Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Абе а саат колку е?da placam mnogu mi e krvo sto Juve ostana 1 a milan ke se iskacat na 8 mesto,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе а саат колку е?da placam mnogu mi e krvo sto Juve ostana 1 a milan ke se iskacat na 8 mesto,
плачи си синко...теши се ...не е ленсо да го попушиш од миланска екипа...али навика ви е вас тоа сезонава.... али ако плачи сиda placam mnogu mi e krvo sto Juve ostana 1 a milan ke se iskacat na 8 mesto,
Колку пати да го пишам истото за да разберете?ПАТИИИИИИИИИИИ!!!
![]()
плачи си синко...теши се ...не е ленсо да го попушиш од миланска екипа...али навика ви е вас тоа сезонава.... али ако плачи си![]()
LELE AMA SI NEKULTUREN C C Z ZOSTO PCUSESH HEHE POZZKje misli nekoj Milan osvoil Skudeto , 18 boda imaat i preku kur vishe od vas komentiranje ,VE BOLI ZA LANSKATA SEZONA MNOGU I TOA ... Od Ibra do Konstant STILE MILAN !!!
SALUTATE LA CAPOLISTA
Kje misli nekoj Milan osvoil Skudeto , 18 boda imaat i preku kur vishe od vas komentiranje ,VE BOLI ZA LANSKATA SEZONA MNOGU I TOA ... Od Ibra do Konstant STILE MILAN !!!
SALUTATE LA CAPOLISTA
Плачи си ..акоСамо некој шо не знаа од дек се пумпа топката ќе каже оти беше пенал. Јуве шо игра слаба утакмица игра.. ама друго е ка ќе ти свирнат пенал безвеза и ќе те соборат психички ќе те напунат нервоза а друго е 0-0 ка ќе биде . Ама нее ништо изгубано .. Нии сме НА ВРВОТ .. а они у БИТКА ЗА ОПСТАНОК!![]()
знам дека си у депресија... се гледа од авион....placam u depresija padnav na -14ti broj
Не паѓајте под провокации од миланезиве,вечерва е нивна,нека се радуваат,се изедначивме со грешките на судиите,сеуште сме први тоа е најважно.На некои им е важно да не испаднат во втора лига,на некои пак да го задржат првото место на табелата.