Милан-Јувентус 25.11.2012 20.45 Сан Сиро

• Креатор на темата Креатор на темата Vody
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза на резултат

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
MA KAKOV PENAL , NORMALNI STE?

NEMASHE PENAL :) no i igrata na Juve ne mi se dopaga vo 1 poluvreme :)

A8ktlESCUAAI5uJ.jpg:large

A8kwVuVCEAAG6vf.png

Giancarlo Rinaldi@ginkers
Conte will be baldy again by full time if Juve keep playing like this...

Јуве сам ќе си го сврти мечот и ќе си победи1-2 и тоа е тоа. Не коваме ние теории на заговор, Милан местачи, испратете ги во втора лига и сл малоумности кои се пишуваат на форумов во обратна ситуација од оваа. Јебига згреши човекот, човечки е да се греши.
А и да се навратам на сликата која проструи на форумов пред некој ден со тоа дека Рицоли е легенда на Јуве. Епа легендата се посрамоти вечерва и си даде автогол на дерби.:)
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 21:39 ---
598633_386363054780738_83455100_n.jpg

Колку шутеви накај голот има Јувентус? :icon_lol::icon_lol:
Не ме заебавај. Ако ги броиш подавањата од Боатенг и Шарави за шутеви тогаш ОК.

Констат масакар си го праи Исла.
Isla samiot se masakrira u prvovo, ne napravi nesto posebno Konstant za da go zapre, ne ni imase potreba za takvo nesto. Ocigledno loso mu odi nametnuvanjeto vo Juve i konkurencijata vo Lihstajner, a super igrac e.

598633_386363054780738_83455100_n.jpg

Колку шутеви накај голот има Јувентус? :icon_lol::icon_lol:
Не дека има врска ама и тој шут на Кваљарела беше од офсајд.
Резултатот е битен, има цело полувреме пред нас, сакам подобро поквалитетно полувреме со повеќе трчање и шанси.

Јуве сам ќе си го сврти мечот и ќе си победи1-2 и тоа е тоа. Не коваме ние теории на заговор, Милан местачи, испратете ги во втора лига и сл малоумности кои се пишуваат на форумов во обратна ситуација од оваа. Јебига згреши човекот, човечки е да се греши.
А и да се навратам на сликата која проструи на форумов пред некој ден со тоа дека Рицоли е легенда на Јуве. Епа легендата се посрамоти вечерва и си даде автогол на дерби.:)
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 21:39 ---

Не ме заебавај. Ако ги броиш подавањата од Боатенг и Шарави за шутеви тогаш ОК.

Ќе свртите резултат 1-2? Ова ќе значи „кец у два„ и после Милан „местачи„ ај не ме смејј

Isla samiot se masakrira u prvovo, ne napravi nesto posebno Konstant za da go zapre, ne ni imase potreba za takvo nesto. Ocigledno loso mu odi nametnuvanjeto vo Juve i konkurencijata vo Lihstajner, a super igrac e.
Да е супер играч ќе го качи на рамења Лихштајнер и ќе го ора теренот. Ако не успее да се наметне, значи не е супер, но не дека не го сакам и во Интер да го пробаме, таму ако не успее покрај Џонатан да се наметне шта речи :)

Ќе свртите резултат 1-2? Ова ќе значи „кец у два„ и после Милан „местачи„ ај не ме смејј
Кој мајндфак :LOL:.Значи најдобро за нас навивачиве на Јуве ќе биде да не очекуваме и да не се надевамеза пресврт пошто ќе искочи дека е местена утакмицата

Читај што пишав, дека не коваме теории на заговор.
А иначе да те прашам, сега ако мечот не е местен, Јуве не смее да ја сврти? Значи мора вака да заврши за да не е местена:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom