслужената победа, не ми е крив никој за поразот (судија, Галијани, Берлускони, масоните итн) освен играчите на Јуве. Не патам зошто заслуживме да изгубиме. Ај да сме воделе до 90 + и ненадејно да сме примиле 2 гола па да патам ама со исходов се помирив некаде во 70 минута кога видов дека ништо не сме промениле од првото полувреме и дека само кружиме околу со топката. Со тоа ПАТИИИИ, исплачи се, еве ти марамчиња и слични средношколски заебанции може да попалите некои пубертетлии ама не и мене. Јас неколку пати кажав што имав за мечов и стојам на тоа дека Јуве не заслужи позитивен исход од истиот.

Само некој шо не знаа од дек се пумпа топката ќе каже оти беше пенал. Јуве шо игра слаба утакмица игра.. ама друго е ка ќе ти свирнат пенал безвеза и ќе те соборат психички ќе те напунат нервоза а друго е 0-0 ка ќе биде . Ама нее ништо изгубано .. Нии сме НА ВРВОТ .. а они у БИТКА ЗА ОПСТАНОК! :)

Ако не почне да се води нормален муабет нека се заклучи темава. Вака само ме лаже да проверам што има напишано, а уште не сум ги прочитал изјавите после натпреварот, а треба да видам и ненормалниот Тициано Крудели како се израдувал.

Ви благодарам. :)

Само некој шо не знаа од дек се пумпа топката ќе каже оти беше пенал. Јуве шо игра слаба утакмица игра.. ама друго е ка ќе ти свирнат пенал безвеза и ќе те соборат психички ќе те напунат нервоза а друго е 0-0 ка ќе биде . Ама нее ништо изгубано .. Нии сме НА ВРВОТ .. а они у БИТКА ЗА ОПСТАНОК! :)
Плачи си ..ако :D
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 23:58 ---
placam u depresija padnav na -14ti broj
знам дека си у депресија... се гледа од авион....

Не паѓајте под провокации од миланезиве,вечерва е нивна,нека се радуваат,се изедначивме со грешките на судиите,сеуште сме први тоа е најважно.На некои им е важно да не испаднат во втора лига,на некои пак да го задржат првото место на табелата.

Не паѓајте под провокации од миланезиве,вечерва е нивна,нека се радуваат,се изедначивме со грешките на судиите,сеуште сме први тоа е најважно.На некои им е важно да не испаднат во втора лига,на некои пак да го задржат првото место на табелата.

кој тоа ќе испаѓа во втора лига?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom