Милан-Јувентус 25.11.2012 20.45 Сан Сиро

• Креатор на темата Креатор на темата Vody
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза на резултат

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Полоша игра на Јувентус немам гледано одамна малце сомнителен ми беше натпреваров некако како без енергија и мотив да играа, сепак можеби и настапот во европските купови си го зема своето.. натрупан распоред нешто што го немаше минатата сезона Јувентус.

Сепак битно е дека тепавме.. 3 бода против првиот солидно освежување :D

Исла и Асамоа = 27 милиони евра
Де Шиљо и Констант = 0 евра.

Честито победа, повеќе Јуве не заслужи бод отколку што Милан заслужи да победи ама победа си е победа.
Само незнам зошто си ми го ставил на мене Галијани со телефонов и телетабисиве кога јас никогаш после обична судиска грешка нема да плукам по тимот кој не победил и да вадам некои теории дека цел свет е против Јуве. Такви телетабис муабети ги има
да ги ринеш со лопата по форумов ама јас такви малоумни муабети не практикувам. Како што пишав згреши човекот и тоа е. Можам да го колнам сега судијата ама ни тоа нема ништо да смени. Е сега, да беше обратна ситуацијата кажи ми колку малоумници ќе се јавеа дека Јуве го наместил мечот?

Се извинувам, не стави интерпункциски знак, за тебе беше само првата слика, знаеш дека тебе те поштуем од вашиот фан клуб (y) , втората за Кајганеро, Јас, и тој уште еден, а Телетабисите сами ќе си се препознаат :icon_lol:

Шалалалала Робињо лалалла Исла шалалалла

Gol di Muntari = Scudetto
Gol di Robinho = 8 place
Feel the difference :icon_lol:

Умрена игра и на двете екипи. Победи сепак посреќниот. Честитки

Колку само се попаливте, факт е дека Јуве беше очаен... но Милан не ни изигра нешто кујзнае што.

Против Челзи пофалби, честитки... а сега плукате.

n_inter_anti_juve-4964793.jpg

Незнам на што толку се радуваат тифозите на Милан, по умрени неможат да бидат. Гол од непостоечки пенал и бранење како пички на домашен терен 90 минути...Јуве исто така катастрофа одиграа.. сите комплет деконцентрирани и без волја. се на се очајно дерби...

Се извинувам, не стави интерпункциски знак, за тебе беше само првата слика, знаеш дека тебе те поштуем од вашиот фан клуб (y) , втората за Кајганеро, Јас, и тој уште еден, а Телетабисите сами ќе си се препознаат :icon_lol:

Шалалалала Робињо лалалла Исла шалалалла
Според постојте од погоре претпоставувам за мене а? Барем покажи муда и тагни ме. Цела среќа интернет шо измислија па и пичките во душа да можат заби да покажват. Победно и дволично створење од тебе ни имало ни ќе има,не е ни чудо шо гомното го викат столица.
Честито победа на правите навивачи на милан,а ти шо постираш обесени телетабиси оди лечи се

ПОЗДРАВВ! алееееееееееееее алееееее МИЛАН АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! :drk:

Незнам на што толку се радуваат тифозите на Милан, по умрени неможат да бидат. Гол од непостоечки пенал и бранење како пички на домашен терен 90 минути...Јуве исто така катастрофа одиграа.. сите комплет неконцентрирани и без волја. се на се очајно дерби...
Милан одигра баш толку колку што му требаше за 3 бода.

Ние си знаеме до кај можеме и што можеме сезонава туку вие бевте тие влезените во филм.

Ама ама........

пец пец :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom