Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
Тоа се четири букви.УПС, заборавив, требаше 4 зборови да ставам, еве:
НАТО
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа се четири букви.УПС, заборавив, требаше 4 зборови да ставам, еве:
НАТО
ova e igracka 100%![]()
ех македонче македонче
Па што чекаш откажи го Македонското државјанство, пресели се во Албаниај земи си ги 7-6 браќа, сестри што ги имаш , 20-30 први братучуеди, 70-150 втори братучеди и правец Албанија , не ми зафакај место во државава ако немаш пари за да идеш во Албанија за да се иселиш од тука јас ќе ти платам карта за во еден правец. Ем ти среќен таму се ќе бидат како тебе таму ,ем ние тука малку посреќни еден рамковен помалку а богами ако си ги повлече своите роднини од тука таму и за едно 200 рамковни помалку во државата.Јас можам да зборувам само во свое име, семејство роднини и пријатели не ме ин тересира..............
За матична држава ја сметам Албанија, а јас непораведно сум оставен надвор од границите, а уште понеправедно сум дискриминиран од наметнатата власт, проблемот зашто јас Македонија не ја чувствувам како матична не лежи кај мене ниту кај било кој албанец.............
Значи за болдот не се сложуваме, за да му даваш на некому нешто, тоа нешто треба да биде твое.....а оваа земја не е екслузивно твоја/ваша........
Додека не се исчистите со предрасудите џабе зборуваме за соживот или за било што...
Ме асоцираат на ебачи кој користат кондоми кој после употреба ги фрлаат во канта. Додека им требаше кондомот Садам односно им беше партнер на Американците се беше ок откако веќе не им требаше како кондом го фрлија во канта односно обесија, пред 25-30 години на Американците партнер на Американците им беше Осама Бин Ладен , кој што му даваа оружје пари, обуки да се бори против русите кога веќе не им требаше го фрлија како искористен кондом, односно го утепаа, така да сега сексот во Американците ви е убав , ама за некое време сексот ќе заврши, а со тоа и кондомот со кој ве работат ќе го фрлат во канта, како што беше претходните случаеви. Тоа беше кратката прикаска околу кондомите и ''стратегиските партнери на големиот брат''Бил Клинтон, Бомба, Ракета
На што ти асоцира???????
Море има трето,ама ако ти го кажам ќе ми се скараш.Или ќе се лечите од стереотипи, омраза, или прекројување граници, трето нема.............
темата е ?Ако ве интересира, на другата тема можете да го видите билансот на славеничките активности, до сега.
Спремајте се за уште.
темата е - Со буџетски пари се слави независноста на Албанија,темата е ?
Па што чекаш откажи го Македонското државјанство, пресели се во Албаниај земи си ги 7-6 браќа, сестри што ги имаш , 20-30 први братучуеди, 70-150 втори братучеди и правец Албанија , не ми зафакај место во државава ако немаш пари за да идеш во Албанија за да се иселиш од тука јас ќе ти платам карта за во еден правец. Ем ти среќен таму се ќе бидат како тебе таму ,ем ние тука малку посреќни еден рамковен помалку а богами ако си ги повлече своите роднини од тука таму и за едно 200 рамковни помалку во државата.![]()
па има проверитемата е - Со буџетски пари се слави независноста на Албанија,
...ко да има шеснаесет теми за ова.
ova e igracka 100%
Прашај го во 2001 у Швицарска или Њемачка се криел?Сега е нај лесно да се курчиш со калаш низ град.ех македонче македонче
Дали мислиш дека вие одлучувате дали да се браните????
НАТО......
И ова е играчка?ova e igracka 100%
НАТО одлучува дали јас ќе се бранам? Дојди, слободно нападниме, па ќе видиш кој одлучува...
Инаку Нато беше сојузник и на Гадафи, го набија на кол пред некоја година. Сфаќам и знам дека педерчињата од ЕУ и САД се на страната на ,,угнетената втора етничка заедница во Македонија''. Ама нема да бидат вечно, за жал на едните или другите, битките на балканот никогаш немаат крај. И на тоа треба да сметаш...